Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στην Ινδία: Ανήλικο Kορίτσι τιμωρήθηκε με δημόσια διαπόμπευση επειδή... υπέστη ομαδικό βιασμό...!!

Τη φρίκη βίωσε ένα ανήλικο κορίτσι σε χωριό της Ινδίας όταν έξι άτομα τη βίασαν ομαδικά μέχρι εκείνο να λιποθυμήσει και στη συνέχεια τιμ...


Τη φρίκη βίωσε ένα ανήλικο κορίτσι σε χωριό της Ινδίας όταν έξι άτομα τη βίασαν ομαδικά μέχρι εκείνο να λιποθυμήσει και στη συνέχεια τιμωρήθηκε από την κάστα που ελέγχει το χωριό της. Έξι άνδρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, απήγαγαν το παιδί όταν εκείνο πήγε στην τουαλέτα και το παρέσυραν στην ταράτσα ενός κτιρίου που ανήκει σε συγκεκριμένη κάστα που διοικεί την περιοχή.




Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το κορίτσι βιάστηκε αλλεπάλληλες φορές και από τους έξι άνδρες ώσπου λιποθύμησε. Το φριχτό περιστατικό συνέβη στην περιφέρεια της Μπιχάρ στην ανατολική Ινδία, στις 14 Αυγούστου. Ένας συγχωριανός της την είδε μία ημέρα μετά την επίθεση και το ανέφερε στην οικογένειά της που την πήρε σπίτι. Αλλά η κάστα που διοικεί και φέρεται να ελέγχεται από την οικογένεια των κατηγορουμένων, ζήτησε την τιμωρία του κοριτσιού. Έτσι, ξύρισαν το κεφάλι της και την περιέφεραν σε ολόκληρο το χωριό υπό το επικριτικό βλέμμα όλων.

Ωστόσο, έγινε μία αναφορά στο τοπικό τμήμα τη Δευτέρα, 11 ημέρες μετά τον βιασμό. Η αστυνομία παρενέβη μόνο όταν το θύμα και η μητέρα της επικοινώνησε με ανώτερο αξιωματικό της περιφέρειας το Σάββατο. Η αξιωματικός είπε ότι έξι άτομα συνελήφθησαν: "Και τα πέντε μέλη της κάστας που φέρεται να έκαναν τη σύσκεψη και να διέταξαν την τιμωρία κατηγορούνται για την υπόθεση και κρατούνται. Εκτός αυτού ο Ντεβλάλ Γιαντάβ που έχει αναγνωριστεί από το θύμα ως ένας από τους έξι δράστες του ομαδικού βιασμού, κρατείται επίσης. Το θύμα δεν έχει καταφέρει ακόμη να αναγνωρίσει τους υπόλοιπους που τη βίασαν" επεσήμανε η ίδια αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση.