Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...;;; Μάσκες, κουκούλες και κοντάρια βρέθηκαν σε υπό κατάληψη κτήριο στα Εξάρχεια

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν για τις αστυνομικές Αρχές τα όσα ανακάλυψαν μέσα στοκατειλημμένο κτήριο στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, στο οποίο πραγμ...


Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν για τις αστυνομικές Αρχές τα όσα ανακάλυψαν μέσα στοκατειλημμένο κτήριο στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, στο οποίο πραγματοποιήθηκε επιχείρηση χτες

χωρίς, όμως, να εντοπιστούν οι αντιεξουσιαστές που το είχαν καταλάβει.




Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες full face, κοντάρια, εργαλεία διάρρηξης, πανό με συνθήματα, χάρτες των Εξαρχείων, καθώς επίσης και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Όλα τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα είπαν οι αλλοδαποί στους αστυνομικούς για το πώς κατέληξαν να διαμένουν στο κατειλημμένο κτήριο της Σπύρου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι πριν από τρία χρόνια -όταν είχαν φτάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είχαν κατασκηνώσει στο Πεδίον του Άρεως.

Η «ακτινογραφία» των υπό κατάληψη κτηρίων στα Εξάρχεια

Τους προσέγγισαν νεαρά άτομα, που υποστήριξαν ότι ανήκουν σε ΜΚΟ, και τους είπαν ότι μπορούν να τους μεταφέρουν σε ασφαλή κτήρια που βρίσκονται στο κέντρο Αθήνας και μάλιστα μακριά από την αστυνομία.

Οι πρόσφυγες υποστήριξαν ότι δεν ξαναείδαν τα άτομα αυτά μετά τη μεταφορά τους στα κτήρια που είχαν καταληφθεί.