Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ... «Ο γιος μου είναι κορίτσι»! Η Σαρλίζ Θερόν μεγαλώνει το αγοράκι της με…φόρεμα και κοτσιδάκια

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο και μία από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς, ωστόσο η Σαρλίζ Θερόν πρ...


Μπορεί να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο και μία από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς, ωστόσο η Σαρλίζ Θερόν προτιμά να κρατά την οικογενειακή της ζωή, ιδιωτική.
Αλλά η ηθοποιός, με καταγωγή από την Νότια Αφρική, θέλησε να μοιραστεί την Κυριακή μια σπάνια φωτογραφία του γιου της Τζάκσον – ντυμένος ως κορίτσι – καθώς απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές. Η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε τον 7χρονο γιο της Τζάκσον το 2012 και την 3χρονη κόρη της Όγκοστ το 2015.




Η φωτογραφία δείχνει τον Τζάκσον με ένα κόκκινο καλοκαιρινό φόρεμα, με τα μακριά του μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδες, την ώρα που κόβει ένα μήλο από ένα δέντρο, με τα κλαδιά ωστόσο να καλύπτουν το πρόσωπό του. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η ηθοποιός έγραψε: «Δεν θέλουμε να φύγουμε». Και είναι σπάνια φωτογραφία του παιδιού της, καθώς η τελευταία φορά που είχε δημοσιεύσει ξανά ήταν τον Νοέμβριο του 2016, στην Παγκόσμια Ημέρα Υιοθεσίας.

«Ο γιος μου είναι κορίτσι τελικά»

Να σημειωθεί πως η Σαρλίζ Θερόν είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από μερικούς μήνες, όταν σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος φοράει φορέματα και πως τον μεγαλώνει σαν κορίτσι. Συγκεκριμένα είχε πει: «Ναι, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν αγόρι» λέει η Σαρλίζ Θερόν. «Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: ‘Δεν είμαι αγόρι’. Έτσι είναι, λοιπόν. Έχω δύο όμορφες κόρες που, όπως κάθε γονέας, θέλω να προστατεύσω και να δω να προχωράνε στη ζωή τους. Γεννήθηκαν έτσι όπως είναι και δεν είναι στο χέρι μου να αποφασίσω πώς θα μεγαλώσουν και ποιοι θέλουν να είναι. Η δουλειά μου ως γονέας είναι να τα αγαπώ και να σιγουρευτώ πως θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι αυτό που θέλουν να είναι. Και θα κάνω τα πάντα ώστε να παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο»