Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον εκοψε κομμάτια και κρέμασε τα μέλη του απο τσιγκέλια! Φρίκη στη Ρωσία με μακελάρισσα 21χρονη

eleftherostypos: Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες στην πόλη Oryol της Ρωσίας, όταν οι αστυνομικοί ...


eleftherostypos: Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες στην πόλη Oryol της Ρωσίας, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε διαμέρισμα τα κομμένα μέλη ενός 24χρονου άντρα.




Αμέσως, οι υποψίες των αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση στράφηκαν προς την σύντροφό του και δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν.

Η 21χρονη Anastasia Onegina δολοφόνησε τον 24χρονο εραστή της Dmitry Sinkeich στο σπίτι της . Τον αποκεφάλισε, του έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα δάχτυλα και του αφαίρεσε τα όργανα.




Έριξε κάποια μέλη του στα σκουπίδια, άλλα τα έβαλε στον καταψύκτη και άλλα τα κρέμασε σε γάντζους στο διαμέρισμά της. Αρχικά είχε αρνηθεί πως σκότωσε τον εραστή της.

Υποστήριζε πως τον βρήκε νεκρό και τον διαμέλισε φοβούμενη πως θα κατηγορηθεί για δολοφονία του. Πλέον ομολόγησε το άγριο έγκλημά της.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο 24χρονος πρώην αστυνομικός πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού.

«Κατάφερα να δω τι γινόταν μέσα. Είχε κρεμάσει μέλη του σε τσιγκέλια. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν στα σκουπίδια. Είχε βάλει τα εντόσθιά του στο ψυγείο και τα δάχτυλά του ήταν σκορπισμένα σε όλο το διαμέρισμα» δήλωσε γείτονάς της.

Ενώ η Anastasia Onegina διαμέλιζε το πτώμα του, την πήρε τηλέφωνο η αδερφή της Ksenia να τη ρωτήσει τι κάνει. «Διαμελίζω το αγόρι μου» της είπε. Η Ksenia κάλεσε τον πατέρα τους και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο ύποπτος θάνατος του άντρα της
Ο σύζυγος της Onegina, όπως έγινε γνωστό, είχε πεθάνει μυστηριωδώς λίγο μετά τον γάμο τους. Το δικαστήριο είχε διατάξει τον εγκλησμό της σε ψυχιατρείο για ενάμισι χρόνο.

Τώρα έχει διαταχθεί να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις καθώς η έρευνα για την άγρια δολοφονία του συντρόφου της συνεχίζονται.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.