Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...!!!

Την ίδια ώρα που οι εν Αθήναις γραικύλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι με την «λύση» που ετοιμάζουν στο σκοπιανό ζήτημα θα παύσουν οι α...






Την ίδια ώρα που οι εν Αθήναις γραικύλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι με την «λύση» που ετοιμάζουν στο σκοπιανό ζήτημα θα παύσουν οι αλυτρωτικές διαθέσεις, οι φιλοσκοπιανοί της Πέλλας ξεσαλώνουν, με την παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!




Έτσι, κάποιος φιλοσκοπιανός «πολιτιστικός σύλλογος» Αρκούδες Μέτσκεςδιοργάνωσε «παραδοσιακή» γιορτή στο δημοτικό στάδιο της Έδεσσας, με τραγούδια για την «απελευθέρωση των Μακεδόνων»! Μάλιστα, απαξίωσε να πάρει άδεια από τον Δήμο και την Πυροσβεστική, κι όταν ο δήμαρχος επιχείρησε να ελέγξει την κατάσταση παρενέβη η παριστάμενη στην εκδήλωση «ντόπια» (έτσι αυτοαποκαλούνται οι «Μακεντόνσκι», για να ξεχωρίζουν από τους «ξενόφερτους» Πόντιους…) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη (η οποία έσυρε πρώτη τον χορό…) και απέτρεψε τον έλεγχο. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Έδεσσας, οι «Μακεντόνσκι» της περιοχής:

«Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και αλλοιώνουν την εικόνα του Έλληνα Μακεδόνα».

Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε προπαγανδιστικός καταιγισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την απειλητική «σύσταση» οι Πόντιοι«να καλμάρουν κι αν δεν το κάνουν από μόνοι τους θα τους υποχρεώσουμε εμείς να το κάνουν»!

Επιπλέον, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, παραβρέθηκε σ’ αυτήν και στέλεχος του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να… καταγράψει το «έθιμο», αλλά και ο έτερος «ντόπιος» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σηφάκης Ιωάννης, ο οποίος υπερηφανεύεται στο βιογραφικό του, ότι «πρωτοστατεί στην ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας της Πέλλας».

Και ο νοώννοείτω!


https://ethnikismos.net