Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... «ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ»ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρων...






Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!»




Και ενώ η άγρια δολοφονία της νεαρής εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο συγκλόνισε το Πανελλήνιο και η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ψάχνοντας στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας τον δολοφόνο, τα μέλη της οικογένειας της 32χρονης αλληλοκατηγορούνται. Η μικρότερη αδερφή του θύματος, Κωνσταντίνα, μην έχοντας ακόμη συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό και μην μπορώντας να διαχειριστεί τον πόνο της κατηγορεί δημόσια τον πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ προσάπτει ευθύνες στο ΣΔΟΕ για τον θάνατο της κόρης του.


Η αδερφή της δολοφονημένης αφού ξέσπασε κατά του πατέρα κατά τη διάρκεια της κηδείας της άτυχης Δώρας, με νέο της μήνυμα στο Facebook στρέφεται εναντίον του πατέρα γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα». Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!».









Σε κάποιο σχόλιο μάλιστα που της έκαναν γράφοντάς της: «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».