Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ»...!! ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα...









ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:




Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: 

Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. 

Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.