Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΗΦΑΚΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ

Tο μεσημέρι της Τρίτης στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο 62χρονο καθηγ...





Tο μεσημέρι της Τρίτης στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο 62χρονο καθηγητή Δημήτρη Σηφακάκη, ο οποίος άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία του πνοή μέσα στο σχολείο του.




Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, σήμερα ημέρα της κηδείας του μαθηματικού, το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό, ωστόσο δεν θα διεξαχθεί κανένα μάθημα, ενώ οι συνάδελφοί του θα καταθέσουν χρηματικό πόσο στη μνήμη του στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Να υπενθυμίσουμε πως ο 62χρονος ήταν ο καθηγητής που έσβησε μέσα στο σχολείο που υπηρετούσε το πρωί της Δευτέρας, το 11ο Γυμνάσιο Πατρών. Σύμφωνα με πηγές ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γραφείο της Διεύθυντριας Σχολικού Συγκροτήματος, όταν σωριάστηκε στο πάτωμα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφορό του ΕΚΑΒ, όπου το παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πηγές του tempo24, ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητες του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

tempo24.gr