Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ Κ@ΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΚΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ... ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΡΚΚ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΧΑΚΑΡΙ...!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Το τουρκικό στρατόπεδο του Ρουμπαρόκ, στον δήμο Σεμντινλί της επαρχίας Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία, έχουν βάλει στο μάτι οι Κο...





Το τουρκικό στρατόπεδο του Ρουμπαρόκ, στον δήμο Σεμντινλί της επαρχίας Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία, έχουν βάλει στο μάτι οι Κούρδοι και το βομβαρδίζουν.




Οι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) βομβάρδισαν το στρατόπεδο με όλμους μια φορά στις 5 Αυγούστου και το χτύπησαν ξανά στις 10 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα στη δεύτερη επίθεση έριξαν συνολικά 24 οβίδες στο στρατόπεδο, χτυπώντας κτίρια και προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις υποδομές.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Κούρδοι αντάρτες βομβάρδισαν το στρατόπεδο στις 14.40 το μεσημέρι, σε αντίθεση με τον Ερντογάν που απειλεί ότι θα τους επιτεθεί νύχτα.

Οι κουρδικές οβίδες προκάλεσαν πυρκαγιά σε κεντρικό κτίριο του στρατοπέδου, το οποίο και τυλίχτηκε στις φλόγες και παρά τις επί δύο ώρες προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, αυτό κατέρρευσε.

Οι περισσότεροι Τούρκοι στρατιώτες όταν άρχισε ο βομβαρδισμός εγκατέλειψαν τρέχοντας το στρατόπεδό τους, αναζητώντας ασφάλεια στην ύπαιθρο μακριά από τα κουρδικά πυρά.

Δεν έγιναν γνωστές τουρκικές απώλειες από την επίθεση.

Δείτε σε βίντεο τον βομβαρδισμό στις 5 Αυγούστου:




tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.