Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΛΦΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ...!!! ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στην Ζάκυνθο, όπου έχασε την ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, χτυπημένος από μπράβους...







Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στην Ζάκυνθο, όπου έχασε την ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, χτυπημένος από μπράβους στη μέση του δρόμου, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του. Όλα έγιναν για μία σέλφι, όπως δείχνουν οι έρευνες των αστυνομικών: Ο 22χρονος και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μαγαζιού, το γεγονός εξόργισε τον μπράβο και τελικά οδήγησε στην δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του - συνολικά 30 άτομα επιτέθηκαν στον νεαρό από το Όστιν του Τέξας που ξεψύχησε στο ελληνικό νησί.




Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου το επίμαχο βράδυ γινόταν σερβικό πάρτι. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του όμως δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα.

Οι μαρτυρίες λένε πως συνολικά 30 άτομα έπεσαν πάνω στον Αμερικανό, που σωριάστηκε αμέσως στο έδαφος, ενώ οι δολοφόνοι του συνέχισαν να τον χτυπούν. Η ιατροδικαστής άλλωστε δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία, παρά μόνο πως προήλθε από «θλων όργανο», που σημαίνει από κλωτσιά ή γροθιά. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.