Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... 88ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ... ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ!

- Οικογενειακή τραγωδία σε περιοχή των Χανίων - Συναγερμός στην αστυνομία - Πυροβόλησε τον γιο του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του -...





- Οικογενειακή τραγωδία σε περιοχή των Χανίων - Συναγερμός στην αστυνομία
- Πυροβόλησε τον γιο του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του
- Ο γιος είχε δύο ημέρες να πάει στο σπίτι του πατέρα του
- Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο και τότε ο πατέρας του άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον σοβαρά



Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου, όταν ενημερώθηκαν για ένα αιματηρό περιστατικό σε χωριό της Παλαιόχωρας του Δήμου Καντάνου - Σελίνου. Ένας 85χρονος πατέρας φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 55χρονο γιο του προκαλώντας μιαν ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος είχε δύο ημέρες να πάει στο σπίτι του πατέρα του. Απόψε πήγε απροειδοποίητα και ενώ χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγε, προσπάθησε να μπει απο ένα παράθυρο όταν ο τραγικός πατέρας άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο γιος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ως πιθανότερη εκδοχή θεωρείται το να νόμιζε ο άτυχος πατέρας πως πρόκειται για κλέφτη. Στο μεταξύ, μόλις είδε πως πρόκειται για τον γιό του, κλείστηκε στο σπίτι και δεν επέτρεπε σε διασώστες ΕΚΑΒ και αστυνομικούς να πλησιάσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 85χρονος σε έξαλλη κατάσταση πυροβολούσε αδιακρίτως. Έτσι κλήθηκε ομάδα διαπραγματευτών και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. ενώ στην Παλαιόχωρα μετέβη και η ηγεσία της αστυνομίας.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.