Beaking News

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ;;; 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΥΛΟΣ ΛΉΣΤΗΣ

Εδώ και χρόνια έχει επισημάνει ο «Στόχος» ότι οι νόμοι που έχουν φτιάξει οι προδότες πολιτικάντηδες πρωτίστως προστατεύουν τους κάθε λογής εγκληματίες: Φονιάδες, ληστές, βιαστές, καταχραστές και πάει λέγοντας. Όταν το 1999 ο Εβραίος Σημίτης έκανε Νόμο του Κράτους τον κατάπτυστο Νόμο περί Προσωπικών Δεδομένων, ούτε ο αρμόδιος (τότε) υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος δεν πήρε χαμπάρι το μέγεθος της αλητείας που πάει να γίνει εις βάρος των ευυπόληπτων Ελλήνων πολιτών. Υπάρχει σχετική δήλωση του μακαρίτη Γιαννόπουλου, για το πώς τον ξεγέλασε ο Εβραίος Σημίτης, περνώντας στην Βουλή αυτό το εξάμβλωμα. Εξαιτίας αυτού του Νόμου προστατεύονται ακόμη και οι βιαστές μικρών παιδιών, που αν δημοσιεύσεις το όνομα και την φωτογραφία τους, κινδυνεύεις να πληρώσεις χιλιάδες ευρώ αποζημίωση σε αγωγές για παραβίαση… προσωπικών δεδομένων!
Για να καταλάβετε πόσο πολύ οι Νόμοι των πολιτικάντηδων προστατεύουν τους εγκληματίες και αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες, ο «Στόχος» μεταφέρει μια αποκαλυπτική μαρτυρία του γνωστού μπλόγκερ κ. Μάριου Μπρούσκου – Στυλιανόπουλου, που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο Facebook. Διαβάστε και φρίξτε, γιατί πρόκειται για πραγματική ιστορία…

4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ

ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΟΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Γνώρισα τον κ. Καράμπελα, ιατρό στο "Τζάνειο" νοσοκομείο, ο οποίος μού διηγήθηκε το δράμα του. Συγκεκριμένα, πριν από λίγα χρόνια ένοπλοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του. Ο ίδιος απουσίαζε και μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος του και ο σκύλος του, ένας γερμανικός ποιμενικός. Όταν οι ένοπλοι διαρρήκτες κινήθηκαν απειλητικά προς το παιδί, ο σκύλος μπήκε μπροστά για να το προστατεύσει.

Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να παρακάμψουν βιαίως το παιδί και το σκύλο, προκειμένου να ληστέψουν το σπίτι. Τότε ο σκύλος όρμησε στον ένα διαρρήκτη με σκοπό να τον απομακρύνει και πέταξε τον άλλον κάτω από τη σκάλα.

Ο ένας διαρρήκτης, όσο τραυμάτιζε τον σκύλο με ένα κατσαβίδι, δέχθηκε πλήγμα στην καρωτίδα από το πονεμένο ζώο και τελικά κατέληξε. Ο άλλος διαρρήκτης τραυματίστηκε όταν έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού. Σε μια σοβαρή χώρα, θα ερχόταν η αστυνομία και αφού εφαρμόζονταν οι συνήθεις διαδικασίες, ο εν ζωή διαρρήκτης θα καταδικαζόταν για διάρρηξη, οπλοκατοχή και απειλή κατά της ζωής. Στην Ελλάδα όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Στην Ελλάδα αν κάποιος διαρρήξει το σπίτι σου, δεν έχεις δικαίωμα να προστατέψεις ούτε τον εαυτό σου ούτε την οικογένειά σου. Αντιθέτως, το πλέον πιθανό είναι να καταλήξεις στα θυμαράκια επειδή σε σκότωσε ο διαρρήκτης, είτε στη φυλακή επειδή σκότωσες ή τραυμάτισες (εσύ ή το σκυλί σου, δεν έχει σημασία) τον δράστη. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του κ. Καράμπελα, μολονότι ο ίδιος απουσίαζε από το σπίτι του.
Ο κ. Καράμπελας, αφού έπεσε θύμα ειρωνείας και χλεύης από την προέδρο του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση. Ο διαρρήκτης που επέζησε, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον γιο του κ. Καράμπελα, όχι μόνο δεν καταδικάστηκε, αλλά άσκησε και αγωγή ζητώντας αποζημίωση επειδή κατά τη ληστεία τραυματίστηκε και δεν θα μπορούσε στη συνέχεια να εργαστεί, δηλαδή να κλέβει σπίτια. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιγράψω την οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία του ιατρού με όλο αυτό που συνέβη.

Ο νόμος προστατεύει ξεκάθαρα τον εγκληματία. Τέλος. Κατέστρεψε τη ζωή ενός ευυπόληπτου πολίτη εις όφελος των εγκληματιών. Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο απονέμεται η δικαιοσύνη (ή και η αδικία) στην Ελλάδα κινείται στα όρια του παραλόγου. Είναι αδιανόητο το ότι οι πολίτες δεν μπορούν να προστατέψουν τη ζωή τους, αφού το δικαίωμα στην αυτοάμυνα δεν ισχύει. Το μόνο θετικό από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι δεν συνέβη κάτι κακό στο παιδί του και ότι ο σκύλος του επέζησε».

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Όχι μόνο ο γιατρός του «Τζάνειου» κ. Καράμπελας άρπαξε 4 χρόνια φυλακή επειδή ο σκύλος του δάγκωσε τον διαρρήκτη στην καρωτίδα και τον σκότωσε, αλλά και υποχρεούται να πληρώσει μερικές χιλιάδες ευρώ αποζημίωση στον άλλον διαρρήκτη που επέζησε τραυματισμένος και δεν μπορούσε να εργαστεί, δηλαδή να κλέβει!.. Το μόνο που δεν μας λέει ο κ. Μπρούσκος είναι το εξής: Οι δύο διαρρήκτες ήσαν Έλληνες ή αλλοδαποί; Βάζουμε στοίχημα πως ήσαν αλλοδαποί και τους είχαν δασκαλέψει οι γνωστοί αντιρατσιστές δικηγόροι των ΜΚΟ πώς θα κερδίσουν χρήματα από τα θύματά τους στα Δικαστήρια, σε περίπτωση τραυματισμού τους εν ώρα διαρρηκτικής εργασίας…

Εφημερίδα "Στόχος"
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.