Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΑΠΛΗΤ@ΡΙ@ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ...;;;; ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..;;;

Από τον ακτιβισμό στην πολιτική φαίνεται πως περνά η αντιεξουσιαστική ομάδα του Ρουβίκωνα, που προχωρά σε μια πρωτότυπη κίνηση για τα δε...





Από τον ακτιβισμό στην πολιτική φαίνεται πως περνά η αντιεξουσιαστική ομάδα του Ρουβίκωνα, που προχωρά σε μια πρωτότυπη κίνηση για τα δεδομένα του αναρχικού κινήματος. Από χθες (16.05.2017) το βράδυ η Αθήνα γεμίζει με αφίσες της οργάνωσης, οι οποίες αυτή τη φορά δεν καλούν σε συγκέντρωση ή διαμαρτυρία, αλλά σε πολιτική εκδήλωση με την οποία θα παρουσιαστούν στο κοινό οι θέσεις και η πολιτική ταυτότητα του Ρουβίκωνα.
Την ίδια ώρα οι Ρουβίκωνες με μανιφέστο που ανέβασαν στο Indymedia, προλογίζουν τις θέσεις τους και δίνουν το ιδεολογικό στίγμα των μελλοντικών τους κινήσεων σε μια προσπάθεια που παραπέμπει περισσότερο σε κόμμα της αστικής δημοκρατίας παρά σε αναρχική οργάνωση.




Η πολιτική εκδήλωση του Ρουβίκωνα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κ-ΒΟΞ στην πλατεία Εξαρχείων, με την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου να αποτελεί σημειολογική κίνηση, καθώς από εκεί ξεκίνησε η εκστρατεία μερίδας κατοίκων ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή ενώ εκεί θα στηθεί και το "πολιτικό" αρχηγείο της οργάνωσης.




Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον αντιεξουσιαστικό χώρο μιλούν για μια ιδεολογική στροφή του Ρουβίκωνα σε λιγότερο επιθετικές κινήσεις με σκοπό να αποκτήσουν δημοφιλία σε κατηγορίες πολιτών που δεν έχουν σχέση με τον ακραίο ακτιβισμό ενώ ήδη έχουν προκληθεί αντιδράσεις σε άλλες αναρχικές οργανώσεις οι οποίες δεν βλέπουν με καλό μάτι την "κομματικοποίηση" των Εξαρχείων.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο και για λειτουργία γραφείων στην πλατεία Εξαρχείων προς ενημέρωση του κόσμου για τις κινήσεις του Ρουβίκωνα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.