Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»... ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Την αποχή από τα καθήκοντά τους συνεχίζουν αύριο και στις 19 οι συμβολαιογράφοι. Με ομόφωνη απόφασή της η Ολομέλεια των Δικηγορικώ...






Την αποχή από τα καθήκοντά τους συνεχίζουν αύριο και στις 19 οι συμβολαιογράφοι.

Με ομόφωνη απόφασή της η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε διήμερη πανελλαδική αποχή των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν οι δημόσιες δομές υγείας, που θα εξυπηρετούν μόνο έκτακτα περιστατικά, καθώς η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), όπως και οι οδοντίατροι και οι φαρμακοποιοί, καλούν σε συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 17ης Μαΐου.




Όσον αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, την Τετάρτη τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9.00 έως τις 21.00, το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ θα κινηθούν 9.00 με 16.00, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. και από τις 20:30 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ θα τροποποιηθούν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας.
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια μέχρι την Παρασκευή

Παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) και μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Μαΐου όταν θα έληγε η απεργία που είχαν εξαγγείλει.
Ειδικότερα, η απεργιακή κινητοποίηση άρχισε στις 00.01 π.μ., ξημερώματα της Τρίτης 16-5-017 και όπως είχε προγραμματιστεί θα έληγε στις 24.00 μ.μ. μεσάνυχτα της Τετάρτης 17-5-2017. Ωστόσο με την παράταση, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι την Παρασκευή.



Τέλος, στην αρχική 48ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει η ΠΝΟ (Τρίτη και Τετάρτη) και την 24ωρη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει και η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ), που αποφάσισε με τη διαδικασία που προβλέπεται, να πραγματοποιήσει στάση εργασίας και την Τετάρτη 17 Μαΐου από τις 6:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.