Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!» - «ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!! ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΤΕ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΓΟΝΙΔΗ! » ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΑΔΩΝΙ - ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή με απίστευτους χαρακτηρισμούς και αλληλοκατηγορίες: «Ανθρωπάκι», «κότα», «θεομπαίχτης» είναι μερικά ...





Αγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή με απίστευτους χαρακτηρισμούς και αλληλοκατηγορίες: «Ανθρωπάκι», «κότα», «θεομπαίχτης» είναι μερικά από όσα ακούστηκαν ενώ στη διαμάχη ενεπλάκησαν αρκετοί βουλευτές.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη τον έψεξε έντονα για το κοινό πάρτι που έκαναν με τον Πάνο Καμμένο την Παρασκευή με την παρουσία του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.






«Την μέρα που κόβατε τις συντάξεις Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας είστε ανθρωπάκια!» είπε σε έντονο ύφος. Παράλληλα, ο Α. Γεωργιάδης επετέθη στον βουλευτή Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μπάρκα.

Οι εκρηκτικοί διάλογοι

Α. Γεωργιάδης: «Ερχεσαι στη βουλή και ορκίζεσαι χωρίς γραβάτα και πας στη λιτανεία της εικόνας με γραβάτα. Είσαι θεομπαίχτης».
Κ. Μπάρκας: Λυπάμαι που η ΝΔ έχει τον Γεωργιάδη να την εκπροσωπεί. Δεν θα ζητήσω από κανένα άδεια για το τι θα φοράω. Θα υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία . Το Ίντερνετ είναι γεμάτο από δηλώσεις Γεωργιάδη που βρίζει τον σημερινό αρχηγό της και όλα τα στελέχη της . Η ΝΔ σήμερα δεν είναι η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Α. Γεωργιάδης: «Την μέρα που κόβατε τις συντάξεις Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας είστε ανθρωπάκια!
Π. Πολάκης: Δεν θα συζητήσω τα κοινά γενέθλια τα δικά μου και του Καμμένου. Ανθρωπάκι είναι αυτός που κάνει ερωτήσεις για τα υποβρύχια κατά εντολή του αρχηγού του και μετά φεύγει και πάει άλλου και γίνεται υπουργός, Ανθρωπάκι είναι ο Γεωργιάδης. Εμείς δεν είμαστε δεμένοι με τις καρέκλες είχαμε αξία και πριν γίνουμε υπουργοί . Θα μας θυμούνται οι ασθενείς και οι συγγενείς τους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχετε πάθει αλλεργία και λυσαγρα. Εμείς και αύριο να φύγουμε από την εξουσία έχουμε τρόπο για να ζήσουν άλλοι δεν έχουν . Το κατάλαβες κύριε αντιπρόεδρε του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής και εσύ δέχεσαι αφιερώσεις από τον Παττακό.
Α. Γεωργιάδης: Ανθρωπάκι είσαι εσύ που έλεγες όχι και τώρα ψηφίζεις ναι. Είσαι κότα. Ανθρωπάκι και κότα είναι αυτός που κρύβεται. Πολλά βαρύς και κότα είσαι γιατί κρύβεσαι όταν σου κάνω μήνυση και ζητάς από τους βουλευτές να μην σου άρουν την ασυλία
Μ.Βορίδης : Σας δίνω την δυνατότητα να ανακαλέσετε αυτό που είπατε για μένα ότι υπέγραφα ερωτήσεις για τους εξοπλισμούς . Αν δεν το κάνετε θα θεωρήσω ότι συνεχίζετε τη συκοφαντία εναντίον μου και τα άλλα θα τα πούμε εκεί που πρέπει.
Π. Πολάκης: Καταθέτατε ερωτήσεις με τον Γεωργιάδη; Εάν δεν συνυπογράφατε δεν ισχύσει η μομφή. Αυτή την πληροφόρηση είχα. Αν δεν ισχύει εντάξει. Γεωργιάδη όταν ήσουν υπουργός είχες προσλάβει 23 και έκαναν αργομισθία. Το συστηματακι σας θα το σπάσουμε όσο και αν κλαίτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.