Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΛΛΗΨΗ 40ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες της Δευτέρας, στον λιμένα Πειραιά, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κε...





Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες της Δευτέρας, στον λιμένα Πειραιά, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή στελεχών του Α' Λιμενικού Τμήματος Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά καθώς και προσωπικού των Λιμενικών Αρχών Ρόδου, Κω και Ζακύνθου.



Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του γκαράζ Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένοι, εντός της καμπίνας επιβατών Ε.Ι.Χ. οχήματος ιδιοκτησίας του 40χρονου, τρεις αλλοδαποί, τους οποίους ο οδηγός επρόκειτο να μεταφέρει σε άγνωστη περιοχή του Νομού Αττικής.

Οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν παραβιάσει τους περιορισμούς διαμονής που τους είχαν επιβληθεί στην Κω καθώς και ο 40χρονος οδηγός, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις υποδείξεις των Λιμενικών Οργάνων, συνελήφθησαν και πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελίας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ε.Ι.Χ. όχημα καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.