Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΑΣΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΖΗΣ..» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΦΙΤΗ ΝΑΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συγκλονισμένη η φίλαθλη κοινή γνώμη από τον θανατο του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ - ΠτΔ: «Άδικο να χάνονται νέα παιδιά για χ...







Συγκλονισμένη η φίλαθλη κοινή γνώμη από τον θανατο του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ
- ΠτΔ: «Άδικο να χάνονται νέα παιδιά για χάρη της τυφλής οπαδικής βίας. Καλό ταξίδι Νάσο»
- Ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς απέσυρε τη φανέλα με το Νο 6
- Γιώργος Σαββίδης: Ανεξάρτητα τι χρώματα φοράς, τι ομάδα υποστηρίζεις, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα
- Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατου του Νάσου







Συγκλονισμένη η φίλαθλη κοινή γνώμη από τον θανατο του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση χούλιγκαν.

Ο 24χρονος κατέληξε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί σήμερα. Ο Κώστας Εμμανουηλίδης, διοικητής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, επιβεβαίωσε ότι ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ απεβίωσε μεταξύ 11.30 και 12.00 το μεσημέρι σήμερα, Πέμπτη, «και παραδόθηκε στους συγγενείς του για τα περαιτέρω». Ο κ. Εμμανουηλίδης πρόσθεσε ότι πρέπει ήδη «να επιστρέφουν στη Κύπρο».

Νοσηλευόταν στη Β` Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Χθες, η διοίκηση του "Παπανικολάου" ενημέρωσε τους συγγενείς του ότι ήταν κλινικά νεκρός, και ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Κωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά του να αποφύγει εμπλοκή σε επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τον νικηφόρο για την ομάδα του, ΠΑΟΚ, με 4-0 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δηλώσει πως η παρέα του δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους που κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό σήμερα ότι ο βαρύς, και μοιραίος όπως αποδείχτηκε, τραυματισμός του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε, σήμερα, εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Στο μεταξύ, τα συλλυπητήρια μηνύματα που φτάνουν από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο στους οικείους του 24χρονου είναι συγκλονιστικά.

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Άδικο να χάνονται νέα παιδιά για χάρη της τυφλής οπαδικής βίας. Καλό ταξίδι Νάσο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».






ΑΕΖ: Είναι με βαθιά θλίψη που ενημερωθήκαμε τα κακά μαντάτα για τον θάνατο του φίλου ποδοσφαιριστή του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας, Νάσου Κωνσταντίνου. Η διοίκηση της ΑΕΖ Ζακακίου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του αγαπητού σε μας Νάσου. Τέτοια γεγονότα πρέπει να αφυπνίσουν όλους μας όσους θέλουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό να τα «πολεμήσουμε» και να μην υπάρχουν στον χώρο. Σημάδια βίας και χουλιγκανισμού είδαμε τι τραγικό τέλος έχουν! Στο καλό Νάσο! Καλό παράδεισο… Αιωνία σου η μνήμη.

Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς: «Φίλε Νάσο Περιμέναμε το θαύμα που δεν ήρθε. Δύο χρόνια στο σωματείο μας δίδαξες πολλά. Πάντα με χαμόγελο και άριστο χαρακτήρα ήσουν παρών και πάντα πρώτος σε όλα. Θα μας λήψη φίλε το χαμόγελο σου, τα αστεία σου ,ο χαρακτήρας σου αλλά εμείς δεν θα σε Ξεχάσουμε ποτέ. Η φανέλα με το Ν.6 αποσύρεται από την ομάδα και θα ανήκει για πάντα στον ποδοσφαιριστή μας Νάσο Κωνσταντίνου. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ».

Πάφος FC: Το Σωματείο μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου συμπολίτη μας, φίλου και αδερφού Νάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας όντας μαχητής έως και την τελευταία στιγμή. Ας είναι ο τελευταίος νέος που χάνεται στο βωμό της τυφλής οπαδικής βίας. Αιώνια σου η μνήμη Νάσο.

ΠΑΣΠ: Ο ΠΑΣΠ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Νάσου Κωνσταντίνου, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

ΣΥ.ΦΙ Ομόνοιας Πάφου: Η Θύρα 9 Πάφου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου. Σαν οπαδικό σύνολο καταδικάζουμε κάθετα τέτοιου είδους βία η οποία δεν έχει καμία θέση στα οπαδικά δρώμενα. Καλό ταξίδι μεγάλε.

Γιώργος Σαββίδης: Ανεξάρτητα τι χρώματα φοράς, τι ομάδα υποστηρίζεις, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό το Κύπελλο για σένα και κάθε άνθρωπο που έχασε τη ζωή του εντελώς αναίτια. Τα ζώα πρέπει να μπουν στο κλουβί. Νάσο, ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής.

ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε…




newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.