Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ: ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΓΑΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ!!!

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Χαλκίδας – Λεπούρων, με θύμα έναν 43χρονο Πα...

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Χαλκίδας – Λεπούρων, με θύμα έναν 43χρονο Πακιστανό τον οποίο γκρέμισαν από το ποδήλατό του δυο ομοεθνείς του και ένας Αφγανός για να του το κλέψουν μαζί με όσα χρήματα είχε!

Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όπου κατέθεσε ότι οι τρεις δράστες τον χτύπησαν μόλις έπεσε στο έδαφος και του άρπαξαν 310 ευρώ και το ποδήλατο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή. Από τα στοιχεία που έδωσε ο 43χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτικές περιοχές του Βασιλικού Χαλκίδας αρχικά έναν 29χρονο συμπατριώτη του και στην συνέχεια έναν 23χρονο Αφγανό που είχαν μαζί τους το ποδήλατο το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε και ο τρίτος από τους δράστες, ένας Πακιστανός που αναζητείται για να συλληφθεί. Οι άλλοι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους απήγγειλε κατηγορία για ληστεία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.