Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ...

Οι αγώνες τού λαού μας δίδονται διαχρονικά για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Υπέρ βωμών και εστιών. Και κατόπιν για τού Χριστού την...


Οι αγώνες τού λαού μας δίδονται διαχρονικά για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Υπέρ βωμών και εστιών. Και κατόπιν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία. Την δε Μεγάλη Εβδομάδα τιμούμε το Θείον Πάθος, την Εθελουσία Θυσία τού Θεανθρώπου Χριστού για να μάς λυτρώσει από τα δεσμά τής αμαρτίας και τής τυραννίας τού Άνομου, Παράδοση που τηρούμε ακόμη και στις περιόδους τής πιο σκληρής κατοχής.

Οι ευχές που ανταλλάσσουμε την φετινή Μεγάλη Εβδομάδα είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Καλή Ανάσταση, Καλή Λαμπρή και από κοντά Καλή Λευτεριά! Να βγούμε από την σκοτεινιά ενός καθημερινού τάφου που βιώνει ζωντανός ένας ολάκερος λαός, να βρούμε το αναστάσιμο φως τής αληθινής ζωής και Πίστης, να φανούμε αντάξιοι των Αγίων και των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής που πορεύτηκαν στην θυσιαστική οδό που άνοιξε με την απέραντη αγάπη Του ο Βασιλεύς των Βασιλέων Χριστός.

Πίστη, Δίκαιο, Ήθος και Ελευθερία. Είναι οι διαχρονικές αξίες που βρίσκονται μόνιμα στο στόχαστρο των πλιατσικολόγων σιωνιστών που γυρεύανε πάντοτε χρυσό και παγκόσμια εξουσία. Με τον χρυσό πρόδωσε ο περιούσιος Εφιάλτης τον Λεωνίδα. Με τον χρυσό πρόδωσε ο περιούσιος Ιούδας τον Ιησού Χριστό και Λόγο τού Θεού. Δεν ήρθε βλέπετε ο Θεάνθρωπος με το σπαθί τού κατακτητή για να δώσει ματωμένη παγκόσμια εξουσία στους νεοταξίτες τού καιρού Του, όντες σε μια γη που οι Έλληνες, Φιλισταίοι και Σαμαρείτες και Γαλιλαίοι, υπήρξαν οι μόνοι αληθινά κατακτημένοι γηγενείς.

Όμως ο Αληθινός Θεός δίδει ζωή κι όχι θάνατο. Λύει δεσμά με δικαιοκρισία και δεν μεταβιβάζει τις τυραννίες σε λιγότερο ή περισσότερο «δικούς του», περιούσιους τάχα. Ο Αληθινός Θεός διαβιβάζει το Φως τής Αλήθειας στα Έθνη και δεν επιδιώκει να τα καταλύσει. Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, είπε ο Έλλην Γαλιλαίος εκ τής Παρθένου Παναγίας Μαρίας Ιησούς προς τούς μαθητές Του κι όχι διαλύσατε τα έθνη.

Επέπληξε τούς κερδοσκόπους των παζαριών που βάζανε στην Πίστη χρηματική τιμή. Και όταν είδε τούς Έλληνες που πλησίασαν τούς Έλληνες μαθητές Του, πλην Ιούδα, για να Τον δουν, έχρισε τούς μόνους έχοντες φιλοσοφία και λογική σκέψη Έλληνες ως τούς περιούσιους σπορείς τού Λόγου Του, ως τούς φυσικούς αποστόλους που γεννήθηκαν έτοιμοι από πάντα με τη Θεία Χάρη να βαστήξουν την Οικουμένη στον Ορθό Δρόμο, ακόμη κι αν μείνει έστω και ένας Έλλην στον κόσμο επάνω.

Περάσαμε στιγμές δόξας αυτοκρατορικής. Περάσαμε στιγμές ανείπωτης δυστυχίας και πείνας. Ζήσαμε ως Ελεύθεροι Εκπολιτιστές και Κοσμοκράτορες. Ζήσαμε ως σκλάβοι. Φωτεινά ελληνικά πνεύματα μεταλαμπάδευσαν πολιτισμό. Άλλες πάλι φορές η πείνα έσπρωξε μετανάστες στα πέρατα τής γης. Ποτέ όμως δεν σκύψαμε το κεφάλι και δεν μάς συνεπήρε η αλαζονεία. Πάντα με τον Σταυρό και το Ευαγγέλιο δίπλα στην Ελληνική Σημαία και το Ιερό Όπλο, πάντα με την Ευλογία Θεού και Γονιού, στο κακό και στο καλό. Έλλην αδερφός στο πλάι τού Έλληνα αδερφού του με ακατάλυτη την Πίστη.

Στα κατοπινά χρόνια έως τις ημέρες μας ο χριστιανισμός λαβώθηκε από τον οικουμενισμό, η χειρότερη κατά την άποψή μου αίρεση διότι πολύ απλά προέρχεται εκ των έσω, από προδότες τής Ορθοδοξίας μας. Αυτή η αίρεση αλλοιώνει τον λόγο τού Χριστού, θεωρώντας τις πατρίδες και τις θρησκείες ενιαία κοινωνία, με διαλόγους που οδηγούν στην πανθρησκεία και την παγκοσμιοποίηση, με την υπαγωγή κάτω από ενιαία σιωνιστική κυριαρχία.

Κάθε λαός έχει το δικαίωμα να βαστήξει όρθια την ιδιοπροσωπεία του, την ταυτότητά του σε Πίστη και Φυλή. Την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα δεν την ανταλλάσσουμε με εφήμερες στιγμές επίπλαστης ειρήνης. Ο Χριστός έφερε αγόγγυστα τον Σταυρό στις πλάτες Του για να σταθούν το Ήθος και οι Αξίες πάνω από υλικούς ψευτοπαραδείσους και ανηθικότητες. Η Ελλάς πορεύτηκε επάνω στα ίδια ιερά βήματα συνειδητά. Είναι απαραίτητο να περάσει εμπρός η Σταύρωση ώστε να ακολουθήσει η ένδοξη ανάσταση.

Εκεί μπροστά στον Σταυρό αναδεικνύονται οι δυνατοί και οι αδύνατοι ενώπιον των προκλήσεων και των ραπισμών. Μπροστά στα τείχη τής αγίας πατρίδος οι σμιλευμένες στο καμίνι τής Τιμής ψυχές δίδουν τον υπέρτατο αγώνα για να κληροδοτήσουν στα παιδιά τους αλώβητη Πατρίδα. Το ιερό βήμα των προσκυνημάτων και τα χώματα που έχουν βαδίσει Ήρωες και Άγιοι δεν γίνεται κανείς να τα συλήσει μήτε να τα συρρικνώσει.

Ελληνικότητα και Ορθοδοξία αποτελούν τις ρίζες τής Φυλής μας που απλώνονται και επιστρέφουν στα χώματα που τούς ανήκουν με το ανέσπερο φως τής αναστάσεως. Από την Ανάσταση τού Χριστού στην Ανάσταση τής Λεύτερης και Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.