Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ (!!): ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Η Segolène Vinson μια από τους επιζώντες της τρομοκρατικής επίεθεσης στο Παρίσι ανασκευάζει όσα είχε δηλώσει στο Radio France internat...


Η Segolène Vinson μια από τους επιζώντες της τρομοκρατικής επίεθεσης στο Παρίσι ανασκευάζει όσα είχε δηλώσει στο Radio France internationale λίγα λεπτά μετά το δράμα και ο γαλλικός Τύπος αναρωτιέται αν αυτό γίνεται από το φόβο των αντιποίνων της οργάνωσης ή για την επανάκτηση του γοήτρου της νομικού συμβούλου του σατυρικού περιοδικού .
Σύμφωνα με το RFI, που κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της αμέσως μετά τα γεγονότα, ένας άνδρας της πρόταξε το όπλο και της είπε:»Δε σε σκοτώνω γαιτί είσαι γυναίκα, αλλά πρέπει να προσηλυτισθείς στο Ισλάμ, να διαβάσεις το Κοράνι και να καλύψεις το πρόσωπό σου… και μετά έφυγε φωνάζοντας «Allahou Akbar, Allahou Akbar». Το ίδιο επιβεβαίωσε και στο κανάλι France 2 η χρονικογράφος και πρώην συνεργάτιδα του περιοδικού, Caroline Fourest που έφτασε γρήγορα στον τόπο του εγκλήματος.

«Είχε το καλάσνικοφ κολλημένο στη μύτη. Αυτός της είπε: ‘Ανάγνωσε το Κοράνι και σε απαλάσσω’. Αυτή άρχισε να διαβάζει γρήγορα» .

Όμως τώρα η Sigolène Vinson αρνείται καθ’ ολοκληρίαν τόσο τις αρχικές δηλώσεις της, όσο και αυτές της της χρονικογράφου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

»Mα πως είναι δυνατόν εγώ να διάβασα το Κοράνι;»
»Εγώ απλά τον κοιτούσα έντονα στα μάτια και ήξερα ότι δεν έπρεπε να σταματήσω να τον κοιτάω γιατί θα τραβούσε. Μάλλον είδε τον ανθρωπισμό μου και αποσταθεροποιήθηκε. Τους άλλους δεν τους κοίταξε πριν τους ρίξει»Η διασωθείσα γυναίκα δικαιολόγησε τις αρχικές της δηλώσεις με το επιχείρημα της σύγχισης από το σοκ.


Mετά από ελάχιστα λεπτά εκτελέσθηκε εν ψυχρώ η ψυχίατρος Elsa Cayat -συνεργάτιδα του πειοδικού στη στήλη « Charlie Divan » .

Όμως προβληματισμοί εγείρονται για το πως διασωθήκηκε και η αφιχθείσα στον τόπο του διαδραμτιζόμενου εγκλήματος Caroline Fourest. Σκάνδαλο ξέσπασε με φράση που της ξέφυγε στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις . Ανέφερε ζωντανά ότι ο εγκληματίας δολοφόνος είχε »μπλέ όμορφα μάτια» (στοιχείο που παραπέμπει σε καθαρά ευρωπαίο αυτουργό) για να διορθώσει αμέσως »όμορφα μάτια» με μια έκφραση που έδειχνε ότι συνηδοτοποιούσε τη σοβαρότητα του»σαρδάμ» …


Δείτε το βίντεο:


DIMPENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.