Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος! Σούμπιτος έχει πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ –που… ουδεμία σχέση βεβαίως έχει με την τρομοκρατία- στην υπεράσπιση του φλούφλη ...


Γράφει ο Αντίοχος!

Σούμπιτος έχει πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ –που… ουδεμία σχέση βεβαίως έχει με την τρομοκρατία- στην υπεράσπιση του φλούφλη Ρωμανού, του κόκκινου τρομοκράτη με τη μαμά βορείων προαστίων, που τάχατες κάνει «απεργία πείνας» εδώ και κάποιες ημέρες.

Έτσι, η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ μας ενημέρωνε χθες ότι «Ο Ρωμανός δίνει μάχη για τα πιστεύω του» και ότι η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον αγώνα του ληστοτρομοκράτη για… ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ιδού:
«Για 19 μέρες ο Νίκος Ρωμανός δίνει μια μάχη για τα αυτονόητα δικαιώματά του. Έχοντας προβεί από τις 10 Νοέμβρη σε απεργία πείνας, διεκδικεί τις εκπαιδευτικές του άδειες για να σπουδάσει. Σήμερα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς και παρόλη την απόλυτα κρίσιμη κατάστασή του, ο εισαγγελέας των φυλακών διατάσσει την αναγκαστική του σίτιση.  Ο δικηγόρος του και οι γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε οριακή για την ίδια του τη ζωή κατάσταση.

Απέναντι στο ανάλγητο πρόσωπο του κράτους, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού.

Ο αγώνας για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα νικήσει τη βαρβαρότητα!».

Ακολούθησε εντονότατη ανακοίνωση και του συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τα άοπλα (;) συντρόφια (που πήγαν επιτόπου για να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους…) απαιτούν –μεταξύ των άλλων- να σταματήσει η φρούρηση του φλούφλη, για να τον πάρει η πλουσιομαντάμ της μεγαλοαστικής τάξης μαμά του στα βόρεια προάστια:

«Να παρέμβει άμεσα ο υπ. Δικαιοσύνης για τον Ν. Ρωμανό – Να τερματιστεί η αστυνομοκρατία στο «Γ. Γεννηματάς»

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των βουλευτών Β. Κατριβάνου, Μ. Παπαδημητρίου και Α. Σταμπουλή, και του Δ. Παπαδάτου εκ μέρους του Τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Νίκος Ρωμανός.
Η υγεία του, αν και σταθερή, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Μετά και την εικοστή μέρα απεργίας πείνας, και καθώς ο ίδιος αρνείται τη χορήγηση ορού, τίθενται πλέον σε κίνδυνο η  λειτουργία ζωτικών οργάνων. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει πλήρη γνώση της κρισιμότητας της κατάστασης, μέσω των ανακοινώσεων των γιατρών που παρακολουθούν το Ρωμανό, του δικηγόρου του, της εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού που ενημερώνεται σχετικά, αλλά και δημοσιευμάτων που κατακλύζουν τον Τύπο και το Διαδίκτυο. Δεδομένου ότι το αίτημα του ίδιου, εκτός από δίκαιο, είναι και απολύτως σύννομο, δημιουργεί απορία και οργή η μέχρι τώρα άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης να παρέμβει, διασφαλίζοντας το δικαίωμα που ο Ρωμανός διεκδικεί με το ύστατο μέσο, την ίδια του τη ζωή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, για να «διασφαλιστεί  ένα αυτονόητο δικαίωμα και να προστατευτούν η ζωή και η υγεία ενός νέου ανθρώπου. Την ίδια στιγμή, ζητά να τερματιστεί το σκηνικό αστυνομοκρατίας που έχει στηθεί στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς: με δέκα περίπου πάνοπλους αστυνομικούς στο εσωτερικό του νοσοκομείου (χωρίς την εξωτερική φρουρά…), να φρουρούν έναν απεργό πείνας, απαιτώντας ταυτότητα ακόμα και από γιατρούς που τον παρακολουθούν, το σκηνικό αυτό δεν στερείται απλώς δημοκρατικής ευαισθησίας. Είναι απολύτως απαράδεκτο και εκτός κοινής λογικής»

Απάντηση: αυτοί που τουμπεκιάζονται στο αίσχος του Κορυδαλλού και στο διπλό αίσχος να μην επιτρέπεται σε ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ από τον ελληνικό λαό βουλευτές να παραστούν στις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου και να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες, δε δικαιούνται να ομιλούν για… δικαιώματα! Να βγάλουν το σκασμό οι φτηνοί υποκριτές! Σκασμός επιτέλους «αλληλέγγυοι», ε «αλληλέγγυοι»! Βουλώστε το! Δε σας παίρνει! Ουστ!  http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.