Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΥΠΑΤΗΣΧΤΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ! 42ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ 70ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ. ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΞΩ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΒΡΟΧΗ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ...

Ένας ηλικιωμένος “ταμπουρώθηκε” στο σπίτι του επί τέσσερις ώρες, για να προστατευτεί από τις σφαίρες που έριχνε “βροχή” ένας μεθυσμένος σ...


Ένας ηλικιωμένος “ταμπουρώθηκε” στο σπίτι του επί τέσσερις ώρες, για να προστατευτεί από τις σφαίρες που έριχνε “βροχή” ένας μεθυσμένος συγχωριανός, έξω από το σπίτιτου.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο ορεινό χωριό Πύργος της Υπάτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο οξύθυμος "πιστολέρο" πήρε την καραμπίνα και βγήκε στο δρόμο πυροβολώντας και απειλώντας.

Ο 42χρονος πλησίασε το σπίτι του 70χρονου και άρχισε να πυροβολεί, καλώντας τον να βγει έξω.

Κάποιοι φίλοι του προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, αλλά στο τέλος φοβήθηκαν και εκείνοι και κλείστηκαν στα σπίτια τους.

Όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού, το σκηνικό αυτό κράτησε από τη 01:00΄μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5:00΄ το πρωί. Όλες αυτές τις ώρες έπεφταν πυροβολισμοί και ακούγονταν οι βρισιές και οι απειλές του "πιστολέρο", εναντίον του ηλικιωμένου, που ήταν μόνος στο σπίτι.

Η αστυνομία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα των κατοίκων του χωριού και αυτό διότι οι λιγοστοί αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης ήταν σε άλλο σοβαρό περιστατικό.

Τελικά, ο 42χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου μαζί με ένα ακόμη άτομο το απόγευμα του Σαββάτου και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 70χρονος, που έζησε εφιαλτικές στιγμές υπέστη ισχυρό σοκ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.