Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟ EBAY ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!!

Μια ιταλική τηλεοπτική εκπομπή κατάφερε να περίσει τον Πάπα Φραγκίσκο να τους δώσει το λευκό καπελάκι που φορά και συγκέντρωσε πάνω από 1...

Μια ιταλική τηλεοπτική εκπομπή κατάφερε να περίσει τον Πάπα Φραγκίσκο να τους δώσει το λευκό καπελάκι που φορά και συγκέντρωσε πάνω από 100.000 ευρώ σε λιγότερο από 24 ώρες βάζοντάς το σε δημοπρασία στο eBay.

Ο οικοδεσπότης του σατυρικού σόου «Le lene» «(Οι ύαινες) ξύπνησε το χάραμα προκειμένου να εξασφαλίσει μια μπροστινή θέση σε μία από τις τακτικές εμφανίσεις του Πάπα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων από την τηλεόραση του Βατικανό, ο οικοδεσπότης κατάφερε να πλησιάσει τον Πάπα την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του και του πρόσφερε ένα ολοκαίνουριο λευκό καπελάκι.

Ο Πάπας φαίνεται να σταματά το αυτοκίνητο και να εξετάζει το καπελάκι, προτού το ανταλλάξει με το δικό του.

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής έβαλε το καπελάκι στο eBay την Τετάρτη το βράδυ και μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 105.000 ευρώ.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε μια ιταλική φιλανθρωπική οργάνωση για την καταπολέμηση της παιδικής θνησιμότητας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της εκπομπής.

Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.