Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΡΟΜΠΑ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ...!!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ Ο ΚΥΡ ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗΣ... Σάλος έχει ξεσπάσει με τον σύζυγο της βουλευ...


ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ Ο ΚΥΡ ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗΣ...
Σάλος έχει ξεσπάσει με τον σύζυγο της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη, Κώστα Γασπαρινάτο, ο οποίος ήταν μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων που εντοπίστηκε με πλαστό πτυχίο.

Ο Γασπαρινάτος ως υπάλληλος του δήμου Κορυδαλλού, είχε εμφανίσει πλαστό πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics, ενώ και η ίδια η βουλευτής σε δήλωσή της δεν το διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γασπαρινάτος είχε προσληφθεί αρχικά ως ΔΕ (υπάλληλος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) όμως στη συνέχεια έγινε ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) όταν προσκόμισε το εν λόγω πτυχίο. Ο Δήμος Κορυδαλλού στο πλαίσιο του ελέγχου που ξεκίνησε για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν υπάλληλοι με πλαστά πτυχία, απέστειλε ερώτημα στον ΔΟΑΤΑΠ (τον αρμόδιο δηλαδή οργανισμό για την αναγνώριση των πτυχίων από πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού) και η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν είναι σε γνώση του οργανισμού τέτοιο πτυχίο.

Ο ίδιος πάντως ο κ. Γασπαρινάτος ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο έλεγχος για τα πιστοποιητικά των υπαλλήλων είχε καταθέσει αίτημα συνταξιοδότησης.

Η απόφαση για τη συνταξιοδότησή του βγήκε στις 17 Ιουλίου και αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Όπως αναφέρεται : "Με την υπ’ αριθ. 186/18−07−2014 πράξη Γενικού Γραμματέα Δήμου Κορυδαλλού, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 280 του Ν. 3852/10 και των άρθρων 152 και 160 του Ν. 3584/07, λύεται αυτοδίκαια από 18−07−2014 (ημερ/νία υποβολής

δεύτερης αίτησης παραίτησης) η υπαλληλική σχέση του υπαλλήλου ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Παύλου, κλάδου ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ με βαθμό Β΄, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.