Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΙΚΙΛ...

Συντετριμμένος ο πατέρας του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ δήλωσε σήμερα ότι ο γιος του πέθανε «ως μάρτυρας για την ελευθερία» κα...


Συντετριμμένος ο πατέρας του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ δήλωσε σήμερα ότι ο γιος του πέθανε «ως μάρτυρας για την ελευθερία» και δεν του άξιζε να «σφαγιασθεί» με αυτόν τον τρόπο.

Σε δηλώσεις που έκαναν μπροστά από το σπίτι της οικογένειας στο Ρότσεστερ των ΗΠΑ οι γονείς του Τζέιμς Φόλεϊ, τον οποίο αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, απέτισαν φόρο τιμής στο γιο τους, που παρέμεινε «θαρραλέος έως το τέλος».

«Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα» είπε ο πατέρας του Τζον.

«Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε είναι απεχθής. Αυτό μαρτυρά το θάρρος του. Εμείς πιστεύουμε ότι πέθανε ως μάρτυρας, ως μάρτυρας για την ελευθερία».

«Αυτό ήταν το πάθος του. Δεν ήταν τρελός. Ενεργούσε βάση αυτού που πίστευε ότι ήταν το καθήκον του» πρόσθεσε ο ίδιος σχετικά με τον μεγαλύτερο από τους 4 γιους του, που είχε πέσει θύμα απαγωγής για πρώτη φορά στη Λιβύη το 2011, κατόπιν στα τέλη του 2012 στη Συρία.

Και με τη φωνή του να σπάει από τους λυγμούς, ο Τζον Φόλεϊ προσέθεσε ότι οι τελευταίες λέξεις του γιου του ήταν: «θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο για να δω την οικογένειά μου».

«Γνωρίζουμε ότι ο Τζίμι είναι ελεύθερος και τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.