Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ!!! ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ...

«Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος των αρνητών στράτευσης…» επισημαίνει σε δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την σύλληψη του Μιχάλη Τόλη, χ...

«Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος των αρνητών στράτευσης…» επισημαίνει σε δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την σύλληψη του Μιχάλη Τόλη, χθες στα Γιάννενα, με την κατηγορία της ανυποταξίας.
Η δήλωση:
«Το Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη σύλληψη του ολικού αρνητή στράτευσης Μιχάλη Τόλη, μέσω της οποίας συνεχίζεται η ένταση της καταστολής σε βάρος των αντιρρησιών συνείδησης καθώς και η καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους. Με την πολιτικά  απαράδεκτη και νομικά δυσανάλογη  διαδικασία του αυτοφώρου, καταδεικνύεται  ο αυταρχισμός της κυβέρνησης, η οποία αντί να θεσπίσει ουσιαστικές εγγυήσεις για την άσκηση του δικαιώματος στην άρνηση στράτευσης με κατάργηση κάθε διάταξης τιμωρητικού χαρακτήρα, επιλέγει τον ολισθηρό κατήφορο της σιδηράς πυγμής τρέφοντας την αυταπάτη ότι θα επιβάλλει στην κοινωνία σιωπή νεκροταφείου».

1 σχόλιο

  1. Αντι να τους κανει τη ζωη πιο δυσκολη σε σχεση με τους υπηρετουντες την πατριδα συνομηλικους τους,τους διευκολυνουν κιολας;Οποιος δε θελει να παει στρατο θα πρεπει να υποχρεωνεται να κανει διπλασιο χρονο ειτε φυλακη ειτε κοινωνικη υπηρεσια.Ξερουμε οτι διαχρονικα οι προδοτες οπως ειναι οι αντιρησιες συνειδησης αμοιβονταν και περνουσαν καλυτερα απο τους υπολοιπους,ας φροντισει το κρατος να εχουν αυτο που αξιζει σε σκουλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.