Tελευταια Νεα

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2013 - ΑΡ.Φ. 601

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ- “ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ”!!!- ΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕΜΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...- ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΣΤΟΧΟΥ”: Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ… ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΜΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ... ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ... ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ"... ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...!!!

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ... ΝΕΑ ΠΑΡΑΚΑΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΓΑΡΕΦΩΣ - ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ... ΟΠΛΟΦΟΡΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΣΤΟΧΙΚΟΙ"...

ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ- “ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ” ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

“ΝΑΙ” ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ”!- Ο “ΕΛΑΦΡΥΣ” ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΤΑΙΡΟΥΣ” ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ!

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ- Qur'an 008.012: "..Θα εμποτίσω τρόμο τις καρδιές των απίστων: θα κόψω τα κεφάλια από τους λαιμούς τους και θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους"!

ΚΑΤΑΡΡΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!- ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΖΩΝΤΑΝΟ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΒΑΛΛΙΑΝΟΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ;;;- ΣΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ” ΤΟΥΡΚΙΑ “ΠΑΤΕΡΑΣ” ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!

ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ»!!!, άρθρο του Θ. Χατζηγώγου στην στήλη «Κοινός Νους»

Και δεκάδες άλλα άρθρα και νέα πατριωτικού ενδιαφέροντος μόνο στον «Στόχο» που κυκλοφορεί
« Προηγουμενη
Επομενη »