Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝΕ... Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ...!!! ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ...!!!

Άφωνοι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την αποκάλυψη ότι βουλευτίνα του κόμματος εργαζόταν ΥΠΕΡ της εταιρείας ΧΡΥΣΟΥ στη Χαλκιδικ...

Άφωνοι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την αποκάλυψη ότι βουλευτίνα του κόμματος εργαζόταν ΥΠΕΡ της εταιρείας ΧΡΥΣΟΥ στη Χαλκιδική!
Δείτε ποια είναι:

Έκθετη η Ιγγλέζη για τα μεταλλεία στις Σκουριές



Υπόλογη απέναντι στους ψηφοφόρους της και τους κατοίκους που κινητοποιούνται κατά της λειτουργίας των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής Ζούγκλα για τις επαγγελματικές δραστηριότητές της στο παρελθόν, οι οποίες δεν φαίνεται να συνάδουν με τη μαχητικότητά της κατά των μεταλλείων.
Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ζούγκλα της Πέμπτης, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τον Οκτώβριο του 1998, υπέγραψε με την επαγγελματική της ιδιότητα ως Δασολόγος, σύμβαση μισθώσεως έργου με την εταιρία TVX HELLAS, προκειμένου να αναλάβει την αναδάσωση των πρανών, των τεχνητών λιμνών διαύγασης στη λεκάνη Σεβαλιέ του Μαντέμ Λάκκου.

  Σύμφωνα με τη σύμβαση μίσθωσης του έργου, η Κατερίνα Ιγγλέζη θα λάμβανε το ποσό των 4.992.000 δραχμών προκειμένου να αποπερατώσει το έργο. zougla.gr

------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.