Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ... ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ "ΤRT" H ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ &qu...

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ "ΤΡΤ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΟΛ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, ξεκίνησε την εφαρμογή εκπαίδευσης με τίτλο «Εθνική Ενημέρωση» μεταξύ των παιδιών 6 με 10 ετών για να διαδώσει την ιδεολογία τους και στα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από την Χρυσή Αυγή, στα μαθήματα που παραδίδονται στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν είκοσι εννέα παιδιά.

Στο μάθημα προβλήθηκαν βίντεο σχετικά με την Ελληνική ιστορία, την Ορθοδοξία και την εκκλησία.

Ενώ δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες εάν στο μάθημα παρουσιάστηκαν και θέματα κατά των μεταναστών.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό τύπο, το ακροδεξιό κόμμα ζήτησε από τους γονείς να φέρνουν τακτικά τα παιδιά τους στα μαθήματα για να αναζωογονηθεί το Ελληνικό πνεύμα.

Οι δάσκαλοι ισχυρίζονται πως απειλούνται από το Κόμμα της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν να αναμιχθούν στην διδακτική ύλη.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρικτής των Ναζί, αποκαλεί τον Χίτλερ ως «το μεγαλύτερο όνομα στην ιστορία», λόγω της οικονομικής κρίσης στις περασμένες εκλογές του Ιουνίου αύξησε το ποσοστό των ψήφων και για πρώτη φορά κατάφερε να εισέλθει με 18 βουλευτές στην Βουλή των Ελλήνων.

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το 50% των αστυνομικών υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή και γνωστά ονόματα της εκκλησίας κάνουν δηλώσεις υπέρ του ακροδεξιού κόμματος.

Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έτερος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε την εκκλησία να κρατήσει αποστάσεις από την Χρυσή Αυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΟΛ-ΙΟΙ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.