Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ...!!!

ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ... Οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ήταν στα νιάτα του ο 55...


ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ...

Οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ήταν στα νιάτα του ο 55χρονος Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος Ιωάννου, που έχει αναλάβει εργολαβικά να πείσει τους Χριστιανούς ότι θα καταλήξουν στην Κόλαση, αν ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή! Το ομολόγησε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη που μεταδόθηκε από την ΝΕΤ. Αμέσως μετά την Μεταπολίτευση, ο σύντροφος Ιωάννου ήταν ιερέας στο Μαντούδι της Εύβοιας και η τοπική αστυνομία τον παρακολουθούσε επειδή έκανε συνέχεια παρέα με Αναρχοαριστερούς: «Και οι δύο ψάλτες μου στην εκκλησία ήταν Αριστεροί», δήλωσε με υπερηφάνεια ο Άγιος Σιατίστης στον Κοττάκη!..

Ο δεδηλωμένος κομμουνιστής Παύλος Ιωάννου, επανέλαβε και στην ΝΕΤ την επίθεσή του στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως είναι ο Δούρειος Ίππος για να αλωθεί η Εκκλησία από τους Νεοειδωλολάτρες κι ότι όποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να είναι Χριστιανοί. Αντίθετα, Χριστιανοί μπορούν να είναι όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ, Σύριζα και Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά!..

Ξεπερνώντας τον εαυτό του, ο Άγιος Σιατίστης δήλωσε στην ΝΕΤ πως καθόλου δεν τον πειράζει που ο Αρχηγός του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας δεν έχει παντρευτεί την γυναίκα των δύο του παιδιών, Περιστέρα Μπαντζάνα, και δεν θέλει να βαφτίσει τα δύο του παιδιά! Τέλος, ο κομμουνίσταρος Παύλος Ιωάννου επιτέθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, γιατί έχει απύλωτο στόμα και έβρισε χυδαιότατα τον Αλβανό σκηνοθέτη του Corpus Christi, Λαέρτη Βασιλείου!...

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

----------------------------------

8 σχόλια

  1. πάντως στο γραφείο του ούτε Σταυρό έχει, ούτε Θεοτόκο...
    μην πληγώνονται οι αριστεροί σύντροφοι...

    εδώ και τώρα να κοπούν οι εκπομπές, πού κάνει στην Πειραική...Πειραιώς Σεραφείμ, μην είσαι μόνο λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε πατριώτες που θα'χουν σφάξει οι πρόγονοί του
    ΑΧΠ ΚΥΘΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός πραγματικά ΞΕΡΕΙ τι λέει!!!!! Εσείς μπορείτε να το καταλάβετε;;;;;;; Σαούλ - Μαρδοχάι Κεσιλί, σημειώσατε Χ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόν ἒχω γραμμένο κανονικά! Μᾶλλον,τόν ἒχω χεσμένο! Πῶς ἐγινε ἱεράρχης;Μέ βάση τόν ἀποστολικό κανόνα "ψήφῳ κλήρου καί λαοῦ";Ἂν τολμάει ,ἂς πάει μόνος του στό κέντρο τῆς Ἀθήνας! Νά μᾶς πεῖ γιά τί βιασμό τοῦ 15χρονου κοριτσιοῦ ἀπό ἓνα σκουπίδι λαθρομετανάστη! Δέν πάει στό διάολο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κομουνιστής καί χριστιανός συμβιβάζονται;Δέ μᾶς παρατᾶ!Ἂει στό διάολο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστιανός και μισάνθρωπος συμβιβάζοναται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφόσον συμβιβάζεται το Έλληνας και χριστιανός, γιατί να μην συμβιβάζεται και το κομμουνιστής και χριστιανός? Ένας ένας παιδιά, μη βαράτε όλοι μαζί, αν βέβαια αναρτηθεί!
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.