Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ: "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΟΥ"

Οι Στρατιώτες παρελαύνουν, με τους Αξιωματικούς τους μπροστά, ακριβώς όπως πολεμούν και οδηγούνται στον θάνατο και την δόξα. Δεν κάνουν...


Οι Στρατιώτες παρελαύνουν, με τους Αξιωματικούς τους μπροστά, ακριβώς όπως πολεμούν και οδηγούνται στον θάνατο και την δόξα. Δεν κάνουν πορείες για να διαμαρτυρηθούν για ωράρια, συνθήκες εργασίας, αυξησεις μισθών και απόδοση δεδουλευμένων.

Για όσους συνειδητοποιημένα την φέρουν, γνωρίζουν ότι η στολή είναι ράσο και σάβανο μαζί. Φέρει πάνω της εθνικά σύμβολα, βαθμούς που απονέμουν οι θεσμικοί εκφραστές της πατρίδας, διάσημα, παράσημα, μετάλλια και ηθικές αμοιβές που απονεμήθηκαν στο όνομα των Ελλήνων, με δαπάνη τους και ανήκουν σε αυτούς.

Τιμές που υπερβαίνουν το φυσικό της προσωπικότητας, διαγράφουν το αποκλειστικό της ατομικότητας και χρεώνουν στον φέροντα την στολή και το βαθμό την ισόβιο υποχρέωση της υπεράσπισης της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Πατρίδας. Οι φέροντες την στολή, δεν αμοίβονται αλλά λαμβάνουν "Αποδοχές" δηλαδή αποδέχονται την χρηματική αποζημίωση που στο όνομα των Ελλήνων τους αποδίδεται προς συντήρηση των προς το ζείν.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ο ένστολος των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν υπογράφει σύμβαση εργασίας που ρυθμίζει ύψος αμοιβής, ωράριο και τόπο εργασίας, δέσμευση οικονομικού πλουτισμού επ΄ανταλλάγματι παραγωγής έργου. Ο ένστολος, ορκίζεται ενώπιον των συμβόλων του Έθνους, ισόβια πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα, τις Σημαίες, και υποταγή στους ανωτέρους του, φιλότιμη εκτέλεση των καθηκόντων του. Ως άλλος ιερομόναχος, καλύπτει σαρκίον φθαρτόν και τα εκ σαρκός πάθη εν σχήματι στολής, και οδεύει εις μοναχικήν οδόν μαρτυρίου και καρτερίας, με αφοσίωση αγάπης στην Πατρίδα.

Στην εποχή του ευτελισμού και της εκποίησης ηθών, ιδανικών, συμβόλων και καθηκόντων, ο ένστολος στρατιωτικός πρέπι να παραμείνει ακέραιος εκφραστής του απορρέοντος καθήκοντός του, μακρυά από δημόσια έκθεση σε εκδηλώσεις οικονομικών διεκδικήσεων. Οι Στρατιώτες παρελαύνουν, με τους Αξιωματικούς τους μπροστά, ακριβώς όπως πολεμούν και οδηγούνται στον θάνατο και την δόξα. Δεν κάνουν πορείες για να διαμαρτυρηθούν για ωράρια, συνθήκες εργασίας, αυξησεις μισθών και απόδοση δεδουλευμένων.

Στο στράτευμα μένει όποιος αντέχει την καρτερία και όποιος εμμένει στον σκοπό. Οι πύλες των στρατοπέδων ποτέ δεν είχαν λουκέτα για κανέναν από μέσα, μόνο εμπόδια από έξω. Όποιος δεν αντέχει, την περνάει και φεύγει, με το κεφάλι ψηλά, και όχι με την ουρά στα σκέλια. Η μόνη υποχρέωση των θεσμικών οργάνων στους ένστολους υπερασπιστές της πατρίδας, είναι να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή θέση στην κοινωνία, μια αξιοπρεπή βιοποριστική άνεση και αυτή στο μέτρο του εκάστοτε δυνατού. Κλείνω την σκέψη μου, επαναλαμβάνοντας αυτό που ανέφερα στον προϊστάμενο διοικητή μου σε ανάλογο σχόλιο του: "Δεν γνωρίζω κανένα κατάλογο διατίμησης που να καθορίζει το ποσοστό του καθήκοντος που πρέπει να εκτελέσω, αναλόγως της αμοιβής μου. Διατάξτε".

"ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ"

------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. Πάρε απ' το εθνόσημο την διαταγή. "Εμπα με το άρμα σου μέσα στην βουλή και κάνε τους προδότες της ερπύστριας αλοιφή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τράβα πέστα και στον θυρωρό, στις μπάντες των δήμων, στους σεκιουριτάδες, είναι και αυτοί ένστολοι, αν δεν μπορείτε να διαχωρίσετε το ένστολος από το στρατιωτικός, τι το μνημονεύεται παραφρασμένα, διαβάστε κανένα ελληνικό λεξικό να δείτε τι σημαίνει ένστολος και τι στρατιωτικός, κάτι τέτοιες "ονομασίες" και προσβολές και άλλα πολλά δεν απαντήθηκαν από εκεί που έπρεπε (φυσική ηγεσία) και βγαίνουν στο δρόμο, ποιοι, οι στρατιωτικοί, ντροπή σε όλους αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτό το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κείμενο δεν έχει γραφτεί από στρατιωτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα προτιμούσα κύριοι αυτόςς ο Έλληνας Αξιωματικός να έβαζε το όνομα και την υπογραφή του στο κείμενο που δημοσίευσε.Όντως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα γράφει παραπάνω.35 χρόνια επιχειρούσα με τα πλοία του δοξασμένου Π.Ν. μας εντός και εκτός Ελλάδας και κρατούσα συνέχεια την σημαία μας ψηλά και τιμημένη.Όλα τα προηγούμενα χρόνια με χαμηλό μισθό,πληρώνοντας ακόμα και την τροφοδοσία μου στις αποστολές των πλοίων που υπηρέτησα,με αποζημίωση εκτός έδρας την ημέρα που έφευγα και την ημέρα που επέστρεφα και εάν ευρισκόμουν στο εξωτερικό μου έδιναν ενα χαρτζιλίκι σε δολάρια ώστε να βγώ εξόδου στο λιμάνι που πιάναμε και να μπορώ να κάτσω σε μία καφετέρια να πιώ εναν καφέ και ταυτόχρονα να κάνω την επιδειξη στολής - σημαίας για την Ελλάδα μας.στις ίδιες ασκήσεις τα υπόλοιπα πληρώματα των ξένων ναυτικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην ίδια αποστολή έπαιρναν ημερίσια αποζημίωση 1000 δολάριων(όπως το 1991 με την δύναμη της μεσογείου)τα οποία πλήρωνε το ΝΑΤΟ και ουδέποτε τα χρήματα αυτά εφθασαν στα δικά μου χέρια.Χωρίς έκφραση παραπόνου έκανα την δουλειά μου και απολάμβανα μια ζωή το χαρτζιλίκι που μου έδιναν ως μισθό(σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα που οι μισθοί σύμφωνα με τον βαθμό μου ήταν 2-3 φορές υψηλότερες απο τον δικό μου) και προσπαθούσα να μεγαλώσω τα τρία μου παιδιά πολλές φορές κάνοντας δουλειές του ποδαριού τις λίγες ημέρες που ήμουν επισκέπτης στο σπίτι μου με ενοίκιο και αυτό και παράλληλα να είμαι με την ψυχή στο στόμα μήπως και πέσει καμία ανάκληση για απόπλου..Δεν είχα προσωπική ζωή και κάθε φορά που επέστρεφα στο σπίτι μου έβλεπα τα παιδιά μου ψηλότερα.Ευτυχώς έχω έναν ήρωα που με την πενιχρή αποζημίωση(μισθός)που έπαιρνα προσπαθούσε να τα φέρνει βόλτα και να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των παιδιών.Για να μην μακρυγορώ (θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για τα προβλήματα μας)σήμερα κατεβαίνουμε στους δρόμους όχι μόνον για τα οικονομικά μας προβλήματα που πάντα ηταν το μεγάλο μας πρόβλημα για να ζούμε σαν άνθρωποι αλλά και για την απαξίωση των όσων προσφέρουμε στο κράτος και στον Ελληνικό λαό.Ξαφνικά έπεσαν κατευθυνόμενα όλοι επάνω μας μας έβρισαν,μας πρόσβαλαν, μας λοιδώρησαν,μας είπαν ανεπρόκοπους,και ότι δεν εργαζόμαστε(τα πολεμικά πλοία δεν ταξιδευουν μόνα τους!!!δεν ειναι αυτόματα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα!!Τα ταξιδεύουμε και τα συντηρούμε εμείς γλυτώνοντας το κράτος απο επιπλέον έξοδα συντήρησης ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ και που μάλιστα την τελευταία 20ετία απο κάποιους μεγάλους στους βαθμούς το έκαναν αναγκαίο κακό και με τον φόβο των στερήσεων βαθμών που για εμάς σήμαινε και σημαίνει αύξηση του μισθού μας και όχι την κοροϊδία των ψίχουλων που μας έδιναν(αυτό ακριβώς πάνε να κόψουν σήμερα και ήταν ο μόνος τρόπος να πάρουμε κάτι παραπάνω.Δηλαδή και πρωαγωγή να πάρεις στα ίδια χρήματα θα μείνεις....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ- ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΒΑΘΜΟΥ!!!!!
    Και επειδή κουράστικα να λέω τα ίδια και τα ίδια προτείνω στον ανώνυμο συνάδελφο να βάζει την υπογραφούλα του σε ότι δημοσιεύει διότι εμείς οι στρατιωτικοί είμαστε τουλάχιστον ανδρες και προσυπογράφουμε τα όσα λέμε.......Ηλιόπουλος Θεόδωρος Αξιωματικός Π.Ν. Ε.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα είπες όλα κ. .Ηλιόπουλος Θεόδωρος Αξιωματικός Π.Ν. Ε.Α. έτσι ήταν και έτσι είναι, πάω στοίχημα όμως ότι ο συγγραφέας δεν είναι Έλληνας αξιωματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.. τα τσιρακια του Στουρναρα έγραψαν το δήθεν άρθρο του Ελληνα Αξιωματικού.. Ραντεβού όλοι στην Πλατεία Καραισκάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεβαστοί κύριοι σχολιαστές, σεβόμενος απόλυτα τις απόψεις σας, ιδιαιτέρως του επωνύμου ε.α. αξκού του ΠΝ, σας διαβεβαιώ πώς είμαι εν ενεργεία Αξκός του Στρατού Ξηράς, υπηρετώ στην μεθόριο, είμαι οικογενειάρχης με παιδιά, και πλήρης χρεών και υποχρεώσεων. Συνέταξα το σχόλιο σε κλειστή ομάδα επικοινωνίας και δημοσιεύτηκε εδώ ανωνύμως λόγω της εν ενεργεία ιδίότητάς μου. Το σχόλιο απευθύνθηκε στους εν ενεργεία στρατιωτικούς. Τους αποκαλώ "ενστολους" για να τονίσω την διαφορά της ιδιότητάς τους, γνωρίζοντας την γενικόλογη ταύτιση που επιχειρούν τα ΜΜΕ προς ισοπέδωση των διαφορών. Ζητώ συγνώμμη, αν προσβάλλω την ιδεολογία ορισμένων, αλλά η στρατιωτική μου παιδεία εδώ και 30 χρόνια, δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ διαφορετικά, παρά την όποια στέρηση υπόκειμαι σε προσωπικό επίπεδο. Εάν θέλουμε τον στρατιωτικό με στολή να βρίσκεται στο ύψος που του έχει καθορίσει το ανειλλημένο του καθήκον αλλά και η γενική αποδοχή της κοινωνίας στο θεσμικό του πρόσωπο, θα πρέπει να τον κρατήσουμε στο απειρόβλητο των υπαλληλικών διεκδικήσεων. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
    Ο συντάκτης του δημοσιευμένου άρθρου
    (με την υπόσχεση κάποια στιγμή να δημοσιεύσω και το όνομά μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τορε κυριες συντακτη, να μην πληρωνεσαι (να δωσεις πισω ενα μεγαλο κοματι του μισθου σου), κ να αρκεστεις μονο στο βασικο κ τιποτα αλλο, κ τοτε ελα κ τα λεμε, γιατι αλλο το ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ που πρεπει να εχουμε ολοι ανεξαιρετως οι ΕΛΛΗΝΕΣ κ αλλο η φτωχεια κ η πεινα........, γιατι προφανως κ δεν το ξερεις...... οταν η ΕΛΛΑΣ ξαναπτωχευσε επι τρικουπη, οι στρατιωτικοι κ αστυνομικοι ηταν οι ΜΟΝΟΙ που πληρωνονταν, κ μαλιστα οχι σε χρημα αλλα σε οικοπεδα για να εχουν να καλλιεργησουν κ να τρωνε....... γιαυτο λοιπον η προπαγανδα αυτη σε αυτους που ''πιστευεις'' κ οχι στον λαο (ολοι -ενστολοι κ μη-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε και συμμαθητη, αρθρογραφε, γνωριζομαστε τριαντα χρονια και πιστευω οτι εννοεις καθε λεξη του κειμενου. οι σκεψεις και τα πιστευω των περισσοτερων απο εμας κινουνται στο ιδιο μηκος κυματος μια που ετσι ή αλλιως ποτέ οι αμοιβες μας δεν ανταποκρινονταν στο εργο που καλουμασταν να φερουμε σε περας την ωρα που οι συμμαθητες μας απο το σχολειο περνουσαν ανεμελοι τα φοιτητικα τους χρονια, διασκεδαζοντας. κατι τετοια αρθρα ομως διαβαζουν και οι κυβερνωντες και τους ανοιγει η ορεξη για νεες περικοπες. οταν θα σου/μας κατασχεσουν ο,τι εχεις/εχουμε και δεν εχεις/εχουμε, με πρωτο πρωτο το μισθο, επειδη εχεις/εχουμε κυρηξει σταση πληρωμων θα βγει ο βερυκοκος και θα λεει οτι εκανες/καναμε ασωτη ζωη και τα ετρωγες/τρωγαμε στις πουτανες και γιαυτο δεν θα πρεπει να σε/μας πιανουν ουτε οι ρυθμισεις για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια!! οταν σε δυο τρια χρονια μεγαλωσουν τα τρια αγορια σου και θελησουν να φοιτησουν εκει που επιθυμουν, οπως και οι συμμαθητες τους, τεκνα εκεινων που εκλεβαν κι ακομα κλεβουν το ερημο το κρατος ή στην καλυτερη αμοιβονταν με υπερογκα για τα δικα μας δεδομενα ποσά και κατα συνεπεια εχουν τις καβαντζες τους, θα'θελα να ξερω τι θα τους πεις, προκειμενου να τους κανεις να ξεχασουν... τα ονειρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπημένε μου συμμαθητή
    Λες να μην πονάω που βλέπω την οικονομική μου αδυναμία να υποστηρίξω οικονομικά τις σπουδές των παιδιών μου? Ίσως και να μην μου το συγχωρήσουν ποτέ, πως δεν στάθηκα όπως άλλοι γονείς στα παιδιά τους. Μα θαρρώ, πως δεν θα μου συγχωρήσουν ποτέ, αν καταλάβουν ποτέ, πως ο πατέρας τους υποχώρησε από τα ιδανικά του, και μπήκε στο μαντρί που κάποιος συνδικαλιστής τον έσπρωξε σε μια στιγμή που λύγισε. Κι αν δεν ζήσω, για να προλάβω την αντίδρασή τους, θα είσαι εσύ και τα δυό σου παλληκάρια, που με την ίδια αγωνία μεγαλώνεις σήμερα, που θα τους θυμήσουν πως ο πατέρας τους δεν πάτησε τον όρκο που έδωσε, έστω κι αν έχασε την μάχη της επιβίωσης του, έστω κι αν δεν κατάφερε να τους προσφέρει τις ανέσεις που χρειάστηκαν. Κι αν μπορέσουν ας με συγχωρήσουν κάποτε, κι αυτοί κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΘΗΚΩΤΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΣΑΤΟΙ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ!!!ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΟΥ!!!!ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΣ!!!!!ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ (ΚΥΡΙΟΥΣ)-(ΚΥΡΙΕΣ)ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!!!ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ....ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΗΣΤΕΡΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ!!!!!!!ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ Η ΦΡΑΣΗ ΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ;;;;ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ;;;;ΦΟΒΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ;;;ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΒΟΛΟ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΟΡΚΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ;;;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΧΩΡΑΣ;;;ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΚΤΟ!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!!!!!ΑΠΛΟΣ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΦΡΟΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΕΝΟΙΑ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΜΟΣ!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ;;;;ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ;;;;;ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕΤΕΔΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΒΡΩΜΟΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ !!!!!!!ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΥΣΘΟΦΟΡΩΝ!!!!!ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ!!!!!ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ!!!!!ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΟΣ!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΥΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΥΖΙΚΑ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΑΠΙΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ!!!!!ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΜΙΑ ΜΥΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!!!!!!!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!ΕΑΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΛΑ!!!!!ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!ΜΗΔΕΝΟΣ ΑΙΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ!!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΔΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΟΠΩΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ!!!ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΝΟΙΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποτε ξανα στα χρονικα δεν ειχαν εξαθλιωσει ετσι τους στρατιωτικους και τις οικογενειες τους. Συμπορευομαστε ολοι με το ΣΥΣΜΕΔ για να κερδισουμε την χαμενη αξιοπρεπεια. Συζηγος Αντιπλοιαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.