Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ... ΣΦΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...!!!!

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα»)  και η λογομαχία της ...



Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα»)  και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν...

Θυμίζω ότι η κ. Λιάνα Κανέλλη θεωρείται ιδιαιτέρως θρησκευόμενη κοπέλλα και την ψηφίζουν χιλιάδες άνθρωποι της Εκκλησίας, ενώ πολλοί Δεσποτάδες την μνημονεύουν ως παράδειγμα προς μίμησιν στα κηρύγματά τους… Παραμονές των Εκλογών της 6ης Μαΐου, πάλι στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον «Αντέννα», η συντρόφισσα Κανέλλη είχε ζητήσει από τους χριστιανούς ψηφοφόρους να μη ψηφίσουν «Χρυσή Αυγή», με το εξής εκπληκτικό επιχείρημα: «Σκεφθείτε τι θα έκανε ο Χριστός: Θα ψήφιζε ποτέ ο Χριστός Χρυσή Αυγή;», αναρωτήθηκε η Γαρουφαλιά…  Όταν ο οικοδεσπότης Παπαδάκης την ρώτησε τι θα ψήφιζε ο Χριστός, η Λιάνα απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα: «Ο Χριστός θα ψήφιζε ΚΚΕ, αλήθεια στο λέω»!.. Να την χαίρεστε την Λιάνα σας, Δεσποτάδες μου, αλλά έχω μία απορία: Αν αύριο έβγαινε ο Μιχαλολιάκος και έλεγε από Τηλεοράσεως ότι ο Χριστός θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή, δεν θα επενέβαινε αμέσως η Ιερά Σύνοδος και θα το διέψευδε μετά βδελυγμίας; 

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (Εφ. ΣΤΟΧΟΣ 31 ΜΑΪΟΥ)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...


-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

44 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ???.Α Α Α ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???.ΚΥΡΙΑ ΡΑϊΚΟΥ ΑΦΟΥ Η ΚΑΝΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΛΛΑΒΗ ΑΚΟΜΗ???.ΜΑΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταλμα συλληψης Κασιδιαρη 2 λεπτα...Ενταλμα συλληψης Τσοχατζοπουλου 10 χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νους υγιής, εν σώματι υγιεί έλεγον οι παππούδες μας και είχαν απόλυτο δίκιο. Η κυρία (κατ' ευφυμισμόν) Καννέλη πως μπορεί να είναι υγιής στο μυαλό όταν δεν είναι υγιής (γυναίκα) στο σώμα!!!! Γι' αυτό και είναι η μοναδική περίπτωσις παγκοσμίως "εθνικόφρονα (εκδότης περιοδικού Νέμεσις) κομμουνιστή (βουλευτής του ΚΚΕ), με λίγη δόση.....Ιππεκτσί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην το ψάχνεις...
    Οι Δεσποτάδες είναι οι πρώτοι που θέλουν ξούρισμα...

    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μπορω να καταλαβω γιατι διαμαρτυρονται οι αριστεριζοντες προοδευτικαριοι για τις φαπες που εφαγε η κανελω ενω ταυτοχρονα υποβοηθουν την συστηματικη εισβολη εκατομμυριων μωαμεθανων λαθρο! θεν ξερουν οτι το ισλαμ μεσω του κορανιου θεσμοθετει την σωματικη βια εναντιον των γυναικων! η υποκρισια σ ολο της το μεγαλειο!

    Παντως καλα της εκανε και της ταστραψε!!!
    ΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!!!!ΛΙΑΚΟ,ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη θέση του Κασιδιάρη δεν θα της έδινα μόνο 2 χαστουκάκια, αλλα θα την έπαιρνα στις κλοτσές. Παραπονιέται τώρα η Κανέλλη που έφαγε 2 χαστουκάκια η η Ράνια που εξαπόλυει του κόσμου την λάσπη κατά του Κυρίου Κασιδιάρη και ολόκληρης της χρυσής αυγής. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα κομούνια, οι άθεοι και οι ανάρχες που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μας Πακιστάν, αλγερία, σομαλία, αφγανιστάν κλπ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει κατακάψει όλη την αθήνα και τις περιουσίες του λαού. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Για τους αλλοδαπούς που έχουν κατασφάξει έλληνες δεν λέει κανένας τίποτα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. LIAKO N`AGIASEI TO XERI SOY PALIKARI.NA SE XAIRETAI H MANA SOY KI OLOS O ELLINIKOS LAOS.TORA XRYSH AYGH XORIS ENDOIASMOYS SKOYLIKIA ETHNIPRODOTES KATSAMPLIADES TOYRKOSPOROI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KRIMA POY DEN THN EKANE MAYRH STHN KYRIOLEXIA THN POYROGRIA .LIAKO THN ALLH FORA KANENA ELEOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευγε στον Κασιδιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΗΛΙΑ
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ
    ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Κανέλλη είναι άκρως ενοχλητική, εριστική και προκλητική. Ο Κασιδιάρης όμως ΠΟΤΕ δεν έπρεπε να σηκώσει το χέρι του. Έχασε το δίκιο του και έχασε πολλούς που έδιναν σε αυτόν και στους συνεργάτες του μια ευκαιρία. Το λάθος αυτό δεν ξεχνιέται και δεν ξεπερνιέται φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO MPOULO FASISTAKIA.STO MELIGALA THA KATALIKSETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε να αγιασει το χερι του Κασιδιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΚΟ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ......ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΑΛΛΗ ΤΟΘΕΛΕ ΤΟ ΝΕΟΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!..

    Αυτό ήταν ... απειλή; Τότε γιατί γέλασε και ο Ντινόπουλος; Πολύ φτηνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και από πότε αι κομμουνισταί θεωρούνται Δημοκράται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EFAGE KI AYTH TIS MAPES THS KAI HSIXASE XAXAXA PANTOS THA TON PARADEKTO TON KOUSTOUMATO ME TIS GROTHIES PIGMAXOU AN XOSEI KANA KSULO KI SE ANTRES POLITIKOUS ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είστε όλοι άρρωστοι στο μυαλό και στην ψυχή..... να πάτε να το ψάξετε είστε πολύ σοβαρά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Κασιδιάρης θα πρέπει να γίνει εθνικός ήρωας μετά από αυτά τα χαστούκια στην Κανέλη. Γιατί κανένας κωλοδημοσιογράφος ή πολιτικός τόσα χρόνια δεν έχει βρεθει να της πει κάτι, μόνο αυτή είναι ο ''Νταβάς'' της παρέας που όλο βρίζει και παίρνει το λόγο γκανίζοντας σαν γαϊδούρι. Ε σου λέω εγώ, μας ήρθε και η (Κυρία) Κανέλλη από ακροδεξιά ξαφνικά μας το παίζει ΚΚΕ. Ποιος να μας το έλεγε πως οι δεξιοί μπορούν να αριστερέψουν τόσο πολύ. Όμως ο Έλληνας (ελπίζω πως) ξέρει γιατί ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Για να φάνε μάπες όλα αυτά τα ζώα που μας κυβερνούν κληρονομικά εδώ και 30 χρόνια και να καταλάβουν ότι ο Έλληνας δε μασάει. Αλλά όχι, έρχονται και οι έξυπνοι των Α' Αθηνών και βγάζουν πρώτο το Σύριζα, η περιοχή που έχει αγανακτήσει στο έπακρο με τους λαθρομετανάστες βγάζει τον προδότη, τον πράκτορα των Αμερικανών τον Τσίπρα, ίσα για να κάνει τις δουλειές που περισσεύουν (να δώσει επιτέλους το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, να γεμίσει Ισλαμιστές τη χώρα μας) και ξεχνάμε εμείς τον τούρκο υπουργό εξωτερικών που πριν μερικά χρόνια είχε πει χαρακτηριστικά ''Σιγά μην κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα. Με τόσους που στέλνουμε κάθε μέρα εκεί, σε 10 χρόνια θα έχουμε μπάσει καμιά 10αριά εκατομμύρια και ας κουνηθούν μετά αν τολμάνε''. Έτσι περήφανοι Αθηναίοι, ψηφίστε αυτόν που έστειλαν οι αμερικάνοι για να αποτελειώσει την Ελλάδα. Και για να κλείσω, αν ήμασταν όλοι σωστοί πολίτες που κοιτάνε το καλό της πατρίδας και όχι ''Πώς θα τη βγάλω καθαρή εγώ, ή αν με διόρισε η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ πριν από χρόνια ας τους ψηφίσω'' και ούτω καθεξής, θα έπρεπε να κάνουμε μια αποχή τουλάχιστον της τάξης του 90%, ώστε αυτά τα γομάρια οι τριακόσιοι που μας έχουν στη σαπίλα να ξεκουμπιστούν και να συντεθεί νέα βουλή. Αλλά μάλλον κοιμάμαι όρθιος με το να νομίζω ότι οι σημερινοί Νεοέλληνες θα σκέφτονταν σωστά, πέρα από το να τρώνε αδιαμαρτύρητα το ''χασίσι'' που τους φυτεύουν τα ΜΜΕ καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξεφτίλα με την παλιοτραμπούκα, ντροπή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EITE POLITIKH PORNEIA EITE THRHSKEYTIKH OPATERAS TOYS -TOYS CHAIRETE!!! EMEIS POTE THA XYPNHSOYME;;;TO CHERI TOY KASIDIARH AGIASE - TA DIKA MAS MATIA KAI AYTIA POTE THA "GIASOYN;;;SBHNOYME TA KANALIA GIA 15 HMERES KAI TOYS KATAPSHFHZOYME!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΟΙΠΟΝ...ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΚΝΑΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ).Η ΚΑΝΕΛΛΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ'' ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ! Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ'' ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ''ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΕΙΡΑΤΕ; ΜΠΡΑΒΟ''(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ''ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ''...ΕΚΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΟΣ Η ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι σωστοι ανθρωποι εχουν και τιμη και αξιοπρεπεια και ακεραιοτητα, και πρεπει να τα τιμανε. Οι γυναικες πρεπει να τυγχανουν ιδιαιτερου σεβασμου, οχι γιατι ειναι ασθενεστερες, αλλα γιατι δυνητικα θα ηταν οι μανες μας,που μας εφεραν στην ζωη. Για τα συγκεκριμενα ομως...θυληκα δεν ξερω αν αυτο ισχυει. Τουλαχιστον για το ενα πουροθυληκο δεν ξερω αν ειναι ικανο να γινει μανα. Για το αλλο θρασυ πλασμα, πρεπει να ξερει, οτι ολα εχουν ορια,και λυπαμαι το παιδι που θα το εχει για μανα.Οπως και για την δημοσιογραφο του realfm Ναντια την "αντιστασιακη" απο το υφακι της ομιλιας και την εμφανιση καταλαβαινει κανεις πολλα...
    Οι πραγματικοι αντρες εχουν και νευρα,οπως καθε πραγματικος ανθρωπος και οχι τα ψευτικα ανδρεικελα καποιων "λεσχων" με την χαρτινη χειραψια...και στο κατω-κατω ανθρωποι σαν τον Ηλια, καταδρομεις θα κληθουν σε μια ωρα αναγκης με τα στηθια τους να προστατευσουν και εμας στον καναπε μας και τα αποβρασματα του συστηματος.
    ΚΥΡΙΕ Κασιδιαρη, δεν σας γνωριζω, αλλα πλεον αρχισα να σας εκτιμω βαθυτατα. Σε ο,τι χρειαστειτε θα προστρεξω.
    Να ειστε παντα καλα ακεραιος και αγερωχος.
    Α.Γ. Πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 8/6/12 5:38 μμ

    >Ο Κασιδιάρης θα πρέπει να γίνει εθνικός ήρωας μετά από αυτά τα χαστούκια στην Κανέλη<

    Από πότε γίνεται ήρωας, τουλάχιστον στην Ελλάδα, ένας θρασύδειλος αλήτης που δέρνει γυναίκες και από πάνω κρύβεται, σαν χέστης που είναι; Ο ξυλοδαρμός των γυναικών είναι έθιμο ανατολίτικο, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με την Ελλάδα.

    Η Ελλάδα δεν κάνει τέτοιους σκερβελέδες εθνικούς ήρωες.

    Μπράβο, σε όσους παραπάνω αποδοκιμάζουν την άνανδρη αυτή πράξη, ενός θρασύδειλου αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Nikos

    Να αγιάσει το χέρι σου παλλικάρι μου! Επιτέλους πράξεις και όχι λόγια, επιτέλους αποφάσισα τι να ψηφίσω και μετάνοιωσα για ότι ψήφιζα επί τριάντα χρόνια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαίρομαι που η παγίδα που έστησαν οι δύο κωλοπετσομένες επαγγελματίες πολιτικοί, τους γύρισε μπούμερανγκ. Πήγαν στην εκπομπή και μαζί με την γριά αλεπού τον παπαδάκη, προσέβαλλαν βαριά τον Κασιδιάρη για να τον εκθέσουν. Μα πόσο μαλάκες μας θεωρούν; Πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας μου απαντηση ρε παιδια καποιος, υπαρχει βιντεο που να το λεει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και λίγες της έριξε και ξώφαλτσα την πήραν. Και τα κωλοκάναλα το παρουσιάσαν σα να έφαγε κανένα "κροσέ" από τον Tayson ή σα να τη βάρεσε κάνα βλήμα από μπαζούκας. Πάντως αν πέφταν σφαλιάρας πριν 30-40 χρόνια δεν θα είχαμε καταντήσει έτσι σαν κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΕΙΝΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ Κ ΤΝ ΔΕΡΝΕΙ ΧΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑI ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ.Κ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΤΟΜΑ.ΕΔΩ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΕΠΡΕΠΕ Κ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΝ ΕΙΠΕ ΦΑΣΙΣΤΑ? ΝΑ ΤΝ ΕΛΕΓΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ.ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ.ΛΙΤΟΤΗΤΑ,ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ,ΚΤΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΠΑΓΕΛΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΙΝ <> ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ...
    ΕΝΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΤΗ ΤΙΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!
    <> ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!
    ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑΝ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ηλία να αγιάσει εκατοντάκις το χεράκι σου ! Χρόνια την παρακολουθώ την αρσενικοθήλα την Γαρουφαλιώ και κάθε φορά αισθανόμουν την ανάγκη να σπάσω την τηλεόραση . Γι΄ αυτούς που σε χαρακτηρίζουν "θρασύδειλο" ,έχω να πω ότι πρέπει να αναζητήσουν τέτοιους τύπους στους πολιτικούς και μη πολιτικούς , που μέχρι σήμερα καταλήστεψαν , εξαθλίωσαν , ταπείνωσαν και πρόδωσαν τους ΄Ελληνες . Τόσες ληστείες , τόσοι βιασμοί , τόσες δολοφονίες , τότες αυτοκτονίες δεν ενόχλησαν κανέναν , δύο - τρία φευγάτα στον αέρα χαστούκια ενόχλησαν τους αριστερίζοντες "δημοκράτες" , τους βολεμένους του συστήματος , τους βλαμμένους της κοινωνίας . Αν ήξεραν όλοι αυτοί οι πολιτικοί - λαμόγια ότι 11.000.000 ΄Ελληνες έχουν την επιθυμία να τους δώσουν πολύ ξύλο , θα κρύβονταν και δεν θα έβγαιναν να προκαλούν ! Είναι , λένε κάποιοι , γυναίκες οι θιχθείσες και θα έπρεπε να απολαμβάνουν σεβασμού ! Από πότε ρε έξυπνοι σας προσβάλλουν , σας εξυβρίζουν , δεν σας δείχουν το αμοιβαίο αυτό συναίσθημα του σεβασμού και κάθεστε "κότες" ; Τότε εσείς είστε οι θρασύδειλοι , παλιο - ψευτο - κουλτουριάρηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μίλησε και η Κανέλλη , αυτή που υπεραμύνεται των σφαγέων του Μελιγαλά , για δημοκρατία ! Μίλησε η σιτεμένη μαϊμού , η δεινή υπερασπιστής του φασίστα Στάλιν , που κατέσφαξε αγρίως πλέον των 20.000.000 μενσεβίσκους , για άδικη εις βάρος της επίθεση ! Μωρά τζατζόγρια , που επί μία δεκαετία και πλέον σε πληρώνει ο Ελληνικός λαός , ποιόν προσπαθείς να προπαγανδίσεις και να υποτιμήσεις την νοημοσύνη του ; Τις φράσεις "γερμανοτσολιά" , "δεν συζητώ με φασισταριό" , "φύγε από δω ρε" , "να μην ψηφίσει κανείς τα πουσταριά" , ποιός τις είπε ; Α , επί τη ευκαιρία , ας ενημερωθεί η Δούρου ότι η αναβολή στην δικαστική υπόθεση του Κασιδιάρη , δεν εδόθη κατόπιν αιτήματός του , αλλά από το Δικαστήριο , λόγω λήξεως του ωραρίου του γραμματέως της έδρας ! ΄Ανοιξε την τσιρίδα της , το μεγαλοστέλεχος του κόμματος που μέχρι σήμερα έκαιγε περιουσίες αθώων πολιτών , έκαιγε την Ελληνική σημαία , έκαψε άνανδρα τα εργαζόμενα παιδιά της Marfin και ξέβρασε βόθρο ! Μετά κακοφάνηκε στις δύο εριστικές και προκλητικές "κυρίες" η αντίδραση του Κασιδιάρη ! Ο οποιοσδήποτε ΄Ελληνας πατριώτης , όχι νερό , όχι φευγάτες φάπες , αλλά πολύ ξύλο θα τους έδινε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγνώμη ρε παιδιά για την παρέμβαση. Από πότε μορφώματα σαν την Κανέλλη θεωρούνται γυναίκες; Η "κυρία" βρίζει σαν λιμενεργάτης και τρομοκρατεί σαν εκπρόσωπος τύπου των μπολσεβίκων. Μόνο όταν βρέθηκε κάποιος να την πλακώσει, ελαφρά, θυμήθηκε ότι είναι "γυναίκα" κι άρχισε τα κλαψουρίσμτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να δείτε που στα επόμενα μπουκέτα θα θυμηθεί ότι είναι και μητέρα ενός υιοθετημένου αράπη, που σπουδάζει στο Αμερικανικό κολέγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. E OXI NA PAROUSIAZETAI SAN THYMA I KANELLH O NONTAS O MPETATZIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ......ΟΛΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κουμμουνι ε κουμμουνι!!!!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μέσα μας κρύβουμε ένα κτήνος. Δυσκολευόμαστε να το νικήσουμε γιατί πεινάμε. Εάν χρησίμευσε η ιστορία η Ελληνική αλλά και η υπόλοιπη σε κάτι, είναι για να μας πει το εξής. Επαναλαμβάνεται. Για αυτό αγάπη ρε και όλα θα έρθουν κι ας μην το βλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οσο στημενα και να ειναι τα πανελ πρεπει οσοι καλουνται και λενε τις αποψεις τους να ειναι προσεκτικοι και ανεκτικοι . Στη δημοκρατια ο σεβασμος του αντιθετου ειναι η βασικη αρχη της και οι ακροτητες δεν εχουν θεση. Ο κ Κασιδιαρης παραφερθηκε και πολυ φοβαμαι οτι ετσι εχει μαθει να λυνει τις διαφορες του. Η κ.Κανελη πρεπει να μαθει να χρησιμοποιει πρωτα το μυαλο της,που διαθετει αρκετο, και κατοπιν τη γλωσσα της.Οσο για τα ηρωικα χαστουκια θα τριζουν τα κοκκαλα οσων αγωνιστηκαν για ενα κοσμο ελευθερο και δημοκρατικο. Τα πρωτα χαστουκια πεφτουν στους αντιθετους και τα επομενα σε ολους. Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. θα σημφωνησο μαι το φηλο που λεει για την γλοσα της κανελη η γλοσα η μεγαλη θελη κοψημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.