Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ!

ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΞΕΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... Την προφυλάκιση του ε...

ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΞΕΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...


Την προφυλάκιση του ενός από τα τρία ζώα που έσφαξαν τον 29χρονο Έλληνα Θανάση Λαζανά, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν της σύλληψης. Ο φερόμενος ως... 17χρονος αφγανός δήλωσε ότι... «Δεν τον σκότωσα εγώ. Το θύμα τσακώθηκε με έναν από τους άλλους δύο ομοεθνείς μου. Άρχισαν να καυγαδίζουν και να λογομαχούν, όμως εγώ έφυγα από το σημείο γιατί φοβήθηκα μήπως έρθει η Αστυνομία και με συλλάβει. Δεν έχω σχέση με το φόνο»





----------------------------------

53 σχόλια

  1. KREMASMA STHN PLATIA KAI NA TON BLEPOYN KAI OI OMOE8NISTOY!!!! EMAS TJ 8A MAS KANANE STIN PATRIDA TOYS ,SE ENA ANALOGO PERISTATIKO;;;KSERETE TI !!!!! KAI EMEIS TO IDIO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην υποτιματε τόσο πολύ τα ζώα και τα εξισωνετε με αυτά τα ανθρωποειδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρεμασμα στο συνταγμα και φωτια να καει να εξαφανιστει απο προσωπου γης αυτος και οι ομοιοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα του κάνετε ρε σείς ???? Ν'αρθω να σας πώ τι να του κάνετε, και αν δεν εχετε τα αρχ..... να το κάνετε,να το κάνω εγώ.Δεν σας λέω τι θα του κάνω του γαμημένου κωλοαφγανού, το κρατάω για εκπληξη.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπάρχει φωτο με το όργανο του εγλήματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με νόμο του Αφγανισταν να τον δικάσουν τον αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γουρουνια δολοφονοι.........προστατεψτε τους κιολας.
    εαν ελληνες καναν αυτα τα αισχη στην χωρα τους θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση;μαλλον δεν θα ξαναβλεπαν το φως του ηλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΩΟΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάνθρωποι.
    Βασίλειος Κ. Πλιάτσικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαλτε το να σπαει πετρες το μπασταρδι..να σαπισουν τα κοκαλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. patrini an den parete to ema toy pedioysas piso den kanete tipota kanteton lorides ton aliti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to prosopo gt to krivete den mporo na katalabw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να παραδοθει σε ταγμα πεζοναυτων και καταδρομων
    και να του γαμησουνε ολα τα κοκκαλα τον γιο της πουτανας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα παει ο τσιπρας να τον υπερασπιστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ.ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΔΙΑΒΟΛΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ.ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΔΙΑΒΟΛΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν το είχαν κάνει Έλληνες σε λαθρομετανάστη, όλοι οι θηλυκοί και αρσενικοί ξεφτίλες που κρατάνε ένα μαρκούτσι, θα είχαν ξελαρυγγιαστεί να μας χαρακρηρίζουν σαν ρατσιστές, φασίστες, εθνικιστές και ότι άλλο θα περνούσε από το συφιλιασμένο κεφάλι τους για να υπερασπίσουν τον "κακόμοιρο πρόσφυγα" που "ηλθε στην Ελλάδα για μια καλλίτερη τύχη". Τώρα μούγκα!!!!! Νεκρική σιγή απ' όλους τους δωσίλογους εκτός απ' ότι τα "επεισόδια τα προκάλεσαν οπαδοί της Χ.Α." Φτου σας ρε ξεφτίλισμένες πατσαβούρες!!!! Το αίμα του αδικοχαμένου παιδιού να πέσει στα σκατοκέφαλά σας και να το πληρώσετε πολλαπλάσιο γιατί εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των εγκλημάτων !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εννοια σας και εδω στην Πατρα τον ξερουμε καλα...Τον εχουμε βγαλει αρκετες φορες μεσα απο νταλικες...Μακαρι να τον αφηναν ελευθερο.Οταν υα φωτα σβησουν και οι δημοσιογραφοι φυγουν,ο κοσμος ξεχαστει...Καποιοι θα κανουν αυτο που εκαναν,πιο εντατικα ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΗΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΝ ΗΜΙΑΙΜΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πόνος , η δυστυχία , οι αυτοκτονίες που προκάλεσαν όλοι αυτοί οι ανθέλληνες στην Ελλαδίτσα μας, να πέσει πάνω στα κεφάλια τους !!
    Καταραμένοι να είστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τα ζωα ειναι πολυ ανωτερα απο αυτους και με μεγαλυτερα αισθηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κοψιμο του κεφαλιου του με κουζινομαχαιρο, ωπος κανουν στο Αφγανισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ.ΕΔΩ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ;ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΥΓΑΔΙΖΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΥΓΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 100% ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΠΕΊΤΕ ΤΟΝ ΒΔΕΛΥΡΌ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΈΣ. ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ 'Η ΕΣΤΩ ΑΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ 'Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να τον πάτε στην μάνα του παιδιού που σκότωσε.Να δούμε αν θα μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια ο αλήτης.Να είναι δεμένος σε μια καρέκλα και να έχει απέναντι την μάνα του θύματός του με ένα σουγιά 25cm και να αποφασίσει αυτή αν θα τον εκδικιθεί.Αν όχι να περιμένουν έξω τρεις Έλληνες(όχι απαραίτητα της Χ.Α)και να εκδικηθούν αυτοί όχι γιατί σκοτώθηκε ο φίλος τους ή ο γιος του φίλου τους αλλά γιατί σκοτώθηκε ακόμα ένας συμπατριώτης μας άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. maxeroma se kathe lathrometanasti enpsixro kai ksilo mexri na ftisei to gala tis poutanas tis manas tou pou ton ksernage to bastardo..kai episeis ksilo stous politikous pou tous eferan edo tosa xronia g tous psifous k maurisma tous stis ekloges..ade palio prodotes tou ELLINIKOU ETHNOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προδομένη Πατρίδα27 Μαΐου 2012 στις 12:09 π.μ.

    Πραγματικά αναρωτιεμαι,τί έχουμε πάθει εμείς οι Έλληνες και είμαστε τόσο αναίσθητοι;Λέγαμε δεν είμαστε παγεροί σαν τους βόρειους αλλά χρόνια τώρα βαλόμαστε από τους ξένους.Πόσες δολοφονίες,πόσοι βιασμοί(ακόμα κ γριές βίασαν τα τομάρια),οι ληστείες είναι το λιγότερο,και ακόμα τα υπομένουμε;Μήπως ήρθε η ώρα να βγούν στους δρόμους οι συγγενείς των θυματων και να κάνουν την ανατροπή;να φανεί δημόσια ο πόνος που προκάλεσαν και το μέγεθος του κακού;μήπως και ξυπνήσουμε;μήπως και ξεσκεπαστεί το κουκούλωμα που γινεται από τα Μ.Μ.Ε και τους επιτείδιους τάχα δημοκράτες;ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ όμως είναι όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν και φέρουν την ελληνική ιθαγένεια.Πραγματικά τρελαινομαι!Θα θελα να τους ρωτούσα,αν σου βιάζαν τη μάνα και την κόρη και σου σκότωναν το γιό, πάλι για ανθρώπινα δικαιώματα θα μιλούσες;Και όσοι ψηφίζετε αυτούς,είστε συννένοχοι και έρμαιο της τύχης σας,γιατί θα τα λουστείτε και δε θα σας ρώτήσουν αν είστε με το μέρος τους πριν σας σκοτώσουν.Κλαίω για όσους έφυγαν αδικα γιατί λίγοι πίσω αισθάνθηκαν οργή και αδικία.Έλληνες ΞΥΠΝΑΤΕ!!!Αυριο μπορεί να είναι το παιδί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. γδαρτε τον βαρβαρο στο συνταγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε μογγολε να σαι σιγουρος οτι θα το πληρωσεις εδω σε αυτη τη χωρα που πατησες τα κουλαδια σου υπαρχει ΝΕΜΕΣΙΣ και να σε σιγουρος πως θα την γνωρισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΖΕ, ΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kremasma pou seikosan kai xeri!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ!!!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ.... Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!! (ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ!!!), ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ, (ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΖΩΩΝ).!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΒΙΛΝΤ ΤΕΠΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΛΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    Η ΟΡΓΑΝΟΣΗ VILD TEPPES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. να τον δωσουν στον συριζα να τον κανει βουλευτη
    αφου τους θελουν εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. δωστε τον στον συριζα να τον κανει βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φερτε τις αδερφες και αφου θα καλοπερασουν πρωτα μετα θα εκπνευσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συμφωνώ με όλα τα σχόλια κι έχω ξαναγράψει ότι θα έπρεπε να παραδοθεί σε μας,για να τον περιποιηθούμε!Δε συμφωνώ
    όμως με κάποιον σχολιαστή που γράφει"Δεν είμαι Χρυσαυγί-
    της"δεν κατάλαβα δηλαδή τι είναι οι χρυσαυγίτες μολυσμέ-
    νοι με τίποτα ιούς ανίατους,λεπροί,ψωριάρηδες ή ό,τι άλ-
    λο μολυσματικό κακό και αμέσως αποστασιοποιούμαστε απ'αυ-
    τούς;Και στο κάτω κάτω της γραφής είναι ένα κόμμα οργάνω-
    ση,που λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΑ και πήρε 7% των ψήφων!
    Άλλο,αν τους φέρθηκαν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ τόσο στις εντολές,όσο και
    στις συσκέψεις του ΚΩΛΟΥ!!Θα παρακαλέσω το στόχο να απορ-
    ρίπτει τέτοιου είδους απαξιωτικά σχόλια!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΙΕΣ σ'αυτά που πρεσβέυουμε και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εξω απ την ελλαδα ολα τα ζωα οι αλλοδαποι να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. λιγα λογια μαγκες , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι Ελλήνες έχουμε τα δικα μας προβληματα εδω και και πολλές χιλιάδες χρόνια. Δεν μπορουμε να ασχολουμαστε με τα προβληματα άλλων λαων.

    ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ξύλο σε κάθε πακιστανό…….ξύλο στα παιδία τον πακιστανών…… ξύλο στης γυναίκες τον πακιστανών…… χωρίς έλεος χωρίς οίκτο….. αύριο θα είναι η δικιά μας μάνα ο δικός μας αδερφός η ακόμα εμείς οι ίδιοι στη θέση κάποιου που θα λένε ήταν κρίμα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μην αναβιβάζετε τα ανθρωπόμορφα τέρατα σε ζώα . Μέχρι και τα ζώα στην πατρίδα μας έχουν βασανισθεί και θανατωθεί από αυτούς τους διαβόλους του Σατανά . Θάνατος τους αξίζει και θάνατο πρέπει να έχουν . ΕΞΩ από την πατρίδα μας ΤΩΡΑ - ΑΜΕΣΩΣ , όλα τα ανθρωποειδή αλλοδαπά , που ήρθαν απρόσκλητα και παράνομα , που δεν σεβάστηκαν νόμους και αξίες , που βίασαν , λήστεψαν και δολοφόνησαν εν ψυχρώ οι αγριάνθρωποι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μούγκα στην στρούγκα ! Ούτε δημοσιογράφοι , ούτε αναρχικοί , ούτε αντιεξουσιαστές , ούτε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , ούτε ΔΗΜ.ΑΡ.ΙΤΕΣ ούτε Κ.Κ.Ε. , όλοι αυτοί οι αυτοπροσδιοριζόμενοι " υπερευαίσθητοι ανθρωπιστές" βγήκαν να πάρουν θέση για την δολοφονία του 29χρονου παλληκαριού , που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι "αδελφοί" τους . Βγήκαν οι ξεφτυλισμένοι οι δημοσιοκάφροι να μας ενημερώσουν ότι σε μια πορεία των μελών της Χρυσής Αυγής , ο Παναγιώταρος "χτύπησε" με την παλάμη του ένα αυτοκίνητο . Ε , και ; Χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνια ! Καλά έκανε και το χτύπησε , δικό τους ήτανε . Αυτό ήταν το βαρύγδουπο νέο βρε "επαναστάτες και δημοκράτες του κ΄λου" ; Το νου σας ρεμάλια ! Θα μαζέψουμε όλους εκείνους τους συμπαθέστατους σ΄ εσάς λαθρομετανάστες , να τους φέρουμε στα ρημαδιακά σας . Να τους πλύνετε , να τους ταϊσετε , να τους ποτίσετε , να τους κοιμίσετε και να τους "καθήσετε" . Ποσώς μας ενδιαφέρει . ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ . Τέλος τα παιχνιδάκια με τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και την υπόθαλψη εγκληματιών στα πανεπιστημιακά άσυλα . ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Γρήγορα πίσω στις τρύπες σας τρωκτικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 'Άνθρωπος πού 'από μικρός μαθαίνει νά σκοτώνει 'άνθρωπο παύει πλέον νά ε'ίναι 'άνθρωπος.Δέν 'έχει τιμή ,δέν 'έχει ο'ίκτο δέν 'έχει 'έλεος. 'Από τήν μιά θά σκοτώσει καί 'από τήν 'άλλη θά κάτσει..νά φάει . 'Όπως στήν χώρα τούς ε'ίναι 'απλές ...μύγες κάπως 'έτσι 'αντιλαμβάνονται καί 'εμάς 'εδώ. 'Όσο γιά τά γυναικόπαιδα καί τούς 'ηλικιωμένους μήν λέτε μεγάλες κουβέντες . 'Εγώ πρώτη θέλω νά ξεκουμπιστούν οί 'αλλοδαποί,'αλλά 'από τήν'άλλη ξέρω παρόλες τίς διαφορές μάς οί περισσότεροι 'από α'υτούς θά προτιμούσανε νά ε'ίναι στά σπίτια τούς καί 'όχι πρόσφυγες. Μήν τούς βάζουμε 'όλους στό 'ίδιο σακί! 'Άλλο οί φουκαράδες πού 'έρχονται γιά νά 'επιβιώσουν ( 'αλήθεια γιατί δέν φυλάμε τά σύνορά μάς);; καί 'άλλο τά 'εγκληματικά στοιχεία πού σκόπιμα στέλνουν κάποιοι 'εδώ γιά νά δημιουργούν καταστάσεις. 'Υποτίθεται 'ότι ε'ίναι 'απένταροι καί τό πιστεύω νά φάνε στήν χώρα τούς δέν 'έχουν,πού τό βρίσκουν λοιπόν τό κατά κεφαλί χιλιάρικο (1000 δολλάρια;) ποιός μπαγλαμάς τούς τό χορηγεί; Μπορούμε νά τούς στείλουμε πίσω; Αύτούς πού πρέπει 'όμως καί 'όσους πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ας τον περιλαβουν στην φυλακη οι Ελληνες......και ας του δωσουν αυτο που του αξιζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΓΑΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 'ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ'_.
    'ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ'!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.