Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Σάββατο, Ιουλίου 16, 2011

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΕΠΤΟ ΣΟΥ ΣΚΗΝΩΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΟΥΝ... ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ!


ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο μνημείο του Λεωνίδου, στις Θερμοπύλες, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.

Προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών δίνεται όρκος τιμής όπως ακολουθήσουμε το παράδειγμα που αυτοί έθεσαν 2500 χρόνια πριν. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων ανάβουν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες. Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, δίνουν ακόμα το μήνυμα τους από τα βάθη των αιώνων με σαφήνεια. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι η οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και ότι ένας ένδοξος Θάνατος είναι προτιμότερος της.

Σιωπηλοί προσκυνητές, μύστες μιας τελετουργίας μοναδικής, μέσα σε πορφυρά λάβαρα και φλόγες, που τις στιγμές αυτές φωτίζουν πέρα από τον χρόνο. Στην κατάληξη της Ανοπαίας ατραπούς, εκεί όπου οι άνδρες γίνονται Ήρωες και οι θνητοί Αθάνατοι… Κάτω από τη βαριά Σκιά του Λεωνίδα, οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρίσκονται εκεί όπου οι Πρόγονοί μας νίκησαν τον Θάνατο “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, με την λιτότητα και τον σεβασμό που και Εκείνοι θα ήθελαν να τους θυμόμαστε.

Είναι Χρέος όλων μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!!

ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ. ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο "ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΡΜΑΣ"

Η φωτογραφία του ανταρτικού σώματος του καπετάν Γέρμα είναι από το ΕΜΠΡΟΣ της 24ης Ιουλίου 1907. Ο Γέρμας είναι όρθιος στο μέσον
16 Ιουλίου 1906. Ο επικεφαλής ανταρτικού σώματος Ανθυπολοχαγός Νικόλαος Τσοτάκος (Καπετάν Γέρμας), με δύναμη 41 ανδρών και με υπαρχηγό τον Επιλοχία Βασίλειο Τσιμπιδάρο, από τη Μάνη Λακωνίας, περικυκλώνεται από τμήμα του τουρκικού στρατού μέσα στη χαράδρα Καλογερικού, κοντά στη Γέρμα της Καστοριάς. Στη μάχη που επακολουθεί για να βγουν από τη χαράδρα, σκοτώνονται 23 άνδρες του σώματος, ανάμεσα στους οποίους οι Τσοτάκος και Τσιμπιδάρος, ενώ 11 αιχμαλωτίζονται.

Ποιός ήταν ο "καπετάν Γέρμας"

Ο Ανθυπολοχαγός πεζικού Νικόλαος Τσοτάκος γεννήθηκε το 1874 στη Γέρμα Οιτύλου της Μάνης. Κατατάχθηκε στο Στράτευμα και στις1 Οκτωβρίου 1895 εξήλθε από τη Σχολή Εφέδρων Αξωματικών ως Λοχίας. Στις 1 Απριλίου 1899 έγινε Επιλοχίας και στις 29 Αυγούστου 1902 εξήλθε από τη Σχολή Υπαξιωματικών ως Ανθυπολοχαγός στο 1ο Σύνταγμα Ευζώνων. Το 1904 - 1906 διορίσθηκε Αστυνόμος και το 1907 οργάνωσε εθελοντικό σώμα με σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο του καπετάν Λίτσα (Αντώνης Βλαχάκης) και των άλλων παλικαριών που έπεσαν ηρωικά στη μάχη της Οσνίτσανης.

Στις 22 Ιουνίου 1907 αναχώρησε σιδηροδρομικώς από Αθήνα για Τρίκαλα με τους παρακάτω1 υπαξιωματικούς του 9ου πεζικού συντάγματος (Καλαμάτας): Βασίλη Τσιμπιδάρο, Θεόδωρο Μαντούβαλο, Γρηγόρη Ρογκάκο, Αριστείδη Κωστόπουλο, Παναγιώτη Οικονομάκο, Θεόδωρο Γεωργαλή και 19 άνδρες εκ των οποίων οι 12 ήταν Μανιάτες και οι άλλοι 7 ήταν οπλίτες που ακολούθησαν το Θεόδωρο Μαντούβαλο. Αυτοί ήταν οι: δεκανέας Αποστολόπουλος Ιωάννης (από την Ολυμπία) και οι στρατιώτες Μπίστουλας Διονύσης (από την Ολυμπία), Σεφερλής Αναστάσιος, Δρίλης, Χαριτόπουλος, Παπαδόπουλος και Τζανέας.

Το σώμα αποτελείτο από 50 άνδρες, στη πλειοψηφία τους Μανιάτες και όρισε υπαρχηγό τον επιλοχία Βασίλη Τσιμπιδάρο (καπετάν Τσιμπίδα) και οπλαρχηγούς το Θεόδωρο Μαντούβαλο (καπετάν Ταΰγετο), το Γρηγόρη Ρογκάκο, τον Αριστείδη Κωστόπουλο, τον Παναγιώτη Οικονομάκο και το Θεόδωρο Γεωργαλή.

Εισήλθε στη Μακεδονική γη στις 27 Ιουνίου 1907 και η αποστολή που ανέλαβε από το Μακεδονικό κομιτάτο ήταν να συναντηθεί με το καπετάν Ζάκα (Γρηγόρη Φαληρέα) τον οποίο θα αντικαθιστούσε στη περιφέρεια Βογαζικού – Καστοριάς.

Η συνάντηση έγινε στις 12 Ιουλίου στο χωριό Βογαζικό αλλά μετά από προδοσία Βουλγάρων πρακτόρων τα δύο αντάρτικα εθελοντικά σώματα, κυκλώθηκαν από το Τουρκικό στρατό στη θέση «Καλογερικό» (κοντά στο χωριό Λοσνίτσα, σήμερα Γέρμα) και ακολούθησε φονική μάχη (16 Ιουλίου 1907), κατά την οποία σκοτώθηκε ο καπετάν Γέρμας (Νικόλαος Τσοτάκος), ο υπαρχηγός του Βασίλης Τσιμπιδάρος και 23 από τους συμπολεμιστές του, ενώ αιχμαλωτίστηκαν 11 βαριά τραυματισμένοι, μεταξύ των οποίων και ο οπλαρχηγός Θεόδωρος Μαντούβαλος, που μετέφερε τον ημιθανή αρχηγό του.

Ο καπετάν Γέρμας υπήρξε μια ηρωική φυσιογνωμία που δεν πρόφτασε να δημιουργήσει Ιστορία αλλά οδήγησε τα παλικάρια του σε μια μοναδική πράξη θυσίας, αποδεικνύοντας την ιστορική καταγωγή τους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ!


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του,να παραβρεθούν την Κυριακή 24 Ιουλίου του 2011 και ώρα 12:30 το μεσημέρι μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών στην Φλώρινα,στην εκδήλωση που διοργανώνουν Πατριωτικές και Εθνικιστικές οργανώσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας

Λέμε Όχι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους πολιτικάντηδες

Όχι στην παραχάραξη της ιστορίας από το Συνοθύλεμα των Σκοπίων

Καμία ανοχή στα τσιράκια του Σιωνιστή Τζώρτζ Σόρρος,να κλείσουν τώρα τα σύνορα

Να αποχωρήσουν όλες οι Ελληνικές Επιχειρήσεις από τα Σκόπια

Η Μακεδονία είναι μία και είναι όλη Ελληνική.Λευτεριά στην Βόρειο Μακεδονία

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

OI ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


16 Ιουλίου 1906. Οι Βούλγαροι καταστρέφουν ελληνικά ιδρύματα, εκκλησίες και σχολεία στη Φιλιππούπολη. Με την ενέργειά τους αυτή εκδηλώνουν την αγανάκτησή τους για τις επιτυχίες των ελληνικών ανταρτικών σωμάτων στη Μακεδονία.

Οι ελληνικές επιτυχίες που σημειώθηκαν στη Μακεδονία κατά το Μακεδονικό Αγώνα, είχαν σοβαρότατες επιπτώσεις στις συνθήκες διαβιώσεως του Ελληνισμού της Ανατολικής Ρωμυλίας. Το καλοκαίρι του 1906 ξέσπασαν οι ανθελληνικοί διωγμοί στην Ανατολική Ρωμυλία και ιδιαίτερα στα κυριότερα αστικά ελληνικά κέντρα της Φιλιππουπόλεως του Στενήμαχου, του Πύργου, της Βάρνας που κορυφώθηκαν με την καταστροφή της Αγχιάλου. Οι ελληνικές επιτυχίες στη Μακεδονία αντισταθμίστηκαν με την εκτόνωση του βουλγαρικού πληθυσμού, την καταστροφή των ελληνικών περιουσιών, την καταδίωξη του ελληνικού στοιχείου με κάθε μέσο και τη μαζική μετανάστευσή του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δραματικά γεγονότα του 1906 που συνέβησαν στην Ανατολική Ρωμυλία και απετέλεσαν την αφορμή του ξεριζωμού του βορειοθρακικού Ελληνισμού από τις προαιώνιες πατρίδες του, «είχαν οργανωθεί και σχεδιασθεί με τη συμμετοχή επισήμων βουλγαρικών κύκλων» όπως επισημαίνεται σε σχετικό κείμενο του αντιπολιτευόμενου βουλγαρικού τύπου.

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

Ο ΠΡΩΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ 6250 ΕΥΡΩ... ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Έσπασε πάλι ο διάολος το ποδάρι του και με μια «τυχαία» περιήγηση στο διαδίκτυο για καλοκαιρινούς προορισμούς ενόψει διακοπών πέσαμε πάνω σε ένα υπερπολυτελές οίκημα στη Σέριφο το οποίο νοικιάζεται για τις φετινές διακοπές όσων… έχουν και κατέχουν.

Μη έχοντας καμιά ελπίδα ( και οικονομική δυνατότητα) να ανταποκρίθουμε στο πανάκριβο ενοίκιο της πανέμορφης κατα τα άλλα βίλας, αρκεστήκαμε στο «φάτε μάτια ψάρια» χαζεύοντας τις φωτογραφίες του οικήματος. Και επειδή ένα τέτοιο σπίτι δύσκολα ξεχνιέται θα ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσουμε ότι η εν λόγω βίλα ανήκει στον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν υπουργό ΥΠΕΚΑ, κ. Γιώργο Παπακωσταντίνου.

Όντως ο κ. Παπακωσταντίνου είπε να επωφεληθεί της κρίσης και έβαλε πάλι ενοικιαστήριο στην βίλα του στη Σέριφο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσπαθώντας να μην κινήσει υποψίες, όπως και πέρυσι, έβαλε το ενοικιαστήριο σε ξένη κτηματομεσιτική εταιρία που απευθύνεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες μιας και η......... ιστοσελίδα είναι μόνον εις την αγγλικήν.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοιο καιρό καλή ώρα (κακή για τον κ. Παπακωσταντίνου) η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» είχε δημοσιεύσει εκτενές ρεπορτάζ για το ότι ο τότε υπουργός του «Τιτανικού» νοίκιαζε το πολυτελές σπίτι του στην Σέριφο (η θάλασσα πιάτο) σε …φιλικές τιμές τύπου 4.000 η εβδομάδα ώστε να βοηθηθεί για να ξεχρεώσει το δάνειο του!

Φέτος, δεν γνωρίζουμε αν πήρε και δεύτερο δάνειο ώστε να βγάζει στο σφυρί το οίκιμα, αλλά ουδείς περίμενε ότι ο κ. Παπακωσταντίνου με περίσσιο θάρρος θα ξανανοίκιαζε το «stone house» έπειτα και από τον σάλο που προκλήθηκε από το περυσινό δημοσίευμα.

Καθώς φαίνεται όμως η κρίση είναι κρίση, επομένως ό, τι αρπάξει... καλό είναι θα σκέφτηκε ο κ. Παπακωσταντίνου και έβαλε ενοίκιο 6.250 ευρώ την εβδομάδα στην βίλα για την υψηλή περίοδο, από 1η Ιουλίου και μετά με δυνατότητα να φιλοξενηθούν ακόμη και 10 άτομα.

Πρόκειται για μια βίλα κτισμένη όλη από πέτρα ( εξού και stone house), έχει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικά μπάνια το καθένα, τέσσερα εκ των οποίων έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στο ανώτερο επίπεδο διαθέτει ένα ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (τώρα τι μάρκα είναι οι συσκευές δεν το γνωρίζουμε), μεγάλο καθιστικό και τζάκι , ενώ διαθέτει και ένα δωμάτιο- γραφείο.

Διαθέτει τεράστια βεράντα με μαγευτική θέα στην θάλασσα και μια δεύτερη σκεπαστή βεράντα στο πίσω μέρος, ώστε οι ιδιόκτητες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, να προστατεύονται από τον ήλιο, την βροχή και τους ανέμους.

Δίπλα στο σπίτι βρίσκεται η τεράστια πισίνα, που και αυτή διαθέτει στεγασμένο καθιστικό και μπάρμπεκιου. Βρ΄σικεται στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου, ενώ στην περιοχή υπάρχει μόνον μια ακόμη ιδιοκτησία, κάτι που εξασφαλίζει απόλυτη ησυχία και προστατεύει από ...αδιάκριτα μάτια.

Στην αγγελία, το μόνο που δεν αναφέρεται είναι το όνομα του ιδιοκτήτη, αν και πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης ενοικιαστών. Διότι, άλλο είναι να νοικιάσεις μια βίλα οποιουδήποτε και άλλο τη βίλα του ανθρώπου που διαχειρίστηκε την ελληνική οικονομία και την έφερε μέχρι και την επιλεκτική χρεοκοπία. Έχει άλλη αξία, όπως και να το κάνουμε. Θυμηθείτε κατοικίες και τόπους που έχουν γίνει αξιοθέατα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Η αξία του σπιτιού ξεπερνά σύμφωνα με τους κτηματομεσίτες το 1 εκ. ευρώ.

Την ενοικίαση της Lux κατοικίας έχει αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο του εξωτερικού και η τιμή ξεκινά από τα 4.250 ευρώ την εβδομάδα για 4 άτομα τον Σεπτέμβριο και φτάνει τον και τα 6.250 ευρώ την εβδομάδα. Η βίλα- όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα (www.elysianholidays.co.uk/?Module=VillaDetails&VillaID=10200) θα είναι πλέον διαθέσιμη από 15 Αυγούστου κάτι που δείχνει ότι η οικογένεια Παπακωνσταντίνου έχει προγραμματίσει ανήμερα της Παναγίας να έχει επιστρέψει στο σπίτι στην Πολιτεία.

Το εξοχικό του πρώην υπουργού Οικονομικών δεν είναι ένα απλό σπίτι. Οι κάτοικοι του νησιού το ονομάζουν «stone house», και μάλιστα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους τουρίστες του εξωτερικού που εκτός από την περιουσία τους άφησαν και κολακευτικά σχόλια στο διαδίκτυο για την εξοχική κατοικία του κ. Παπακωνσταντίνου.

Και είναι λογικό, γιατί η οικογένεια Παπακωνσταντίνου ζει πλουσιοπάροχα, άσχετα αν ο ίδιος ως υπουργός ζητούσε (και επέβαλλε) θυσίες. Νοικιάζει μονοκατοικία στην Πολιτεία (1.800 ευρώ το μήνα κατά δήλωση), στέλνει δυο παιδιά σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, έχει και το stone house.

Τα κακεντρεχή ερωτήματα σχετικά με το αν η βίλα έχει δηλωθεί στον ΕΟΤ όπως ο νόμος ορίζει για ενοικίαση σπιτιών πάνω από 20 ημέρες, καθώς και αν τα εισοδήματα που προκύπτουν δηλώνονται στην εφορία, δεν τα υιοθετούμε. Άλλωστε μια ερώτηση στην ΕΟΤ και μια ανάγνωση του «πόθεν έσχες» θα λύσουν τις απορίες.

newpost

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ!

ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ") ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 15-07 -2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία,
σε βάρος ζευγαριού στη Βέροια

Συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί δολοφόνοι

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, την Υ.Ε.Ε..Β.Ε και από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, η ανθρωποκτονία με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε την 26-06-2011, στην πόλη της Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 73χρονος άνδρας και η 69χρονη σύζυγός του, οι οποίοι είχαν δεθεί και φιμωθεί, βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους, το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Μετά από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόσθεση», «Ληστεία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», παράβαση του Νόμου «περί Ναρκωτικών» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν μετά από πολυήμερη διακριτική επιτήρηση των δραστών, αποκαλύφθηκε το κρησφύγετό τους.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία τους, από την ίδια υπηρεσία και παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο ( KALASNIKOF )
Ένα (1) υποπολυβόλο ( TOKAREV )
Τρεις γεμιστήρες (3) με 63 φυσίγγια
Εκατόν τριάντα επτά (137) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
Πλήθος κλοπιμαίων, μέρος των οποίων προέρχεται από το σπίτι των θυμάτων.

Επίσης, σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα των δραστών, βρέθηκαν σταθμευμένα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί:

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για περιπτώσεις Διακεκριμένων Κλοπών.

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία διατάχθηκε η σύλληψή του για τις πράξεις της εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν δύο ομοεθνείς, σύνοικοι των δραστών, ηλικίας 16 και 20 ετών, για υπόθεση κλοπής και για κατοχή πέντε (5) δεμάτων χασίς, συνολικού βάρους 513,2 γραμμαρίων.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τη διερεύνηση τυχόν συμμετοχής των δραστών και σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία για την υπόθεση της Ανθρωποκτονίας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΕΠΕΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ.


Αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας των τούρκων τύπου Τ-37 (φωτογραφία) που χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό (ή σε επιδείξεις) κατάπεσε ανοιχτά της Σμύρνης μαζί με τους δύο πιλότους του που δεν πρόλαβαν να εκτιναχθούν. Νεκροί είναι ένας Σμηναγός και ένας υποσμηναγός τους τουρκικής αεροπορίας. Οι συνθήκες της πτώσης είναι ακόμη αδιευκρίνιστες αν και αυτό είναι το 4ο αεροπλάνο αυτού του τύπου που χάνουν οι τούρκοι τα τελευταία 4 χρόνια... Το εικονιζόμενο Τ - 37 της φωτογραφίας είναι από thn τουρκική μοίρα της Σμύρνης που τα χρησιμοποιεί και είναι πολύ πιθανό να είναι αυτό που αποτελεί την τουρκική απώλεια!

www.stoxos.gr

ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ 2011 ΤΗΣ ΣΜΥ. Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΛΟΧΙΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Μονίμων Λοχιών τάξεως 2011 «Αντιστράτηγος Νικόλαος Ροκάς». Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Αγγελούδης, οι θρησκευτικές και πολιτικές αρχές της πόλεως των Τρικάλων, καθώς και οι συγγενείς των Ορκισθέντων Μονίμων Λοχιών.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΑΝΔΡΕΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΟΦ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ!


Αθάνατοι Έστε

* «Και που ‘σαι! Όταν συναντήσεις τον Μάτση, τον Αυξεντίου, τον Ισαάκ και τον Σολωμού, πες τους να μην ανησυχούν γιατί ο σπόρος που φύτεψαν έχει αυγατίσει».

Ποιός είπε πως ετούτη η γη δεν βγάζει πιά βλαστάρια λευτεριάς; Πως άεργοι πλέον στην χαίνουσα πληγή χάσκουμε προς τη «δουλειά πολλή»; Πως τα νιάτα ξεστράτισαν γιατί δήθεν ζούμε σ'άλλη εποχή; Και να που γίνανε ζευγάρι τα Δίδυμα του χρέους με την αρετή της τόλμης μπρος της ιστορίας μας το κλέος. Και να που η λεβεντομάνα Ελληνίς, σαν άλλη Ζήδρου Μάνα, υπερήφανη είν’ που φέρει τις δυό σημαίες αντάμα. Με πόσο κουράγιο προίκησες Θεέ μου ετούτη τη φυλή; Στα σπλάχνα μας η λευτεριά ευλαβικά μας προσκυνεί. Να 'ναι η Αρχέγονη σαν πάντα γόνιμη παρακαλεί, να βγάζει Ισαάκ, Σολωμού, Ευαγόρα Παλληκαριδή και να βρίσκουνε στο διάβα τους τον Ανδρέα Ιωαννίδη.

Χριστόφορος Αττικουρής

* Ο Νικόλας Ιωαννίδης στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε προς τιμή του πατέρα του, τον ήρωα Πλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ... Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

ΤΟ ΝΟΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ... Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ, ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ... "ΦΕΥΓΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ "ΙΔΙΩΜΑ"... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

 Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα , στο 6ο διαμέρισμα , ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών Ελλήνων ( που επιτρέπουν τα ΜΜΕ να ανακοινωθούν) μακραίνει , μεγαλώνει ενώ ο κατάλογος των Ελλήνων θυμάτων ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου είναι ατέλειωτος.
Αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου με τον Μ.Καντάρη που σκοτώθηκε από Αφγανούς, , συνεχίζοντας με τον παππού που σκοτώθηκε από Αιγύπτιους , στην 3η Σεπτεμβρίου και Πιπίνου αφού ξυλοκοπήθηκε μαζί με την γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, φτάνουμε στο 26χρονο παλληκάρι που μαχαιρώθηκε και πέθανε από αφρικανούς στην Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη.
Όλοι οι θάνατοι μέσα σε 3 μήνες.
Και να μην ξεχάσουμε και έναν Ρουμάνο που κυκλοφορούσε για μισή ώρα στην Αριστοτέλους κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του.

Και εμείς , οι Έλληνες πολίτες, κοιτάμε , τρομοκρατημένοι, αηδιασμένοι και ανήμποροι μια αστυνομία , άπραγη, αδρανή, διακοσμητική να παρακολουθεί αυτόν τον πολυπολιτισμικό ΘΑΝΑΤΟ με δεμένα χέρια και μια κυβέρνηση να εξαγγέλλει μέτρα που ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ να λάβει και ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, αντί να προστατεύει τα θύματα και να τιμωρεί παραδειγματικά τους θύτες, να καλύπτει με πλήρη ασυλία τους πολυφυλετικούς, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, μπαχαλακηδες και να τιμωρεί και να εξαθλιώνει τους λιγοστούς εναπομεναντες Έλληνες .

Μια κυβέρνηση, ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ένας Δήμος , που με περισσή χαρά και τιμή
αποδέχονται την πρόσκληση σε αυτό το ΠΑΡΤΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και χωρίς την παραμικρή ένδεια η
ενοχή , χαριεντίζονται με τους οικοδεσπότες δολοφόνους των συμπατριωτών τους, σαν τις κοκότες στα μπαρ της Τρούμπας.

Και ερχόμαστε στη σκανδαλώδη και προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου που αγγίζει την πολιτική αλητεία και είναι από ανήθικη έως προδοτική. Οι εν λόγω» κύριοι» αποφάσισαν μια σειρά εκδηλώσεων στις πλατείες της Αθήνας , χωρίς να λάβουν υπ όψιν τους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και αποφάσισαν 5 εκδηλώσεις στην πλ. Βικτωρίας που μαστίζεται και αφανίζεται από τους λαθρομετανάστες. Μόνο μια εκδήλωση στην πλατεία του Αγ. Παύλου, μια στη πλατεία Κυψέλης ,καμία στην πλατεία Αττικής, καμία στον Αγ. Παντελεήμονα .

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής απόφασης του Δήμου Αθηναίων ήταν να μαζεύονται
σε κάθε εκδήλωση 2.000 μουσουλμάνοι στην ήδη καταδικασμένη περιοχή της Πλ. Βικτωρίας , να γκετοποιείται έτι περισσότερο και να τρομοκρατούνται οι Έλληνες χειρότερα. Το γεγονός ότι από όλη την Αθήνα μόνο στην Πλ. Βικτωρίας γίνονται 5 εκδηλώσεις υποδηλώνει την άλωση του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου από τους «νταβατζήδες» της περιοχής,ήτοι λαθροδιακινητές, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων.

Κάθε φορά και στις 2 εκδηλώσεις που έχουν γίνει, η ώρα έναρξης ήταν στις 9 το βράδυ και οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν από τις 6 το απόγευμα όπου, ως εκ θαύματος, όλοι οι μουσουλμάνοι ήταν παρόντες και η εκδήλωση περιφρουρούμενη από τους αντιεξουσιαστές-αναρχικούς των καταλήψεων της Αμαλίας και του Σκαραμαγκά και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Και στις 2 εκδηλώσεις ούτε μία αφίσα δεν τοιχοκολλήθηκε για την ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Αν αυτές οι κινήσεις δεν είναι εσκεμμένες και οι προθέσεις ύπουλες και εχθρικές , τότε τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για τον Δήμο της Αθήνας-Ισλαμαμπάντ??? Ότι συνδράμει στην καταστροφή της περιοχής προς όφελος των μεγαλοεργολάβων όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ η ότι πρόκειται για ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας που ξεπουλάνε και διαλύουν την Χώρα αρχίζοντας από την Πρωτεύουσα , όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή ??? Όταν μάλιστα , μόλις πριν ένα μήνα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή των Ελλήνων στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας που αποτελεί το 6ο διαμέρισμα, προκειμένου για την ανακατάληψη του από Έλληνες όπως ο ίδιος δήλωνε. Και μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί με αποχή του 70% των δημοτών της Αθήνας και με την εκδίκαση του νόμου της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς να εκκρεμεί.

Το Σάββατο 18-7-2011 έχει αναγγελθεί η 3η κατά σειρά εκδήλωση παρωδία από τον Δήμο της Αθήνας.
Εγκαλούμε τον Δήμαρχο να μας εξηγήσει με ποιων την έγκριση (σίγουρα ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) σπαταλούνται χρήματα του Δήμου για την διασκέδαση και την σίτιση
λαθρομεταναστών ( αφού ο αντιδήμαρχος κος Βαρελάς μας πληροφόρησε ότι δεν υπάρχουν
χρήματα ούτε καν για να πλυθούν και να απολυμανθούν οι κάδοι απορριμμάτων). Mε ποιανού την έγκριση ο Δήμος συνδράμει στην κατατρομοκράτηση των κατοίκων της περιοχής, αφού κανείς κάτοικος όχι μόνο δεν συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά αντίθετα παλεύει και αντιστέκεται , με ότι μέσο διαθέτει (υπομνήματα, καταγγελίες, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά και διαμερισματικά συμβούλια) για την απομάκρυνση και αποσυμφόρηση της περιοχής τόσο από τους λαθρεποίκους και τους λαθροδιακινητές όσο και από τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι υγειονομικοί κανόνες θα τηρηθούν για το happening να μαγειρέψουν πάνω στην πλατεία, για ανθρώπους που αποτελούν ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ της πόλης μας και της χώρας μας , κατά δήλωση τόσο του Περιφερειάρχη κου Σγουρού, όσο και του Υπουργού Υγείας κ Λοβέρδου αλλά και της Νομαρχίας Αθηνών.

Οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πλ. Βικτωρίας δηλώνουμε
κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης
του Σαββάτου αλλά και της επόμενης , με το όποιο κόστος για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και των Καταστημάτων μας από πιθανούς βανδαλισμούς των «δημοκρατικών» αναρχικών των καταλήψεων. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ύπουλη και προδοτική προσπάθεια του Δημάρχου της Αθήνας-Ισλαμαμπαντ να εμπαίξει και να βεβηλώσει την αγωνία και την απόγνωση των ελάχιστων Ελλήνων καθώς και την μνήμη των 3 νεκρών Ελλήνων , που όμως έχουν το σθένος με τόλμη και υπερηφάνεια να διεκδικούν το αυτονόητο και συνταγματικό τους δικαίωμα ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Και βασικά ΝΑ ΖΟΥΝΕ .

Δεν θα επιτρέψουμε στους φονιάδες των 3 Ελλήνων και τους ληστές χιλιάδων Ελλήνων να
στήσουν ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στο σπίτι των θυμάτων τους.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟ 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου διαμερίσματος.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ!

Κατόπιν της δημοσιοποίησης για προσφορά οικονομικής βοήθειας της ρωσικής κυβέρνησης στην χώρα μας και την κατηγορηματική άρνηση του Παπανδρέου, σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δυο αρχηγών κρατών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Γιωργάκης απήυθυνε κάλεσμα στον Πούτιν να επισκεφτεί την πατρίδα μας οποιαδήποτε στιγμή εκείνος θελεήσει, λες και δεν πρόκειται για αρχηγό κράτους, αλλά για τη Μις Τουρισμό 2011, που προσκαλεί τις συνδιαγωνιζόμενές της στην ιδιαίτερη πατρίδα της! Αυτή ονομάζουν εξωτερική πολιτική οι γελωτοποιοί της κυβέρνησης... Χωρίς πολιτική ατζέντα, χωρίς σκοπό και πολιτικές επιδιώξεις καλούν αρχηγούς κρατών στην χώρα μας για καφεδάκι...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

 Αφγανός ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην πλατεία Αττικής συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές με την κατηγορία διακίνησης αλλοδαπών στο εξωτερικό, αφού χρησιμοποιούσε το κατάστημά του ως βιτρίνα για τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες, εισπράττοντας το ποσό των 3.000 ευρώ το κεφάλι. Ο ίδιος φέρεται να είχε διοργανώσει και την λαθρομεταναστευτική κρουαζιέρα των 150 αλλοδαπών, που είχε βυθιστεί στον Αστακό. Τότε ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο αδελφός του, ο οποίος ήταν και συνεργός- συνιδιοκτήτης της "εταιρείας". Αμάν, αυτό το ΠΑΣΟΚ μην δει άνθρωπο δουλευταρά και με επιχειρηματικό μυαλό, αμέσως να τον εξαφανίσει...

"ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ...

 Αλλοδαποί πωλητές προϊόντων απομίμησης επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών κατά την διάρκεια επιχείρησης σκούπας της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Πατησίων. Οι αλλοδαποί βρήκαν άσυλο στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της ΑΣΟΕΕ, όπου μαζί με ομάδα αναρχικών που χρησιμοποιεί το οίκημα ως καταυλισμό- κρησφύγετο εκτόξευσαν πέτρες στους αστυνομικούς.

ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΞΙΦΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσαν η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας.

Στην τελετή παρέστησαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών, Ξένες Αντιπροσωπείες, συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.

ΣΕ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Φαΐ μπορεί να μην υπάρχει σε λίγο, αλλά θα έχουμε "φρουτάκια", σύμφωνα με την επιδίωξη της κυβέρνησης για επαναφορά των μηχανών τζόγου (35.000 συνολικά), που είχαν απαγορευτεί και πάλι από το ΠΑΣΟΚ. Η πρόθεση της ανίκανης και ψυχικά ασταθούς κυβέρνησης είναι πλέον προφανής, μιας και αποτελεί αυτοσκοπό της η ηθική παρακμή της ελληνικής κοινωνίας, που πνιγμένη στα χρέη και ανήμπορη να ανταπεξέλθει στις βασικές καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού της, αντικρύζει με έκδηλη απορία την επέκταση και τον πολλαπλασιασμό καζίνο, την προώθηση τζόγου- ακόμα και με διοργανώσεις τουρνουά πόκερ στην χώρα μας!- κινήσεις που αποτελούν τμήμα του ευρύτερου οργανωμένου σχεδίου του ΠΑΣΟΚ για άμεση μετατροπή της χώρας σε ευρωπαϊκή Μαλαισία ή Ελ- Λάς Βέγκας. Επόμενο βήμα ποιο ακριβώς θα είναι "κύριοι" της κυβερνήσεως; Η νομιμοποίηση του ανήλικου αγοραίου έρωτα, κοινώς "παιδοφιλικός τουρισμός" αλά Ολλανδία;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ...


15 Ιουλίου 1906. Τα ανταρτικά σώματα των οπλαρχηγών Ιωάννη Καραβίτη και Ευάγγελου Νικολούδη, από τους Λάκκους των Χανίων, προσβάλλουν στο χωριό Κέλλη της Φλώρινας, όπου έχει την γιάφκα της η γνωστή συμμορία του αρχικομιτατζή Τάνε. Τουρκική, όμως, δύναμη, που γνώριζε τις κινήσεις των σωμάτων και ενέδρευε στους λόφους γύρω από το χωριό καλύπτωντας τους κομιτατζήδες, κυκλώνει τους Έλλληνες οπλαρχηγούς. Στη μάχη που ακολουθεί σκοτώνεται ο Ευάγγελος Νικολούδης.

Ο Ευάγγελος Νικολούδης ήταν Αρχηγός Μακεδονικού Αγώνα από το 1903 ως 1906. Καταγόταν από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων. Μαζί του στην μάχη της Κέλλης (που σημαίνει χωρίο σε σε υψόμετρο) πέφτουν άλλοι 14 συμπολεμιστές του, μεταξύ των νεκρών και ο Μανούσος Γρύλλος έξ Αλικάμπου Αποκορώνου Χανίων, ανήκων στην ομάδα Καραβίτη.

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 2 ΜΕΡΕΣ, 2 ΜΗΝΕΣ, 2 ΧΡΟΝΙΑ Ή 2 ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ...


Ξέρουμε όμως ότι θα δικαιωθούμε... Γι αυτό και το τολμάμε. Τολμάμε να λέμε δυνατά αυτά που άλλοι σκέφτονατι ή απλά ψυθιρίζουν κοιτάζοντας με καχυποψία δεξιά κι αριστερά αν τους ακούνε κι άλλοι. Να είναι ο φόβος μην τους πούνε ακραίους, γραφικούς, συνομωσιολόγους κι όλα τα συναφή που έχει ανακαλύψει το σύστημα για να αναστείλει τον τρόπο σκέψης μας; Είναι πολύ πιθανό. Να είναι η εξάρτηση από το σύστημα, ο καιροσκοπισμός και η προσωπική ματαιοδοξία; Εξ' ίσου πιαθνό. Έτσι κι αλλιώς όμως ο "Στόχος" σε αυτές την κατηγορίες δεν έπαιξε ποτέ μπάλα στις τρείς δεκαετίες της ιστορίας του. Για υτό φωνάζει σήμερα αυτό που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά κανείς δεν ομολογεί...

Από τις τρύπες από... φύκια στο ελικόπτερο στα Ίμια και το Σινούκ του Πατριάρχη, μέχρι την πτώση του ελικοπτέρου του Α/ΕΦ Ευάγγελου Φλωράκη, τους απανθρακωμένους στρατιώτες του φυλακίου στον Έβρο και την ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ του αεροπλάνου της "Ήλιος" και εως σήμερα...

Που ο ξένος δάκτυλος έβαλε και πάλι το χεράκι του σε ένα τριπλό χτύπημα, ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ χαρακτήρα, με μεγάλες οικονομικές, κοινωνικές και Εθνικές προεκτάσεις. Γι αυτό ο "Στόχος" και αυτή την εβδομάδα, δεν ενημερώνει απλά, αλλά δημιουργεί και λύνει απορίες. Εντοπίζει τις τρύπες και τα κενά στην πληροφόρηση του συστήματος, συνδυάζει στοιχεία και γεγονότα και δίνει ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ στίγμα των αντιλήψεων και των προβληματισμών των Ελληνόψυχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ!!! ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Ομαλή ήταν τελικά η διεξαγωγή της σημερινής εκδήλωσης οργής και διαμαρτυρίας των Ελλήνων της Κύπρου μπροστά από το Πορεδρικό Μέγαρο της Λέυκωσίας. Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 9 όταν στην περιοχή έγινε συσκότηση για λίγη ώρα αλλά το ρεύμα επανήλθε και όλα κύλησαν ήρεμα μέχρι και αυτήν την ώρα που το πλήθος αποσύρεται.

Ήταν ΧΙΛΙΑΔΕΣ αυτοί που περικύκλωσαν το Προεδρικό και που ο Χριστόφιας αποκαλεί "πραξικοπηματίες" και τα τσιράκια του "πουστοκαλαμαράδες". Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ακούστηκαν συνθήματα κατά του Χριστόφια και της κυβέρνησης του, αλλά και κατά του πολιτικού συστήματος της Κύπρου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για ΑΥΡΙΟ την ίδιας ώρα στο ίδιο μέρος, αφού οι Έλληνες της Κύπρου αυτή τη φορά δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 20 του μήνα, γίνονται οι ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ εκδηλώσεις και η συγκυρία είναι ικανή να αποτελέσει την απαρχή γεγονότων στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

www.stoxos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ... ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ...votegreece.gr

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Χιλιάδες Έλληνες της Κύπρου έχουν περικυκλωσει αυτή την στιγμή το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία και οι τάξεις τους όλο και πυκώννουν. Ακούγονται συνθήματα ναντίον του Χριστόφια και έντονότατη είναι η παρουσία της Νεολαίας. Μέχρι και πριν από λίγο η συγκέντρωση ήταν ειρηνική αλλά κάτι μας λέει ότι αυτό μπορεί να μην διαρκέσει για πολύ, αφού αυτή είναι η γραμμή Χριστόφια που τσ σταλινιστικά του αντακλασυτικά του ίδιου και των συντρόφων του, δεν ανέχονται καμιά αμφισβήτηση.

www.stoxos.gr

13 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΛΛΟΙ 2 ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ...


Εως τώρα 13 νεκροί είναι ο απολογισμός την ενεργητικής άμυνας κουρδικού αποσπασματος στην Νοτιανατολική Τουρκία, όπου οι Κούρδοι έχουν ανακτήσει και στρατιωτικά τον έλεγχο αρκετών περιοχών μετά την λήξη της εκεχειρίας από μέρους του ΠΚΚ.

Άλλοι δύο τουρκοι στρατιώτες χαροπαλεύουν από τα πυρά των κούρδων ανταρτών που εχουν οριοθετήσει και αμύνονται των περιοχών τους, μεταλλάσοντας το εως τώρα αγωνιστικό τους δόγμα. Πριν λίγες ημέρες από το stoxos.gr σας είχαμε ενημερώσει ότι οι κούρδοι πλέον στήνουν ΑΣΤΥΜΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ μπλόκα στις επαρχιακές οδούς του Ντιγιαρμπακίρ, προβαίνουν σε αναγνωρίσεις στοιχείων και... προσαγωγές όπως έγινε με δυό στρατιωτικούς και άλλους κρατικούς υπάλληλους τη τουρκίας.

www.stoxos.gr

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΓΑΜΕ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1944, Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗ ΣΥΜΗ


14 Ιουλίου 1944: Δύναμη 158 Ιερολοχιτών, υπό τον Αντισυνταγματάρχη Τρύφωνα Τριανταφυλλάκο και 79 Βρετανών, υπό το Βρετανό διοικητή της Ταξιαρχίας Καταδρομών, εκτελούν επιδρομή κατά του νησιού της Σύμης, που το υπεράσπιζαν 53 Γερμανοί και 175 Ιταλοί. Οι απώλειες των εχθρών είναι 9 νεκροί και 17 τραυματίες, ενώ συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι 108 Ιταλοί και 41 Γερμανοί.

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ: ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΠΟΥΤΣΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ!


ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΕΝΩ ΕΔΙΝΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΣΘΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΝΕΥΣΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΟΥΣΙΑ. ΜΑΣ ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ 13 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ.

ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 57 ΧΡΟΝΩΝ, ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε.Ο.Α. ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ..ΝΙΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΙΑΚ. ΓΕΡ.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ". Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;

ΚΥΠΡΟΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΕΛΛΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!
Μήνυμα απο τον πρόεδρο του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την σημερινή μέρα
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τι οικογένειες των αποθανόντων/ δολοφονημένων ηρώων μας που έχασαν την ζωή τους την περασμένη Δευτέρα μετά από έκρηξη στην ναυτική βάση στο Μαρί.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις και τα επικοινωνιακά παιχνίδια των πολιτικών τις τελευταίες μέρες καλούμε τον κόσμο να μην κατευνασθεί και όπως συνεχίσει να ζητά την τιμωρία των ενόχων.
Δεν ζητούμε την παραίτηση του κ. Χριστόφια και των υπουργών του. Την απαιτούμε.

Την περασμένη Τρίτη ο λαός βγήκε στους δρόμους γιατί κατάλαβε ότι όσο αυτός βρισκόταν σε λήθαργο η κυβέρνηση Χριστόφια κατάστρωνε τα μαύρα σχέδια της. Τα αποτελέσματα αυτής της αδράνειας του λαού γνωστά... 13 νεκροί 61 τραυματίες, καταστροφή του πιο επίλεκτου σώματος της εθνικής φρουράς, 60% καταστροφή της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω χωριά, τεράστιες οικολογικές ζημιές και τέλος πλήγμα στην οικονομία και στον τουρισμό...

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολλές και το σημερινό διάγγελμα του προέδρου έρχεται να προκαλέσει περισσότερη οργή τόσο στον λαό όσο και στις οικογένειες των θυμάτων. Ούτε ένα mea culpa από τον κ. Χριστόφια και αντί αυτού να κάνει αναφορά στο ότι το πλήθος της Τρίτης παράπεμπε σε εποχές της ΕΟΚΑ Β και του πραξικοπήματος.

Ντροπή σου κύριε πρόεδρε... Ντροπή σε αυτούς που σε στηρίζουν... Ντροπή και σε όσους δεν πάμε σήμερα στο προεδρικό στις 8 το βράδυ...

Ο λαός ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων πρέπει να είναι ενωμένος μπροστά σε τέτοιο εσωτερικό εχθρό. Δεν πρέπει να μας φοβίζουν τα δακρυγόνα και τα ρόπαλα των υπαλλήλων του κ. Χριστόφια. Η δύναμη της ψυχής μας πρέπει να είναι υπεράνω όλων. Το χρωστάμε στους αδικοχαμένους, το χρωστάμε στους συγγενείς τους , το χρωστάμε σε εμάς που ζούμε και βιώνουμε την πολιτική του κ. Χριστόφια.

Αγαπητοί συναγωνιστές σήμερα το βράδυ έχουμε δύο επιλογές... Η μία είναι να μείνουμε στον καναπέ, μας να πούμε την άποψη μας από σελίδες κοινωνικές δικτύωσης και να παρακολουθήσουμε μια προπαγανδιστική εκπομπή που θα μας παραπλανήσει.

Η άλλη επιλογή είναι να ξεχυθούμε στους δρόμους της Λευκωσία και να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα προς τους κυβερνώντες πως απαιτούμε την παραίτηση τους και ότι οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης άμεσα. Απόψε το βράδυ ο λαός ενωμένος πρέπει να περάσει το μήνυμα πως εμείς δεν θα ξεχάσουμε τον θάνατο των ηρώων μας και ότι θα αγωνιστούμε για την δικαίωση τους.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω την δεύτερη επιλογή...εσύ;;;


Στυλιανός Σωτηρίου
Πρόεδρος ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ»


Με τον πλέον δικτατορικό τρόπο, η αστυνομία του ρουσφετιού, της κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, διέλυσε την ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης χιλιάδων πολιτών έξω από το προεδρικό μέγαρο την περασμένη Τρίτη 12 Ιουλίου 2011. Χωρίς ίχνος ντροπής, οι άνδρες(;) της ΜΜΑΔ, έκαναν ανεξέλεγκτη χρήση χημικών ουσιών προς άοπλους αθώους πολίτες, που μεταξύ τους υπήρχαν, μικρά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, οι οποίοι έτρεχαν απεγνωσμένα για να γλιτώσουν.

Πραγματοποιήθηκε χθες μεγαλειώδης σε όγκο εκδήλωση στην πλατεία ελευθερίας, όπου χιλιάδες κόσμος έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους λεβέντες από την έκρηξη στην ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». Μαυροφορεμένοι και με ένα κερί στο χέρι, όλοι είχαν την ίδια απορία. «Γιατί;» Στην εκδήλωση αυθόρμητα πολίτες έπαιρναν το μικρόφωνο και εξέφραζαν τις δικές τους ανησυχίες για την κατάσταση στην Κύπρο σήμερα και την αναξιοπιστία που νοιώθουν πλέον προς την κυβέρνηση του εγκληματία Δημήτρη Χριστόφια. Στο τέλος, αφού διαβάστηκαν τα 12 ονόματα των ηρώων μας που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, ψάλθηκε ο εθνικός μας ύμνος σε έντονα φορτισμένο κλίμα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πορεία των διαδηλωτών στο προεδρικό μέγαρο.

Εκεί περίμεναν τους διαδηλωτές πάνοπλοι αστυνομικοί, και με το που έφτασαν οι πρώτοι πολίτες άρχισαν οι πρώτες προσπάθειες απώθησης του πλήθους με εκτεταμένη ρήψη χημικών και δεν άργησε να μετατραπεί ο χώρος μπροστά από τον κυκλικό κόμβο σε πεδίο μάχης. Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών, που βρισκόταν στον δρόμο μπροστά στο προεδρικό, επιδόθηκε κυρίως σε συνθήματα που καλούσαν τον δολοφόνο πλέον, Δημήτρη Χριστόφια να παραιτηθεί. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων: «Χριστοφια παραιτήσου κι εσύ και οι υπουργοί σου», « Ο λαός απαιτεί, ο Χριστόφιας Φυλακή» , ενώ όταν η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων οι διαδηλωτές απάντησαν με τα συνθήματα: «Δεν φεύγουμε από δω, εμείς δεν θα προδώσουμε το αίμα των νεκρών» και «Κάτω η χούντα του Χριστόφια». Σε κάθε προσπάθεια των διαδηλωτών να πλησιάσουν την πύλη της Εξόδου του Προεδρικού, οι αστυνομικοί απρόκλητα προέβαιναν σε χρήση χημικών ουσιών απωθώντας έτσι επανειλημμένα τον κόσμο.

Η αστυνομία αφού έβλεπε τους διαδηλωτές να μην εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και να κρατούν το προεδρικό για περισσότερο από 2 ώρες πολιορκημένο απαιτώντας την παραίτηση του «μάστρου» τους, αφού τις διαταγές του εγκληματία προέδρου ακολουθούσαν, κλήθηκαν ενισχύσεις. Διμοιρίες των ΜΜΑΔ εξήλθαν του προεδρικού, ως επίδειξη δύναμης και απείλησαν τον κόσμο λέγοντας ότι «έχετε 10 λεπτά να φύγετε, αλλιώς θα σας ρίξουμε χημικά». Σε ποια δημοκρατία στον κόσμο η αστυνομία αποφασίζει πότε θα λήξει μια ειρηνική διαδήλωση; Που έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο, οι αρμόδιες αρχές της καθεστωτικής αστυνομικής δύναμης Κύπρου να συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο; Οι αδίστακτοι εντολοδόχοι του καθεστώτος όχι μόνο δεν τήρησαν την προειδοποίηση τους, αλλά σε λιγότερα από ένα λεπτό έκαναν ακατάπαυστη χρήση χημικών, και καταδίωξαν τους έντρομους διαδηλωτές που έτρεχαν να σωθούν από τα δακρυγόνα, κτυπώντας ανελέητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Ο ανεκδιήγητος εκπρόσωπος της αστυνομίας, σήμερα έκανε λόγο για 300 εγκληματίες ταραχοποιούς οι οποίοι έφεραν κουκούλες. Η παραπληροφόρηση από την καθεστωτική αστυνομία δεν έχει όρια. Οι κουκουλοφόροι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα και όλος ο κόσμος που ήταν παρόν στην εκδήλωση έχει την απορία από πού ξεφύτρωσαν αυτοί, αφού κανένας δεν τους είχε δει προηγουμένως στην πορεία. Αλήθεια, μήπως ήταν προβοκάτορές σας τελικά, κύριε εκπρόσωπε; Γιατί δεν αναφέρεις κύριε Κατσουνωτέ, για τα «παλικάρια» σου που μετά την επίθεση τους, συνέχισαν να κυνηγούν και να κτυπούν άοπλο αθώο κόσμο που προσπαθούσε να σωθεί από την αλόγιστη χρήση των χημικών σας; Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά «δημοκρατία» έχουμε στην Κύπρο. Η δικτατορική διακυβέρνηση του «άφαντου», εδώ και 3 μέρες Δημήτρη Χριστόφια, δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικής πεποίθησης και ιδεολογίας, όπως συμμετέχουν ξανά στις αυθόρμητες Παγκύπριες Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο (κυβερνείο της Αγγλοκρατίας), καθημερινά στις 20:00. Η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης από την χούντα του Χριστόφια δεν θα περάσει. Ο κυπριακός Ελληνισμός έχει αφυπνιστεί και ζητά το δίκαιο του. Ο λαός της Κύπρου ΑΠΑΙΤΕΙ την παραίτηση του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Δημήτρη Χριστόφια. Να είστε όλοι εκεί!

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ»

«ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ»

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ


Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο μνημείο του Λεωνίδου, στις Θερμοπύλες, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.

Προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών δίνεται όρκος τιμής όπως ακολουθήσουμε το παράδειγμα που αυτοί έθεσαν 2500 χρόνια πριν. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων ανάβουν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες. Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, δίνουν ακόμα το μήνυμα τους από τα βάθη των αιώνων με σαφήνεια. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι η οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και ότι ένας ένδοξος Θάνατος είναι προτιμότερος της.

Σιωπηλοί προσκυνητές, μύστες μιας τελετουργίας μοναδικής, μέσα σε πορφυρά λάβαρα και φλόγες, που τις στιγμές αυτές φωτίζουν πέρα από τον χρόνο. Στην κατάληξη της Ανοπαίας ατραπούς, εκεί όπου οι άνδρες γίνονται Ήρωες και οι θνητοί Αθάνατοι… Κάτω από τη βαριά Σκιά του Λεωνίδα, οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρίσκονται εκεί όπου οι Πρόγονοί μας νίκησαν τον Θάνατο “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, με την λιτότητα και τον σεβασμό που και Εκείνοι θα ήθελαν να τους θυμόμαστε.

Είναι Χρέος όλων μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ... ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...Νέο Παγκύπριο κάλεσμα για τις 8 το απόγευμα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Οι Έλληνες της Κύπρου επιμενουν και αντιστέκονται στο Σταλινικό καθεστώς της συμφοράς και της υποδούλωσης. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ!!!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


Ο Μητρούσης Γκογκολάκης, υπήρξε η κατ’εξοχήν ηρωϊκή φυσιογνωμία του Μακεδονικού Αγώνα στην περιφέρεια των Σερρών. Καταγόταν από ένα χωριό κοντά στις Σέρρες με το όνομα Χομόνδος (σημερινό Μητρούσι), οι κάτοικοι του οποίου ήταν σλαβόφωνοι, πλην όμως γνήσιοι Ελληνομακεδόνες και καυχιόνταν για την ελληνική τους καταγωγή. Το αθλητικό του παράστημα η αδιαφιλονίκητη υπεροχή του ως παλαιστή και το εξαίρετο ήθος του , είχαν ως αποτέλεσμα ο Γκογκολάκης να χαίρει του θαυμασμού και της αγάπης των κατοίκων της περιοχής. Ο Μητρούσης συγκρότησε ένοπλη ομάδα και ανέπτυξε πλούσια δράση κατά των βουλγαρικών συμμοριών

Στις 1 Σεπτεμβρίου του 1906, ο αρχικομιτατζής Τάσκα, ο οποίος απέτυχε να προσελκύσει στις τάξεις του τον Γκογκολάκη με παροχές και υποσχέσεις, για να τον εκδικηθεί και να τον τρομοκρατήσει μπαίνει στο σπίτι του στο Χομόνδος και σφάζει τη γυναίκα του και το μοναδικό παιδί τους. Ο Μητρούσης μόλις πληροφορείται το γεγονός γίνεται έξαλλος και στρέφεται μαζί με συντρόφους του κατά του βουλγαρίζοντος χωριού Καρατζάκιοϊ (Μονοκλησιάς) όπου σύμφωνα με πληροφορίες κρύβονταν οι δολοφόνοι των δικών του. Εκεί σκοτώνουν γύρω στους 30 κομιτατζήδες (μέλη βουλγαρικών συμμοριών) και πριν φθάσουν τα τουρκικά αποσπάσματα πυρπολούν σπίτια και αποχωρούν.

Το εγχείρημα αυτό του Γκογκολάκη, προκάλεσε διαμαρτυρία και κάποια αναταραχή στο Κέντρο των Σερρών και προκειμένου να κοπάσει κάπως ο σάλος που δημιουργήθηκε, ο Μητρούσης αποστέλλεται στην Αθήνα, απ' όπου επανέρχεται μετά από δύο μήνες με δύο φίλους του συναγωνιστές από την ελεύθερη Ελλάδα και τίθεται αμέσως επικεφαλής Σώματος ανδρών, (στο οποίο, πλην των δύο αγαπητών του συντρόφων, του Ιωάννου Ούρδα και του Μιχαήλ Ουζούνη, προσκολλώνται ως υπαρχηγός του Σώματος, ο λοχίας Θεόδωρος Τουρλεντές από την Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο Νικόλαος Παναγιώτου από το Αγρίνιο, με τους οποίους γνωρίστηκε στην Αθήνα.


Τον Ιούλιο του 1907, πληροφορείται ο Γκογκολάκης ότι ο φονιάς της συζύγου και του παιδιού του, αφού διέφυγε κατά την επίθεση στο Καρατζάκιοϊ, κρύβεται στην πόλη των Σερρών. Αψηφώντας τους κίνδυνους, το απόγευμα της 13ης Ιουλίου φθάνει με τους τέσσερις γενναίους συναγωνιστές του στην πόλη των Σερρών (στη συνοικία Καμενίκια), και εγκαθίσταται στην οικία του ιερέα του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Σερρών, Παπαθανάση, όπου όμως, γίνεται αντιληπτός από τον βουλγαρίζοντα Δίγκο και προδίδεται απ' αυτόν στις Τουρκικές Αρχές. Ευθύς αμέσως, η συνοικία που βρισκόταν ο Γκογκολάκης, δηλαδή τα Καμενίκια, πολιορκείται από ισχυρότατη τουρκική στρατιωτική δύναμη, αποτελούμενη από ολόκληρη την φρουρά των Σερρών και περίπου 500 άτακτους.

Το επόμενο πρωί, δηλαδή στις 14 Ιουλίου 1907, αρχίζει η επική και οπωσδήποτε άνιση από αριθμητικής πλευράς μάχη. Ο Μητρούσης με τα παλληκάρια του Γιάννη Ούρδα, Μιχάλη Ουζούνη, συγχωριανούς του, Θεόδωρο Τουρλεντέ και Νικόλαο Παναγιώτου, από την ελεύθερη Ελλάδα, καταλαμβάνει το παρακείμενο κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας.

Ο σκληρός και χωρίς ελπίδα αγώνας διαρκεί πέντε ώρες. Δύο από τα παλληκάρια του Μητρούση, ο Θεόδωρος Τουρλεντές και ο Μιχάλης Ουζούνης, πέφτουν ηρωϊκώς στο πλευρό του, ενώ οι άλλοι δύο, δηλαδή ο Νίκος Παναγιώτου και ο Ιωάννης Ούρδας, πολεμώντας στήθος με στήθος στην Ούρα του προαυλίου της εκκλησίας, τραυματισμένοι βαρύτατα, συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι και στις 31 Δεκεμβρίου του έτους 1907 οδηγούνται στην αγχόνη, αφού προηγουμένως βασανίστηκαν απάνθρωπα


Ο Καπετάν Μητρούσης, μένοντας τελικά μόνος, συνεχίζει τον αγώνα αλύγιστος μέχρις ότου αντιλαμβάνεται ότι μόνον μία σφαίρα του είχε απομείνει. Θέλει να την πουλήσει και αυτήν ακριβά. Καλεί τον Διευθυντή της Αστυνομίας, προσποιούμενος ότι θέλει, δήθεν, να παραδοθεί και φυτεύει στον κρόταφο του ανύποπτου αυτού Τούρκου αξιωματούχου την τελευταία του σφαίρα, ενώ συγχρόνως για να μην συλληφθεί ζωντανός, βυθίζει το μαχαίρι του στα σπλάχνα του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αντιπάλων του, δίνοντας έτσι τέλος στην ανεπανάληπτη αυτή εποποιία, η οποία θα παραμείνει για πάντα φωτεινό παράδειγμα και ορόσημο για να διδάσκει στους Έλληνες τις θυσίες των προγόνων μας για να παραμείνει η Μακεδονία μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Την επαύριο το σώμα του Μητρούση ετάφη πλησίον του τόπου της συμπλοκής. Η πόλις των Σερρών, ευγνωμονούσα έστησε την προτομή του ηρωικού τέκνου της Μητρούση Γκογκολάκη πλησίον του τόπου της θυσίας του.

"Δημοτικό Σχολείο Κάτω Μητρουσίου Σερρών"

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΥΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...


14 Ιουλίου 1907: Το πενταμελές σώμα του οπλαρχηγού Δημητρίου Γκογκολάκη (Μητρούση) και του Λοχία Θεοδώρου Τουρλεντέ εγκλωβίζεται από τους Τούρκους, μετά από βουλγαρική προδοσία, στη συνοικία Κάτω Κεμενικιά των Σερρών. Μετά από άνισο αγώνα, σκοτώνονται οι Τουρλεντές, Μητρούσης και ένας αντάρτης, ενώ οι υπόλοιποι δύο αιχμαλωτίζονται και απαγχονίζονται. Την ίδια μέρα ενδεκαμελές ανταρτικό σώμα, υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη), κυκλώνεται από τουρκικό απόσπασμα στο χωριό Δοβίστα Σερρών (Εμμανουήλ Παπάς). Στη συμπλοκή που επακολουθεί, σκοτώνονται εννέα άνδρες του σώματος, ανάμεσα στους οποίους και ο Μακούλης.

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...


Πήραν το διπλό και γύρισαν στην μαρτυρική Κύπρο, οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έκαναν Γαλανόλευκη απόβαση εχτές το απόγευμα στην Κορυτσά. Οι Ελληνόψυχοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απάντησαν στην προκλητικότητα των γκέκηδων με Σημαίες της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου και της ΕΟΚΑ στις εξέδρες και με δύο γκόλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Οι αλβανοί στις εξέδρες σήκωσαν τούρκικες σημαίες και πανώ που έγραφε ότι η Κύπρος είναι τουρκική, αλλά αυτό περισσότερο πείσμωσε παρά πτόησε τους ΑΠΟΕΛίστας που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Κύπρο που ακολούθησαν την αποστολή Ελληνικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυναμικά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλέ ευκαιρίες και το σκόρ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αν οι τελικές ενέργειες ήταν περισσότερο στοχευμένες. Τα δύο γκόλ όμως των Μοραϊς στο 52 και Μαντούκα στο 56 ήταν αρκετά για να στείλουν την ομάδα των Ελλήνων της Λευκωσία ως ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στο επόμενο γύρο και τον επαναληπτικό αγώνα στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

www.stoxos.gr

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2011

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 503 (1301)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ STOXOS@GMAIL.COM
- ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ "ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ"- ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ - ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΙΔΙΑ ΩΡΑ...

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ  - ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΟΦ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΕΦΠ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΣ

- ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ; Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΦΤΑΙΕΙ! - ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...
 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  - ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...- TO TOYΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ!

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

- Η “ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΛΗΣ! - ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

- ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΑ... ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ!

- ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ... ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΧΑΛΑΛ” ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

- ΜΕ... ΖΩΗΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

- “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ” ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”!- ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ... ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ!

- ΜΑΧΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!- ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ - ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

- ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΑΝΤ1! - ΠΩΣ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΦΤΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ

- Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

- “ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ” ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!

- “ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ” Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ...- ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!

- ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΜΙΝΗ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ- ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ “ΣΤΟΧΟΥ”!

- «ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ ΘΑ ΣΕ ΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ»...- ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ GAY ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

- ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ “ΕΞΟΡΙΕΣ”!- ΜΠΑΝΙΟ, ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ, ΜΠΑΛΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ”...

- «ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ»! - ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΩΝ…

- ΣΕ ΡΟΛΟ “ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ” ΟΙ ΦΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! - ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

- ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ZIRAAT ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΝ... ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ! - ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!

- ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΡΟΔΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ 1925

- ΓΙΑ ΤΗΝ... ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!- ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!

- "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"!- Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ

- ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ... ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ!

- ΤΟ ΛΑΟΣ "ΕΡΙΞΕ" ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!

ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ


Πλήρη και απόλυτη ταύτιση ιδεών και απόψεων του πεμπτοφαλλαγίτικου ΣΥΣΜΕΔ και του δικτύου αντιρρησιών συνείδησης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες, αφού θέλει η επι χρήμασι εκγιδομένη γυνή να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

Η ταυτοποίηση μάλιστα του συγχρονισμού και και του συντροφισμού των επίδοξων συνδικαλιστών και διαλυτών των Ενόπλων Δυνάμεων, "Αξιωματικών" και "Υπαξιωματικών" ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΟΛΩΝ, και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, γίνεται μέσα από τον διαδικτυακό τόπο των αντιεξουσιαστών που εδρεύει στα υπο κατάληψη κτίρια του Πολυτεχνείο, δηλαδή το "ιντιμίντια"...

Το δικτυο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" για του οποίου την ανθελληνική δράση έχουμε κατά συρροήν ασχοληθεί στο παρελθόν, χαιρετίζει με ενθουσιασμό, "ανακοίνωση παρέμβαση" του ΣΥΣΜΕΔ, την οποία "κολάει" με δικό του κείμενο που δημοσιεύεται και φιλοξενείται από το ιντιμίντια και την υψηλή προστασία της συντονιστικής του ομάδας.

"Οι εκφρασμένες αντιθέσεις μας που πηγάζουν από το ξεκάθαρο αντιμιλιταριστικό μας περιεχόμενο, την άποψη μας για τους όρους διεξαγωγής της ταξικής πάλης και την πίστη στην ειρήνη, δεν μας οδηγούν στο να αδιαφορήσουμε για τις σημαντικές διεργασίες που συντελούνται στο εσωτερικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που εξάλλου βρίσκονται σε πλήρη αντιστοίχιση με όσα συμβαίνουν σε όσες χώρες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής συγκλονίστηκαν από κοινωνικές εξεγέρσεις. Αναγνωρίζουμε επομένως ότι αυτό που τρομάζει το αστικό καθεστώς εξουσίας είναι οι αντιδράσεις των υπαξιωματικών-αξιωματικών που προχώρησαν σε Λευκή Απεργία, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται κοντά στην αναγνώριση του Συνδικαλιστικού τους δικαιώματος"

Αυτά λέει μεταξύ άλλων το δίκτυο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" που υιοθετεί την ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ που το μόνο που εκφράζει είναι τους ελάχιστους πεμπτοφαλαγγίτες "Αξιωματικούς" και "Υπαξιωματικούς" των Ενόπλων Δυνάμεων. Τι λέει όμως στην δική του ανακοίνωση το ΣΥΣΜΕΔ; Μεταξύ άλλων:

Οι Έλληνες στρατιωτικοί για να διαλύσουν οποιαδήποτε νεφελώδη αμφιβολία έχει διασπαρθεί τον τελευταίο καιρό, με το ελάχιστο βήμα έκφρασης που τους αναλογεί, τον πρέποντα τόνο, δύναμη και ύφος που τους αρμόζει, μέσα από το Σύνδεσμο Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, ως ευνομούμενοι Έλληνες πολίτες:
- Διαβεβαιώνουν ότι απέχουν από κάθε προσπάθεια εμπλοκής τους σε οποιουσδήποτε πιθανούς αντισυνταγματικούς σχεδιασμούς ή φήμες.
- Καταδικάζουν ως απαράδεκτα, σε κάθε περίπτωση, περιστατικά τυφλής και δυσανάλογης έκτασης χρήσης βίας εναντίον συμπολιτών τους.
- Θεωρούν αδιανόητη οποιαδήποτε λογική δικαιολόγησης τύπου «παράπλευρων απωλειών» της άσκησης βίας στο βωμό οποιουδήποτε σκοπού.
- Έχοντας αφομοιώσει όλα τα ιστορικά διδάγματα της νεότερης ιστορίας, και με πλήρη επίγνωση του ρόλου τους, διαβεβαιώνουν τους συμπολίτες τους ότι αποτελούν τον ακλόνητο ύστατο υπερασπιστή της πατρίδας και ως εκ τούτου και του λαού, και πως αν και εφόσον χρειαστεί θα πράξουν συνειδητά το καθήκον τους, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους, στους οποίους έχουν ορκιστεί πίστη και αφοσίωση, δίπλα και μαζί με το λαό ενάντια σε όποιον θελήσει να τα πλήξει."


Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα των πεμπτοφαλλαγιτών να βγάζουν ανακοινώσεις και ομιλούν εξ' ονόματος όλων των Ελλήνων Αξιωματικών; Μήπως ο Άρειος Πάγος; Ασφαλώς όχι! όπως και να διαβάσει κανείς τα εως τώρα γνωστά από την απόφαση του, τέτοιο δικαίωμα δεν απέκτησαν από κανέναν και από πουθενά οι πεμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΣΜΕΔ. Πού είναι ο Εισαγγελέας να βάλει ένα χεράκι στους προβοκάτορες; Που είναι το ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ, το ΓΕΑ, να ελέγξουν πειθαρχικά, όλους αυτούς τους μασκαράδες που ντροπιάζουν την στολή και το Εθνόσημο; Πόσο θα συνεχίζεται ακόμη η κατρακύλα και η ατίμωση χαρτογιακάδες του Πενταγώνου;

Εφημερίδα "Στόχος"

100 ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!


Εκατό τουλάχιστον Αλβανοί, στην Δηήγιάννη, στα κεντρικά της τροχαίας δίπλα από τον Σταθμό Λαρίσσης έχουν κλείσει αυτή τη στιγμή τον δρόμο και ζητάνε να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους που είχαν αφαιρεθεί από επιβατηγά και λεωφορεία που είχαν σταθμεύσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Να σημειώσουμε ότι εκεί δίπλα έχουν την έδρα τους κάποια πρακτορεία που μεταφέρουν επιβατικό κοινό στην Αλβανία. Ελπίζουμε η αρμόδια Αρχή να μην υποκύψει στον εκβιασμό και μάλιστα ξάνων υπηκόων...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Ο ΝΕΟΣ "ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ"


Κάργα Ελληνόψυχος και φανατικός οπαδός του ΑΠΟΕΛ είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Πόκερ, που ανεδείχθη στα τέλη Ιουνίου στο Λάς Βέγκας. Ονομάζεται Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, είναι 27 ετών, Κύπριος γεννημένος στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας και νύν κάτοικος Λόνγκ – Άϊλαντ Νέας Υόρκης… Για το κατόρθωμά του κέρδισε 650 χιλιάδες δολάρια και είναι πλέον παγκόσμιος στάρ… Το καταπληκτικό είναι πως ο Ελληνόψυχος Κύπριος κατεβαίνει στους αγώνες με πλήρες το όνομά του Athanasios, ενώ στον μεγάλο Τελικό του Λάς Βέγκας φορούσε συνεχώς ένα κασκώλ του ΑΠΟΕΛ, του πλέον Ελληνόψυχου σωματείου στην Κύπρο…

Συνολικά μέχρι σήμερα, ο 27χρονος Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος έχει κερδίσει πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια παίζοντας πόκερ στο Ίντερνετ, πάντα με το όνομα Athanasios 9. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι πατριώτες Έλληνες θριαμβεύουν στο εξωτερικό ακόμα και στο πόκερ. Εδώ στην Ελλάδα είναι υπό διωγμόν και βρίσκονται στο περιθώριο γιατί εδώ και χρόνια η Ελλάς είναι μία καθαρά Κομμουνιστική Χώρα, όπου διοικεί η βρωμερή Αριστερά και οι Συριζαίοι θεολόγοι…