Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΓΝΩΣΤΟΙ - "ΑΓΝΩΣΤΟΙ... ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ

"Άγνωστοι" έσπασαν και αποκεφάλισαν την προτομή του Γρίβα στην Λάρισσα.... Στο σημείο έχουν σπεύσει Πατριώτες και τοπικά μέσα. Δε...


"Άγνωστοι" έσπασαν και αποκεφάλισαν την προτομή του Γρίβα στην Λάρισσα.... Στο σημείο έχουν σπεύσει Πατριώτες και τοπικά μέσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η προτομή του Γρίβα γίνεται στόχος επίθεσης. Και στο παρελθόν είχε βεβηλωθεί και αποκοληθεί αλλά βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο και τοποθετήθηκε ξανά στην θέση του. Αυτή την φορά η προτομή του Αρχηγού της ΕΟΚΑ δεν έφυγε απλά από την θέση της αλλά και εξαφανίστηκε. Στην φωτογραφία βλέπετε την προτομή όπως είχε βεβηλωθεί παλαιότερα από τους ίδιους δράστες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η προτομή έχει μεταφερθεί εντός του Πνεπιστημιακού ασύλου, απ' όπου και επεδραμαν οι δράστες... Για οτιδήποτε ενώτερο αλλά και για αντιδράσεις θα σας κρατάμε ενήμερους.

12 σχόλια

  1. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ,ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ.ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ,ΝΑ ΛΕΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρεμάλα στους αναρχοάπλυτους την κατάρα του έθνους και τσιράκια των κουμμουνιστών και σιωνιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει κανείς ή ποιον αποδέχεται ή όχι ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται αυτόν,που σέβεται και πιστεύει έστω κι ένας άνθρωπος!Αν είναι έτσι, τότε κάθε πλευρά θα έχει τους δικούς της να τιμά!Αλλιώς οι αντίθετοι θα σπά-
    νε και θα τσακίζουν ό,τι δεν τους αρέσει!Θα αρχίσει δηλα-
    δή ένας ιδιότυπος εμφύλιος πόλεμος!Όσον αφορά το Γρίβα έχει και τα αρνητικά του στοιχείά και είναι πάμπολλα!!!Αν σήμερα η Κύπρος είναι διαιρεμένη,έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι δεν μπόρεσαν να του κάνουν όσο ήταν ζωντανός και τους γα@@σε την μάννα που τους έκανε είτε στο Θησείο, είτε στην Κύπρο, το κάνουν τώρα σε ανυπεράσπιστες προτομές του βγάζοντας όλη την ανθελληνική τους λύσσα αλλά δείχνοντας και τον "ανδρισμό" που τους διακατέχει (σιγά κορίτσια το καλτσόν δηλαδή). σο για τον "εμφύλιο ταξικό πόλεμο" που αναγράφουν, δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο ανιστόρητοι και αμετανόητοι χαχόλοι παραμένουν. Είτε θέλουν είτε δεν θέλουν ο Σταλινοκίνητος πόλεμος που εξαπέλυσαν εναντίον της Ελλάδος ήταν και θα παραμείνει Συμμοριτοπόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες έστειλα ένα σχόλιο,που φαίνεται ΔΕ σας άρεσε και δεν
    το βάλατε!Βέβαια από σας δεν περίμενε κανείς καλύτερη συμπεριφορά!Ό,τι και να πστεύετε όμως η ιστορία του κάθε ενός ΔΕΝ σβήνει κι ο Γρίβας ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ήταν ό,τι το κα-
    λύτερο!!Έκοβε τα δάχτυλα,για να πάρει τα δαχτυλίδια!Αλλά πού θα πάει θα βγουν κι άλλα ΑΠΛΥΤΑ του στη φόρα και κυρί
    ως η περίφημη ΕΟΚΑ Β΄,που υπήρξε η ΑΠΑΡΧΗ της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ταφής της Κύπρου!!Όχι πως ο Μούσκος είναι εντελώς ανεύθυ-
    νος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΛΑΟ 12.58μμ.27/4 ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ;ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΘΕΝΟΣ.ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΗΣ ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΣΚΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ,ΑΝ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ,ΑΝ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΡΕΠΩΣ.ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ;ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΝΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ LARISSEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος γράφει: 29/4/11 1:13 μμ

    TI ALLO PERIMENES NA AKOUSHS APO SKOULIKIA POU SYMPTOMATIKA GENI8HKANE ELLHNES.

    MHN ANHSYXHS MIA MERA 8A LOGARIASTOUME ME OLES AFTES TIS
    SAVOURES.

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ta gamidia ta kolopeda i anarxiki tromara tous ta apovrazmata tis kinonias...tha kremastite kapia mera kai tha sas klene i manoules sas prodotes pionia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκεί στην Λάρισσα ξέρετε που κρύβονται αυτοί που το έκαναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.