Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«To Συμβούλιο της Ευρώπης να κοιτάει τη δουλειά του...»! Έξαλλος ο Γιλντιρίμ και νέα επίθεση στην Ευρώπη...

Επίθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης εξαπέλυσε η Άγκυρα, καλώντας το να «κοιτάει τη δουλειά του», μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε το πρώτ...

Έξαλλος ο Γιλντιρίμ: To Συμβούλιο της Ευρώπης να κοιτάει τη δουλειά του!

Επίθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης εξαπέλυσε η Άγκυρα, καλώντας το να «κοιτάει τη δουλειά του», μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε το πρώτο για θέματα θέματα ελευθερίας και Δικαιοσύνης, μετά και την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.



Το Συμβούλιο της Ευρώπης εξέφρασε ανησυχίες για ενδεχόμενη παρουσία της αστυνομίας στα εκλογικά κέντρα που «θα μπορούσε να έχει αποτρεπτική επίδραση στους ψηφοφόρους», ενώ έκανε λόγο για πιθανή «πρόκληση για την δημοκρατική φύση των εκλογών», καλώντας την Άγκυρα να αναβάλει τις εκλογές.




Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ απέρριψε τα σχόλια αναφέροντας ότι η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει «εκατοντάδες διαφανείς και δημοκρατικές εκλογές με συμμετοχή άνω του 85%».

«Το Συμβούλιο της Ευρώπης θα πρέπει να κοιτά τη δουλειά του. Δεν θα κάνουν αυτοί εκλογές, η Τουρκία θα τις κάνει» είπε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Ισπανία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.