Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα «Κόκκινα Βέλη» της Βασιλικής Αεροπορίας προσγειώθηκαν στην Τανάγρα!

onalert Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα προσγειώθηκαν την Κυριακή 22.4.2018 τα 10 διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνου...


onalert Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα προσγειώθηκαν την Κυριακή 22.4.2018 τα 10 διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνους «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) της Βασιλικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας ( RAF).




Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που τα «Κόκκινα Βέλη» επιλέγουν την χώρα μας για να πραγματοποιήσουν τμήμα της εαρινής τους εκπαίδευσης, που θα διαρκέσει περίπου 5 εβδομάδες.




Τα Κόκκινα βέλη είναι πολύ γνωστά και αγαπητά στους λάτρεις της αεροπορίας που φροντίζουν κάθε χρόνο να τους θαυμάσουν από κοντά στο Athenes Flying Week ένα σόου τα τελευταία χρόνια διεξάγεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο.

Το Σεπτέμβρη του 2017 το onalert.gr είχε δει από κοντά τα κόκκινα βέλη να χορεύουν στους αιθέρες της Τανάγρας και είχε μιλήσει με την Sqn Ldr Cate Driscoll υπεύθυνη της ομάδας των Red Arrows (Squadron Leader) κατά την διάρκεια της επίδειξης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.