Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα... Στην Κατεχόμενη Σμύρνη έπιασαν κάποιον που κατέβασε και γρονθοκόπησε την τουρκική σημαία και τον προφυλάκισαν...

Μεταφορά από τουρκικό μέσο: Βραβείο στους αστυνομικούς που συνέλαβαν αυτόν που κατέβασε την τουρκική σημαία O Γιασίν Ουγουρτάς-αστ...


Μεταφορά από τουρκικό μέσο: Βραβείο στους αστυνομικούς που συνέλαβαν αυτόν που κατέβασε την τουρκική σημαία




O Γιασίν Ουγουρτάς-αστυνομικός διευθυντής της περιοχής Αλίαγα της Σμύρνης, βράβευσε τα στελέχη της υπηρεσίας του, διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνέλαβαν το Ρ.Μ. ο οποίος κατέβασε μια τουρκική σημαία που ήταν ανηρτημένη σε επιχείρηση στην περιοχή.




Στο περιστατικό που συνέβη σε επιχείρηση σο Αλίαγα, ο ύποπτος Ρ.Μ. γρονθοκόπησε και κατέβασε την Τουρκική Σημαία που βρισκόταν ανηρτημένη σε μια επιχείρηση, αλλά από την λεπτομερή εξέταση των καμερών που υπήρχαν στο μαγαζί όπως και των καμερών κυκλοφορίας, σύντομα συνελήφθη, προσήχθη στο δικαστήριο και προφυλακίστηκε. O Γιασίν Ουγουρτάς-αστυνομικός διευθυντής, στην ομιλία που έκανε κατά την βράβευση των αστυνομικών που συνέλαβαν τον δράστη, είπε πως ήταν σημαντικό πως σύντομα συνελήφθη αυτός που έριξε γροθιά στην Τουρκική Σημαία.

https://www.yeniakit.com.tr

Σχ http://tourkikanea.gr : Καμία σχέση με Ελλάδα. Καταρχήν προσέξτε πως γράφει ο αρθρογράφος στο κείμενο για την σημαία. Το ¨Τουρκική Σημαία¨ δεν είναι ορθογραφικό μας λάθος, τα αρχικά των λέξεων επιλέγει και τα βάζει με κεφαλαία γράμματα. Προσέξτε επίσης πως ο δράστης ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ούτε πρόστιμα, ούτε αναστολή… Επίσης ακόμη και η βράβευση δείχνει την απαξία που έχει αυτό το αδίκημα εκεί. Πως λέμε Ελλάδα; Καμία σχέση !


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.