Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιμασμένος ντελιβεράς τρώει ό,τι προλάβει στο ασανσέρ πριν παραδώσει την παραγγελία! ΒΙΝΤΕΟ

newsit Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά οκτώ μπουκιές καταβροχθίζει ο ντιλιβεράς από την πίτσα που είναι έτοιμος να παραδώσει. Το αποτέ...


newsit Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά οκτώ μπουκιές καταβροχθίζει ο ντιλιβεράς από την πίτσα που είναι έτοιμος να παραδώσει. Το αποτέλεσμα όμως ήταν η απόλυσή του...





Φαίνεται η πίτσα είναι τόσο γευστική που μέχρι και οι ντιλιβεράδες δεν μπορούν να αντισταθούν! Δείτε τι εθεάθη να κάνει αυτός ο ντιλιβεράς στο ασανσέρ κτιρίου της Ρωσίας.




Όσο ο ντιλιβεράς είναι στο ασανσέρ για να παραδώσει την πίτσα, ανοίγει γρήγορα το κουτί και τρώει όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά οκτώ μπουκιές από τα πάνω πάνω υλικά της πίτσας.

Μόλις η εταιρεία ενημερώθηκε για το περιστατικό, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook: «Αγαπητοί φίλοι μας, καταλάβαμε ότι η πίτσα μας είναι τόσο νόστιμη που ακόμα και οι ντιλιβεράδες μας δεν μπορούν να αντισταθούν! Ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να κάνουμε κάτι για να προφυλάξουμε τους πελάτες μας και τις παραγγελίες τους».

«Μήπως παρήγγειλαν χωρίς πεπερόνι και απλά ο ντιλιβεράς προσπαθούσε να το αφαιρέσει;», σχολιάζει χαριτολογώντας χρήστης του Youtube.

Το αποτέλεσμα ήταν η απόλυση του ντιλιβερά αλλά και ένα viral βίντεο στο Youtube με εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.