Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον ψάχνουν...!!! Δολοφόνος πέταξε μπιφτέκια με καρφιά σε πάρκο της Θεσσαλονίκης

seleo Πραγματικός δολοφόνος. Άγνωστος έπλασε μπιφτέκια με καρφιά και τα πέταξε σε πάρκο της Θεσσαλονίκης με σκοπό τι άλλο; να δολοφονήσει ζ...


seleo Πραγματικός δολοφόνος. Άγνωστος έπλασε μπιφτέκια με καρφιά και τα πέταξε σε πάρκο της Θεσσαλονίκης με σκοπό τι άλλο; να δολοφονήσει ζώα. Δείτε πως περιγράφει το περιστατικό με ανάρτηση στο Facebook ο άνθρωπος που εντόπισε τον δράστη επ' αυτοφώρο καθώς και τις φωτογραφίες που ανάρτησε:




"Εχθές αργά το βράδυ περνώντας τυχαία από το Πάρκο της Κερασούντος στην Καλαμαριά, αντιλήφθηκα άτομο να αφήνει κομμάτια κρέατος με καρφιά μέσα στο πάρκο.




Ο τύπος - απ' όσο μπόρεσα να διακρίνω γιατί ήταν νύχτα - ήταν ψηλός κι αδύνατος με σκούρο ρουχισμό(ένα σκούρο φούτερ και νομίζω τζιν παντελόνι χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) και όχι μεγάλος σε ηλικία(χονδρικά στα 30 και βάλε).
Δυστυχώς αν και τον κυνήγησα και τον έψαξα για κάποια ώρα στα πιο πάνω στενά δεν μπόρεσα να τον βρω.


Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στην περιοχή ή αν έχει γίνει ξανά κάτι παρόμοιο.
Αν κάποιος κατά τύχη είδε/ξέρει κάτι παραπάνω(γιατί κι εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά στο σκηνικό) για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος ας το πει - αν η πληροφορία μάλιστα αποδειχθεί αξιόπιστη προτίθεμαι να δώσω και μια μικρή αμοιβή σε αυτόν που θα την μοιραστεί μαζί μου.

Να σημειώσω ότι από την φόλα που έβαλε αυτό το @ρχίδι δεν θα μπορούσε να κινδυνέψει μόνο κάποιο αδεσποτάκι αλλά και κάποιο μικρό παιδί γιατί στο συγκεκριμένο πάρκο κατά την διάρκεια της ημέρας πολλοί γονείς φέρνουν τα παιδιά τους για να παίξουν..."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.