Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το άφησαν να πεθάνει στο κρύο... Ο ιατροδικαστής μίλησε για το νεκρό βρέφος που εγκατέλειψαν τα κτήνη σε ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη

Από παθολογικά αίτια κατέληξε το μωρό που βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Το βρέ...


Από παθολογικά αίτια κατέληξε το μωρό που βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.




Το βρέφος, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, γεννήθηκε υγιές και πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, λόγω έλλειψης φροντίδας και των κακουχιών που ήρθαν σαν συνέπεια της εγκατάλειψής του στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Το βρέφος θεωρείται ότι έμεινε τουλάχιστον 12 ώρες στο κρύο, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, πριν ξεψυχήσει.




Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ενώ η ακριβής αιτία θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη. Σε κάθε περίπτωση τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους θα γίνουν γνωστά μετά τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους υπόπτους

Ο κύκλος των υπόπτων στο θρίλερ με το νεκρό νεογέννητο στη Νέα Σμύρνη φαίνεται να έχει στενέψει.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει και λάβει καταθέσεις από τους περισσότερους ενοίκους των πολυκατοικιών που έχουν πρόσβαση στον κοινό ακάλυπτο χώρο και αναζητούν τους υπόλοιπους.

Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που συμμετέχουν στην έρευνα, είναι πως η μητέρα δεν είναι ένοικος κάποιου εκ των διαμερισμάτων των πολυκατοικιών αλλά ενδεχομένως έχει επαφή με κάποιον που μένει εκεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.