Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δραματική Προαναγγελία ΠΟΛΕΜΟΥ και στήριξης από τον Μακρόν...!! «Η Γαλλία θα συμπαραταχθεί με την Ελλάδα αν αυτή συγκρουστεί με τη Τουρκία»

Για πρώτη φορά έστω και σε λεκτικό επίπεδο μια σύμμαχος χώρα παίρνει θέση υπέρ της Ελλάδας αναφορικά με μια μελλοντική πολεμική διένεξη ...


Για πρώτη φορά έστω και σε λεκτικό επίπεδο μια σύμμαχος χώρα παίρνει θέση υπέρ της Ελλάδας αναφορικά με μια μελλοντική πολεμική διένεξη με την Τουρκία καθώς ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την ετοιμότητα της Γαλλίας να προσφέρει στήριξη σε περίπτωση που η Ελλάδα απειληθεί από την Τουρκία στο Αιγαίο και την Μεσόγειο από το βήμα του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.




Δήλωσε ότι η αμυντική συνεργασία και η αλληλεγγύη στην ΕΕ είναι προτεραιότητα για τη χώρα του και τόνισε ότι όπως η Γαλλία έχει εκφράσει την υποστήριξή της στη Μεγάλη Βρετανία σε περίπτωση που η χώρα δεχθεί εξωτερική απειλή, το ίδιο έχει κάνει και με την Ελλάδα, έχοντας διαβεβαιώσει και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στην μεταναστευτική και προσφυγική κρίση ο Εμμανουέλ Μακρόν υποστήριξε ότι η Γαλλία θα προτείνει την ενίσχυση της φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε καθώς δεν γίνεται να αφεθούν μόνες τους οι χώρες πρώτης γραμμής να διαχειριστούν το βάρος των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, ενώ διαβεβαίωσε τους Ευρωβουλευτές ότι θα προωθήσει και το ζήτημα μια κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής ασύλου ώστε να υπάρχουν κοινοί κανόνες στα κράτη-μέλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.