Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τιμή και Δόξα στην Φρουρά της ΡΩ...!!! Ο Στρατηγός Κωσταράκος ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ και δίνει δημόσια τα ΕΥΣΗΜΑ στα παληκάρια μας...!!!

Αυτό που δεν τόλμησαν να το κάνουν η Φυσική και η Πολιτική Ηγεσία του Στρατεύματος ..Το έκανε δημόσια με ανάρτηση στο F/B & Tweet...


Αυτό που δεν τόλμησαν να το κάνουν η Φυσική και η Πολιτική Ηγεσία του Στρατεύματος ..Το έκανε δημόσια με ανάρτηση στο F/B & Tweeter ,ο Έλληνας Στρατηγός της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε Μιχαήλ Κωσταράκος …Απέδωσε τα Εύσημα στη Φρουρά της νήσου Ρω για την αντίδρασή της !





Συγχαρητήρια στη φρουρά της Ν. Ρω.

Επειδή στα ΜΜΕ εκφράζονται διαρκώς απο ειδικούς και μη, υποκειμενικές απόψεις για το γεγονός στη ν. Ρω, νομίζω οτι πέρα απο τις προσωπικές απόψεις του καθενός, και σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, τα στρατιωτικά τμήματα στις νησίδες-βραχονησίδες εξουσιοδοτούνται να κάνουν χρήση του οπλισμού τους εκτελώντας προειδοποιητικές βολές προς αναχαίτιση οποιασδήποτε προσπάθειας αποβίβασης απο τον αέρα ή την θάλασσα.




Οι υπερασπιστές των νησιών δεν μπορούν να αξιολογήσουν ποιος παραβιάζει ή όχι τον εθνικό εναέριο χώρο. Και ούτε τους ενδιαφέρει.

Φυλάνε το νησί και απαγορεύουν την αποβίβαση σε οποιονδήποτε δεν ειναι εξουσιοδοτημένος γιαυτό απο αέρα η θάλασσα, η δεν προσεγγίζει με εμφανή τρόπο χωρίς να κρύβεται ή να προσπαθεί να αποφύγει τον εντοπισμό και την αναγνώριση.

Συνεπώς συγχαρητήρια στη Φρουρά και στο Δκτή της που έκαναν το καθήκον τους όπως προβλέπεται και όπως ζητάμε απ αυτούς να κάνουν.

Έχουμε και πρέπει να έχουμε νέους Αξκούς και Υπξκούς σωστά εκπαιδευμένους με δυνατότητα άμεσης λήψης αποφάσεων στρατηγικού πλέον επιπέδου, που ενεργούν άμεσα και αποφασιστικά, με την απαραίτητη πρωτοβουλία, μέσα στο σωστό θεσμικό πλαίσιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές.




http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.