Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κατέθετα το ήμισυ της βουλευτικής αποζημίωσης στο ταμείο της Χρυσής Αυγής και μου ζητούσαν να παρανομήσω γιατί ήθελαν κι άλλα...» Λέει μεταξύ άλλων ο Στρατηγός Συναδινός...

Συνέντευξη ΠΟΤΑΜΟΣ για ΌΛΑ από τον Στρατηγό - Ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό, στον "Στόχο" που κυκλοφορεί, μετά την αποχώρηση τ...


Συνέντευξη ΠΟΤΑΜΟΣ για ΌΛΑ από τον Στρατηγό - Ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό, στον "Στόχο" που κυκλοφορεί, μετά την αποχώρηση του από την Χρυσή Αυγή, που έπεσε σαν βόμβα την περασμένη βδομάδα... Ο Στρατηγός απάντησε στις ερωτήσεις μας όχι μόνο για τις πολιτικές εξελίξεις που ο ίδιος δημιούργησε, αλλά και τα Ελληνοτουρκικά, τους δυό Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους, τις Ένοπλες Δυνάμεις και.. το κλείσιμο του ΚΕΕΔ...





Διαβάστε μερικά σημαντικά στοιχεία από την συνέντευξη και όσα είπε ο Στρατηγός Συναδινός: 

Για την αποχώρηση του από την Χρυσή Αυγή...

«Λανθασμένες επιλογές της ηγετικής ομάδας, κρατούν εγκλωβισμένη σε χαμηλά ποσοστά την Χρυσή Αυγή... Ο χρόνος χάριτος τελείωσε. Για αυτό ακριβώς αποχώρησα, διότι όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι αλλά δεν υπάρχει καν, η σχετική βούληση προς τούτο...»




«Ο χρόνος αποχώρησης ήταν ο χρόνος στον οποίο πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα πλέον να είμαι μέρος και συνυπεύθυνος σε αυτή την κατάσταση....

«Κατέθετα το ήμισυ της βουλευτικής αποζημίωσης στο ταμείο της Χρυσής Αυγής και μου ζητούσαν να παρανομήσω γιατί ήθελαν κι άλλα...»

«Μετά την αποφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε ένα πισωγύρισμα. Τα νέα στελέχη απομακρύνθηκαν και ο στενός σκληρός πυρήνας της άρχισε σιγά-σιγά να συσπειρώνεται...»

Και εξηγεί γιατί ο... «Κασιδιάρης έπεσε σε απόλυτη δυσμένεια μετά τις Ευρωεκλογές από τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκο..»

Για την δική του από εδώ και πέρα πορεία...

«Δε θα προσχωρήσω σε κόμματα και πολιτικούς φορείς που ευθύνονται για την τωρινή κατάσταση της Ελλάδας αλλά δεν έφυγα από τη Χρυσή Αυγή για να μείνω πολιτικά αδρανής...»

«Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων πατριωτών που αγαπούν την Ελλάδα και οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει να στηρίξουν κάποιον από τους υπάρχοντες πολικούς φορείς...»

Για την κρίση με την τουρκία και τους αιχμάλωτους Στρατιωτικούς...

«αν η Τουρκία ένιωθε σίγουρη και είχε τις δυνατότητες, τότε θα υπήρχαν δυσάρεστες εξελίξεις...»

«οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρότι βαριά χτυπημένες από την κρίση και τα μνημόνια εξακολουθούν να υπερέχουν των αντίστοιχων Τουρκικών...»

«Πρέπει να γίνει βίωμα όλων ότι, ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας...»

«Ο εμβολισμός (του «Γαύδος») είχε ως στόχο τη βύθιση του σκάφους και την περισυλλογή των ανδρών του Λιμενικού, τη σύλληψή τους και την αιχμαλωσία τους... Δεν το πέτυχαν οπότε, δεν παρήλθε διάστημα 2 εβδομάδων, και συνέβη το περιστατικό στον Έβρο»




Για την θητεία, τις Ειδικές Δυνάμεις και το ΚΕΕΔ

«Δεν είναι λογικό να προσπαθούμε να διορθώσουμε ένα λάθος κάνοντας ακόμη ένα. Η θητεία πρέπει να αυξηθεί και τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων να υφίστανται...»

«...Για το ΚΕΕΔ θεωρώ μεγάλο λάθος το κλείσιμό του διότι εκεί ο Καταδρομέας και ο Πεζοναύτης πρέπει να λαμβάνει ουσιαστική εκπαίδευση νεοσυλλέκτου...»

«... οι Αρχηγοί των τριών Κλάδων θα έπρεπε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προβάλλουν μεγαλύτερη αντίσταση σε σειρά θεμάτων...»

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στον "Στόχο" που κυκλοφορεί...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.