Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Πάτρα οι σοροί των άτυχων επιβατών του αεροσκάφους που κατέπεσε στην Φωκίδα

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρα αναμένεται να παιχτεί η επόμενη πράξη της "τραγωδίας" της Ναυπάκτου, αφού εκεί πρόκει...

Στην Πάτρα οι σοροί των άτυχων επιβατών του αεροσκάφους που κατέπεσε στην Φωκίδα | Newsit.gr

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρα αναμένεται να παιχτεί η επόμενη πράξη της "τραγωδίας" της Ναυπάκτου, αφού εκεί πρόκειται να μεταφερθούν οι δύο σοροί του 61χρονου και του 58χρονου που έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα του Σαββάτου (21.04.2018), όταν έπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος που επέβαιναν.





H πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 στην περιοχή Σκάλωμα στη Φωκίδα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα που υπέκυψαν στα τραύματά τους.




Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους, καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε.

Ο δεύτερος λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου είχε μεταφερθεί πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Στο σημείο αναμένονται εμπειρογνώμονες με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε να έχει διαλυθεί το πιλοτήριο, τα δύο φτερά, ενώ στο ουραίο του τμήμα, δεν έχουν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές.

Η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο διακόπηκε από την πρώτη στιγμή. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν γίνει γνωστά




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.