Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοίτα ποιός μιλάει... Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η Ελλάδα είναι κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών

Επιστολή «βόμβα» στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή από τον Τούρκο ομόλογό του Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ – Οργή της Άγκυρας για την απόφ...

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η Ελλάδα είναι κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών

Επιστολή «βόμβα» στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή από τον Τούρκο ομόλογό του Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ – Οργή της Άγκυρας για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) να αφεθεί ελεύθερος ο ένας από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς




Οργή έχει προκαλέσει στην Τουρκία η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο μια ημέρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το 2016.





Σήμερα, Σάββατο (21/04/2018), όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα Ενημερώσης, ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ έστειλε μία επιστολή - «βόμβα» στον Έλληνα ομόλογό του, Σταύρο Κοντονή.

Ο Τούρκος υπουργός εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη χώρας μας, χαρακτηρίζοντάς την «τόπο συγκέντρωσης εγκληματιών».

«Παρακολουθούμε από την απόπειρα πραξικοπήματος και μετά, πως η Ελλάδα είναι ασφαλές ''λιμάνι'' για τους εγκληματίες της χώρας μας. Είναι γνωστό ότι τα αιμοσταγή μέλη (σ.σ. του πραξικοπήματος) πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, που έγινε τόπος συγκέντρωσης για εγκληματίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλ βάζοντας λάδι στη φωτιά στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.