Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο ρεσιτάλ προπαγάνδας από τους Τούρκους - Η Aksam δημοσίευσε ως νέο ντοκουμέντο μια...παλιά αερομαχία στο ΑΙΓΑΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν το θεό τους οι Τούρκοι, οι οποίοι συνεχίζουν να προκαλούν και με fake βίντεο που αναρτώνται ακόμη και σε ιστοσελίδες γνωστών εφημ...


Δεν έχουν το θεό τους οι Τούρκοι, οι οποίοι συνεχίζουν να προκαλούν και με fake βίντεο που αναρτώνται ακόμη και σε ιστοσελίδες γνωστών εφημερίδων.





Τρανταχτό το παράδειγμα της Aksam, η οποία δημοσίευσε την Παρασκευή ένα βίντεο από αερομαχία προηγούμενων ετών ανάμεσα σε ένα ελληνικό Mirage 2000 και ένα τουρκικό F-16. Μάλιστα, παρουσίαζε το F-16 να προσπαθεί να αναχαιτίσει το ελληνικό μαχητικό «κλειδώνοντας» το στο στόχαστρο των όπλων του αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρξε παραβίαση του εναερίου χώρου από τη χώρα μας.




Το μονταρισμένο βίντεο φιλοξενείται σε γκρουπ του Facebook με τίτλο: «Turkish Special Forces - Türk Özel Kuvvetleri» με μέλος και συγκεκριμένα, τον Γκιοκχάν Γιουτζέλ να αναφέρει σε σχόλιο του κάτω από το βίντεο: «Πριν από πόσα χρόνια βρήκατε αυτές τις εικόνες, προφανώς ο διαχειριστής της σελίδας το έκανε share για να κάνει εντύπωση».


Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.