Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφοδεύει μπαλάκια με … ναρκωτικά ακόμα ο 64χρονος κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου

nafpaktianews Να αποβάλλει όλα τα μπαλάκια … με τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί, αναμένουν στην ΕΛ.ΑΣ. από τον κρατούμενο ο οποίος προ ημ...


nafpaktianews Να αποβάλλει όλα τα μπαλάκια … με τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί, αναμένουν στην ΕΛ.ΑΣ. από τον κρατούμενο ο οποίος προ ημερών, όπως γράψαμε, επιχείρησε να περάσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε μπουκάλια από σαμπουάν αλλά και στο … στομάχι του.




Ο 64χρονος ο οποίος μεταφέρθηκερ στο ΠΠΝΠ, παραμένει για νοσηλεία καθώς αποβάλει συνέχεια τα ναρκωτικά! Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα έχει αποβάλει 20 μπαλάκια, ενώ θα παραμείνει για λίγο ακόμη στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να σιγουρευτούν ότι το στομάχι του έχει … καθαρίσει!

O κρατούμενος, όπως έγραψε το tempo24.gr, εντοπίστηκε να είναι «φορτωμένος» ναρκωτικά, κατά τη μεταγωγή του, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.




Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του δράστη κατά τη διάρκεια μεταγωγής του.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν (260,7 κάνναβη) γραμμάρια και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν στον Κορυδαλλό, με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Αποφασίστηκε η κράτησή του να συνεχιστεί στην Πάτρα. Ο 64χρονος τον Ιανουάριο του 2013 είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών, στο αεροδρόμιο της Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.