Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλλες 5 καταγγελίες κοριτσιών για τον ορθοπεδικό που ασελγούσε με το «γάντι»!

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης εκδικάζεται, αύριο, η υπόθεση με την 12χρονη και τον τεχνίτη ορθοπεδικό που κατηγορείται για ασελγείς...


Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης εκδικάζεται, αύριο, η υπόθεση με την 12χρονη και τον τεχνίτη ορθοπεδικό που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της.





Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της υπεράσπισης θα ζητηθεί αναβολή, ενώ από την πλευρά της πολιτικής αγωγής που εκπροσωπεί η Μαρίνα Παναγιωτάκη θα ζητηθεί να διακόψει το Δικαστήριο για άλλη μέρα.




Ωστόσο, με αφορμή την υπόθεση αυτή, υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα που βρίσκεται πια στα χέρια του Α’ ανακριτή Ηρακλείου, για ακόμη 5 περιπτώσεις, για κοπέλες που πλέον είναι ενήλικες και οι οποίες έχουν καταθέσει εναντίον του κατηγορούμενου, με αφορμή το δημοσίευμα που διάβασαν ανηρτημένο στο διαδίκτυο, όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε.

Οι κοπέλες επανέφεραν στη μνήμη τους την δική τους τραυματική εμπειρία που έζησαν στα χέρια του εν λόγω τεχνίτη ορθοπεδικού, στον οποίο είχαν απευθυνθεί για πρόβλημα σκολίωσης. Οι κοπέλες περιέγραψαν ότι βίωσαν την ασέλγεια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τη 12χρονη. Οι κοπέλες κατέθεσαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ζητώντας την τιμωρία του, καθώς διαπίστωσαν ότι το κάνει κατ’επανάληψη.

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και από μητέρες κοριτσιών αλλά και μιας κοπέλας που τον είχε καταγγείλλει το 2000, για βιασμό όταν ήταν 18 ετών! Πρωτόδικα η φοιτήτρια δικαιώθηκε και ο άνδρας φυλακίστηκε, όμως στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ο άνδρας αθωώθηκε από τους ενόρκους (4-3).

Σε βάρος όλων που καταθέτουν, 9 στον αριθμό, ο άνδρας έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ισχυριζόμενος πως όλα όσα αναφέρουν είναι ψευδή και ανυπόστατα και πως έχουν πλήξει την τιμή και την υπόληψή του.




Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε ωστόσο ζήτησε και πήρε αναβολή δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Υπενθυμίζεται πως η 12χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του τεχνικού ορθοπεδικού, ο οποίος της έκλεισε τα μάτια, λέγοντάς της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, κι αντί για αυτό, ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού.

Πηγή: CretaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.