Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξεφούσκωσα» ήταν το μήνυμα της 22χρονης παιδοκτόνου σε συμφοιτήτριά της αμέσως μετά τη γέννα! ΒΙΝΤΕΟ

newsit Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την 22χρονη μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό ...


newsit Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την 22χρονη μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την μητέρα της - Η 22χρονη φαίνεται πως έκρυβε την εγκυμοσύνη της από όλους ενώ όταν προσπαθούσε να το πει στις φίλες της, εκείνες δεν την πίστευαν!





Μάλιστα, όπως προκύπτει και από τα μηνύματα της ούτε η ίδια καταλάβαινε τι ακριβώς είχε συμβεί - Τι αποκαλύπτει πολύ καλή φίλη της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live στο Ε - Τα μηνύματα της λίγο αφότου γέννησε και πέταξε το νεογέννητο μωράκι της - Πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (27.04.2018) για να απολογηθεί - Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι η νεαρή φοιτήτρια έχει μετανιώσει για όσα έκανε




Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που συνέβη στη Νέα Σμύρνη. Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας σοκάροντας όλη την Ελλάδα. Το μωράκι, όπως όλα δείχνουν, πέθανε από τις κακουχίες και το κρύο μιας και έμεινε έξω, νηστικό και απροστάτευτο… για τουλάχιστον 12 ώρες!

Λίγες ώρες αργότερα, η είδηση ότι η μητέρα του είναι μια κοπέλα μόλις 22 χρονών, η οποία έκρυβε από όλους την εγκυμοσύνης, ταρακούνησε και τους πιο σκληρούς. Η φοιτήτρια υποστήριξε ότι από τον φόβο της έκρυψε την εγκυμοσύνη της από την μητέρα της με την οποία μένει μαζί, γέννησε μόνη της στην μπανιέρα του σπιτιού της, έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωράκι σε σεντόνι, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε.

«Μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια»
Σοκαρισμένοι είναι και οι φίλοι της φοιτήτριας μόλις έμαθαν ότι εκείνη είναι η μητέρα του νεκρού μωρού. Μία από τις φίλες της μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live στο Ε και αποκάλυψε ότι η 22χρονη μητέρα δεν είχε πει κάτι… και όταν το έλεγε δεν την πίστευε κανείς.

«Καταρχάς όλο αυτό το διάστημα ήταν με εμάς μια χαρά άνετη, σα να μην είχε τίποτα. Και μου στέλνει εμένα δυο μέρες πριν πριν δω εγώ στις ειδήσεις για το τι έχει γίνει μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι έχει γεννήσει. Έτσι, στο άκυρο δηλαδή. Μας έλεγε πριν βέβαια από παλιά, μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια. Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είναι έγκυος. Έτσι στα ξαφνικά να σου πει κάποιος ότι έχει γεννήσει είναι κάπως.




Γιατί ποτέ δεν την είδαμε δει έγκυο, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Κι όταν ένας άνθρωπος το λέει συνέχεια αυτό εμείς είχαμε υποψιαστεί ότι το κάνει καθαρά από εγωκεντρισμό. Εγώ την αγαπούσα. Τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί. Την έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε Καμιά φορά μου έλεγε να πάω στο σπίτι της. Δεν έβγαινε έξω δηλαδή. Και μου έστειλε μήνυμα έμενα προσωπικά μια δυο μέρες πριν γίνει αυτό και μου λέει έχω γεννήσει. Πήγα στο γιατρό και το άφησα εκεί το μωρό.

Σε αυτή την ηλικία όμως όταν η φίλη σου, σου λέει στα καλά καθούμενα ότι γέννησε και εγώ εντάξει δεν… δηλαδή δεν ρώτησα ακριβώς που το άφησες το μωρό και τέτοια. Μου είπε ότι το έχει αφήσει στον γιατρό. Και μετά την έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δω αν όντως έχει γίνει αυτό. Δεν μου το σήκωνε. Μετά από αυτή την ημέρα δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο. Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει «δεν μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει». Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι» τόνισε η νεαρή.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η φίλη της νεαρής στην εκπομπή Tatiana Live




Η νεαρή όπως όλα δείχνουν δεν είχε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης… ενώ στην προσπάθεια να το βγάλει από πάνω της, το είπε στην φίλη της… αλλά λέγοντας ψέματα.




«Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις; Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία για αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις» γράφει στα μηνύματα που έστειλε στην φίλη της.



Την Παρασκευή (27.04.2018) αναμένεται να απολογηθεί η 22χρονη που κατηγορείται για παιδοκτονία μετά από προθεσμία που έλαβε από την 15η Τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Η δικαστική λειτουργός μετέβη στην κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η κοπέλα και όρισε την απολογία της για την Παρασκευή εφόσον η κατηγορουμένη είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις.




«Έχει καταρρεύσει ψυχολογικά»
Σύμφωνα με τον συνήγορο της 22χρονης σπουδάστριας, Αλέξανδρο Αλεξιάδη, η εντολέας του «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της». Ο συνήγορος δήλωσε πως η νεαρή σπουδάστρια «Μετανιώνει για ό,τι έκανε» και τόνισε πως «οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και η εγκατάλειψη
Η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια σε ΤΕΙ στην Καλαμάτα. Εκεί, γνώρισε έναν συνομήλικό της με τον οποίο είχε σχέση. Μια σχέση που οδήγησε σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, το αποκάλυψε και στον σύντροφό της. Όμως εκείνος, όπως είπε, της πρότεινε να κάνει έκτρωση. Αλλά δεν ήθελε να ρίξει το παιδί και εκείνος την εγκατέλειψε.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα και στο σπίτι της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη. Δεν ήθελε όμως να αποκαλύψει πως περίμενε παιδί. «Ντρεπόμουν», είπε. Έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας ριχτά ρούχα για να καλύπτει την κοιλιά της. «Όταν προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά ήταν αργά για έκτρωση», ανέφερε στην κατάθεσή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.